- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 73
- 29
Biraz daha bekle o zaman daha iyi olurBelki gelir diye bekliyorum ilişki tarihini hatırlıyorum 2 gün geçerse tam 14 gün olacak belki tutmuştur öyle belli olur diye düşündüm geç döllenme olursa diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz daha bekle o zaman daha iyi olurBelki gelir diye bekliyorum ilişki tarihini hatırlıyorum 2 gün geçerse tam 14 gün olacak belki tutmuştur öyle belli olur diye düşündüm geç döllenme olursa diye
Erken gebelik testi yaptın mi hiç o gösterirdi belkiBelki gelir diye bekliyorum ilişki tarihini hatırlıyorum 2 gün geçerse tam 14 gün olacak belki tutmuştur öyle belli olur diye düşündüm geç döllenme olursa diye
Bende iyim cnm şükür nolsun ya bişe dicem adetim önceden 8 gün sürerdi bu sefer 4gunde bitti normalmi sence cnm yaaIyiyim canım sen nasılsın
Yok yapmadım ya bilmiyorum her ay bi sıkıntı çıkıyor düşünmekten bi hal oldumErken gebelik testi yaptın mi hiç o gösterirdi belki
Bilemedim ki canım sen yarın tekrar bi test yapsana ne olur ne olmazBende iyim cnm şükür nolsun ya bişe dicem adetim önceden 8 gün sürerdi bu sefer 4gunde bitti normalmi sence cnm yaa
Çok zor beklemek sabretmek 10.günde falan tekrar yap istersen olursan o zamana kadar deneY
Yok yapmadım ya bilmiyorum her ay bi sıkıntı çıkıyor düşünmekten bi hal oldum![]()
Ay ne bilim cnm bende anlamadm belkide ilaçtan dolayı mı öyle oldu acaba sanmiyom hamile değilimdir daha da valla İns hayırlısı bakalımBilemedim ki canım sen yarın tekrar bi test yapsana ne olur ne olmaz
Çok zor gerçekten insan artık umutsuz olmamam için bakmak denemek istemiyorÇok zor beklemek sabretmek 10.günde falan tekrar yap istersen olursan o zamana kadar dene
Ilaç adet getiriyo canım kesmesi bana normal gelmedi onu içip 1 haftadan fazla adet gören de var yani bilemedimAy ne bilim cnm bende anlamadm belkide ilaçtan dolayı mı öyle oldu acaba sanmiyom hamile değilimdir daha da valla İns hayırlısı bakalım
Evet bende öyleyim daha 1 hafta falan var ama ben diyorum kesin değilim negatif görmek istemiyorum artıkÇok zor gerçekten insan artık umutsuz olmamam için bakmak denemek istemiyor![]()
Ne yapalım bekleyelim bari. Bi de bu hafta ise başladım artık düşünmemek için hayırlısı bakalım yaaEvet bende öyleyim daha 1 hafta falan var ama ben diyorum kesin değilim negatif görmek istemiyorum artık
Senin gene bi umudun var benim oda yok bende patik falan örüyorum zaman geçirmek için hayırlısı olsunNe yapalım bekleyelim bari. Bi de bu hafta ise başladım artık düşünmemek için hayırlısı bakalım yaa![]()
Allah Allah öylemi diyorsun cnm hiç o şekil düşünmedim ben ama bilmem olmazsa yarın bı yaparım idrar testi cnm garantiye alırım hiç değilseIlaç adet getiriyo canım kesmesi bana normal gelmedi onu içip 1 haftadan fazla adet gören de var yani bilemedim
Yani canım herkes adet olmak için aliyo onu kesilmesi ondan değildir gene de bi bak test yap bakalım bana da söylersin bide o 4 gün boyunca hep kırmızı mi oldu yoksa kahve falan ra geldi miAllah Allah öylemi diyorsun cnm hiç o şekil düşünmedim ben ama bilmem olmazsa yarın bı yaparım idrar testi cnm garantiye alırım hiç değilse
Canım bildiğin adet gibi oldum yani 2gun yoğun oldu sonra az oldu dün yıkandim akşam bugün de hicbise yok 5.gun bugün kuzum.ne bilim.artik olmazsa bı yaparım test her ihtimale karşı sanmiyom bişe oldgunu ama yinede sen öyle diyince içine kurt dusmedi değil hani soykerim test yapınca sanada cnm tabiYani canım herkes adet olmak için aliyo onu kesilmesi ondan değildir gene de bi bak test yap bakalım bana da söylersin bide o 4 gün boyunca hep kırmızı mi oldu yoksa kahve falan ra geldi mi
O ilaçla daha fazla olması gerekiyo gibime geliyo sen yao söylersin canimCanım bildiğin adet gibi oldum yani 2gun yoğun oldu sonra az oldu dün yıkandim akşam bugün de hicbise yok 5.gun bugün kuzum.ne bilim.artik olmazsa bı yaparım test her ihtimale karşı sanmiyom bişe oldgunu ama yinede sen öyle diyince içine kurt dusmedi değil hani soykerim test yapınca sanada cnm tabi
Tmm cnm benim söylerim hayırlısı bakalım o zamanO ilaçla daha fazla olması gerekiyo gibime geliyo sen yao söylersin canim
Naptın canım test yaptın miTmm cnm benim söylerim hayırlısı bakalım o zaman
Yok kuzum ya yapamadım valla dışarı çıkamadım ki bı turlu firsatim olmadi malesefNaptın canım test yaptın mi
Anladım canım bekliyorum meraklaYok kuzum ya yapamadım valla dışarı çıkamadım ki bı turlu firsatim olmadi malesef