• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Kız Karagüllu ne sorcam cnm bnim bugün pencereyle sıldıgımde sari akintim geldı baya hala geliyor yanı TM akıntı normalde baya nasıl adet olursun peçeteyle sildıgin zaman baya prceteye gelir aynen öyle oldu ve su anda var bı kaç saat düşünmediysem birikiyor sende oldumu cnm
Duşunmedıysem değil silinmediysem Karagullu Karagullu

Selam kızlar ben birşey sormak istiyorum sizlere sabahtan beri bitmek bilmeyen baş ağrım var gözlerim karariyo aniden kalkınca başım dönüyor acaba hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar böyle eyler yaşayıp.hamile oldgunu öğrenen varmı aramızda
O kadar çok mesaj var ki okuyamadım 🙈
Sonucun ne oldu canım

QUOTE="Kalz, post: 63883647, member: 987808"]
Kız Karagüllu ne sorcam cnm bnim bugün pencereyle sıldıgımde sari akintim geldı baya hala geliyor yanı TM akıntı normalde baya nasıl adet olursun peçeteyle sildıgin zaman baya prceteye gelir aynen öyle oldu ve su anda var bı kaç saat düşünmediysem birikiyor sende oldumu cnm
[/QUOTE]
Yok cnm bana sarı akıntı hiç olmamisti hatta normal akıntım.bile olmamistm hep kuruydum yani ama kişiden kişiye değişiyor belirtiler seninki hamilelik belirtisi de olabilir ama cnm enfeksiyon da olabilir yaa inş hamilesindr

O kadar çok mesaj var ki okuyamadım 🙈
Sonucun ne oldu canım
Evet cnm o ay hamile.degildim K Kalz yazmış zaten ben biraz rahtsizm.pek.giremedm bugün buraya oyuzden kusura bakmayın.ama şuan hamileyim şükür inşallah Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin hepini dualrimdasiniz 🤲💜

QUOTE="Kalz, post: 63883647, member: 987808"]
Yok cnm bana sarı akıntı hiç olmamisti hatta normal akıntım.bile olmamistm hep kuruydum yani ama kişiden kişiye değişiyor belirtiler seninki hamilelik belirtisi de olabilir ama cnm enfeksiyon da olabilir yaa inş hamilesindr
[/QUOTE]
Enfeksyon sımdıye kadar yoktu yani bu günden önce bakalim

Evet cnm o ay hamile.degildim K Kalz yazmış zaten ben biraz rahtsizm.pek.giremedm bugün buraya oyuzden kusura bakmayın.ama şuan hamileyim şükür inşallah Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin hepini dualrimdasiniz 🤲💜
Amin canım çok sağol sağlıkla al kucağına inşallah 🥰

Kız sana yazacagima kendıme yapmişim sende sari akinti varmi yani normalinden daha fazla
Aynı durumdayız sanırım bende de bu ay çok akıntı var sürekli tuvalete koşuyorum hasta oldum mu diye adetim gecikti ama zaten gecikiyor erken oluyor karışık geçen ay yani Mart ayında aşılama olmuştum tutmadı ben ona bağlıyorum bu kez olan akıntımı 😞

Enfeksyon sımdıye kadar yoktu yani bu günden önce bakalim
[/QUOTE]
İnsallh enfeksiyon değildir cnm belkide gebelik belirtisidr inş oyledr yaşayanlar var yani

Ya bnşmde bu ay göğüslerim haddınden fazla şişdı acıyo adete en geç beş gün var hala sıvılcem çıkmadı hiç şaşmaz gecen ay karagulluye demiştim sıvılcem çikmadı diye ertesı günü anlimda iki tane belirdiki adete daha bı haftadan fazla vardı gıbı düşünüyorum beş günüm kaldı sıvılcede yok sağ kasıkta batma oluyo yanı belki bu ay ovu testi kullandım dıye bu kadar umutluyum ama yani adette oladabilirim de onuda biliyorum

Back
X