- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 73
- 29
Yapmadım canım aldıramadım eşimin işi vardı bende çıkmadımCnm napiyon test yptnmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmadım canım aldıramadım eşimin işi vardı bende çıkmadımCnm napiyon test yptnmi
Hee anladm cnm olsn neyse geliyomu şimdi adetin bittimi tamemnYapmadım canım aldıramadım eşimin işi vardı bende çıkmadım
Canim her dakka gelmiyo günde bi iki kez geliyo damla damla oda tırnak kadar yani anlamadım hiç böyle olmamıştı ya tam geliyodu yada bitiyodu ve bu kadar da uzun surmuyodu yarında gelirse bi hafta olcak değişik yaniHee anladm cnm olsn neyse geliyomu şimdi adetin bittimi tamemn
Böyle olduğu için de eşime yaklaşamıyorum çalışma falan olamiyo o istiyo söyleyince bekleyelim bari diyoHee anladm cnm olsn neyse geliyomu şimdi adetin bittimi tamemn
Cnm benim.ya sen bin tahlil yap gerçekten olabilirsin hamile her zamn olan bişe değilmiş bide az az geliyormuş hayırlısı olsn valla yap bı reset sen emin ol kendindenBöyle olduğu için de eşime yaklaşamıyorum çalışma falan olamiyo o istiyo söyleyince bekleyelim bari diyo
Evet canım hep gunlerim bellidir iki gün sürse de bi gün sürse de bu kadar uzun gelmezdi ve de az gelmezdi kopkoyu bide o da değişikCnm benim.ya sen bin tahlil yap gerçekten olabilirsin hamile her zamn olan bişe değilmiş bide az az geliyormuş hayırlısı olsn valla yap bı reset sen emin ol kendinden
Yarın alda yap.cnm test yoksada bı doktora görün olmazsa cnm benim ya öyle diyosan vardr bı şüpheli yani cnm yaa hadi ins cnm ya güzel haber alırsın yarın al yap gün içinde cnm artık çıkar bu saatten sonraEvet canım hep gunlerim bellidir iki gün sürse de bi gün sürse de bu kadar uzun gelmezdi ve de az gelmezdi kopkoyu bide o da değişik
Doktor bisey yapmiyo ki canım bakıyo bisey yok diyo gitmem o yüzden test alırım yaparım anca haber veririm sana yaptığım zaman sabah mı yapmam lazım acabaYarın alda yap.cnm test yoksada bı doktora görün olmazsa cnm benim ya öyle diyosan vardr bı şüpheli yani cnm yaa hadi ins cnm ya güzel haber alırsın yarın al yap gün içinde cnm artık çıkar bu saatten sonra
Farketmez cnm sabahta yapsan akşam da yapsan çıkar artık varsa cnm bu saatten sonra. Ne bilim kuzum alttan muayene eder bı sıkıntı varsa en azından çıkarDoktor bisey yapmiyo ki canım bakıyo bisey yok diyo gitmem o yüzden test alırım yaparım anca haber veririm sana yaptığım zaman sabah mı yapmam lazım acaba
Yok canım ya gitmem doktora bakıyo iki üç kere baktılar herşey normal diyo soruyorum neden o zaman diye cevap yok ne diye gidm ki bi daha olursa olur zaten gitmekten sıkıldım doktora olmazsa da olmuyo diyip otururum kafamı yoruyorum basım agriyo en iyisi düşünmemek böylesi daha iyi rahatım zaten hastanelerden nefret ediyorum küçüklükten beri hastanelerdeyim o yüzden gitmem daha canımFarketmez cnm sabahta yapsan akşam da yapsan çıkar artık varsa cnm bu saatten sonra. Ne bilim kuzum alttan muayene eder bı sıkıntı varsa en azından çıkar
CnM benim ya anladım kuzum o zamn gttign doktorlar bı halta yaramıyor ya ama.sıkınti yoksa tabi gitmene de gerek yok canım en güzeli belki de rahat olmak cnm böyle rahat olunca o zamn daha kolay olur cnm stresten düşünmekten olmuyor birazda belki de cnm herşeyin hayırlısı artık cnmAllah hepimizin gönlüne göre versin aminnYok canım ya gitmem doktora bakıyo iki üç kere baktılar herşey normal diyo soruyorum neden o zaman diye cevap yok ne diye gidm ki bi daha olursa olur zaten gitmekten sıkıldım doktora olmazsa da olmuyo diyip otururum kafamı yoruyorum basım agriyo en iyisi düşünmemek böylesi daha iyi rahatım zaten hastanelerden nefret ediyorum küçüklükten beri hastanelerdeyim o yüzden gitmem daha canım
Yaramıyo canım maalesef bi tanesini lac kişi şikayet etti tanıdığım bi tanesinin kendisi konusmuyo sekreteri konusuyo adam bisey demiyo doktor olan o değilmiş gibi diğeri yaşlı baya bi işe yaramiyolar kısaca canım boşverdim artık sürekli düşünmekten yoruldum çünkü olursa olur diyorum zaten biraz sıkıntıdayız onu düşünemiyorum şu andaCn
CnM benim ya anladım kuzum o zamn gttign doktorlar bı halta yaramıyor ya ama.sıkınti yoksa tabi gitmene de gerek yok canım en güzeli belki de rahat olmak cnm böyle rahat olunca o zamn daha kolay olur cnm stresten düşünmekten olmuyor birazda belki de cnm herşeyin hayırlısı artık cnmAllah hepimizin gönlüne göre versin aminninsallah
Cnm benim yaa üzülme sıkma canını herşeyin hayırlısı cnm ne sıkıntınız var cnm anlatmak istersen dinlerim her zman biliyorsunYaramıyo canım maalesef bi tanesini lac kişi şikayet etti tanıdığım bi tanesinin kendisi konusmuyo sekreteri konusuyo adam bisey demiyo doktor olan o değilmiş gibi diğeri yaşlı baya bi işe yaramiyolar kısaca canım boşverdim artık sürekli düşünmekten yoruldum çünkü olursa olur diyorum zaten biraz sıkıntıdayız onu düşünemiyorum şu anda
Düğünden kalan borç var canım burası küçük yer biraz zorlanıyoruz bu ay sıkıntıdayız eşim çalışmayı çok seviyo iş bekliyo evde durdukça ne yapcağını şaşırdı onu değiştirelim bunu yapalım diyo alışkın değil evde oturmaya bugün temizlik yaptik beraber düşün yaniCnm benim yaa üzülme sıkma canını herşeyin hayırlısı cnm ne sıkıntınız var cnm anlatmak istersen dinlerim her zman biliyorsun
Canım benim ya Rabbim biran önce borçlarınızi ödeyip rahata etmenizi nasip etsin inşallah iş olmayınca napsinlar eve bize sarıyorlar benim eşimde öyle valla boş otrmayi sevmez hiç Allah'ım hepsine bol bol işler kazançlar nasip etsin inşallahDüğünden kalan borç var canım burası küçük yer biraz zorlanıyoruz bu ay sıkıntıdayız eşim çalışmayı çok seviyo iş bekliyo evde durdukça ne yapcağını şaşırdı onu değiştirelim bunu yapalım diyo alışkın değil evde oturmaya bugün temizlik yaptik beraber düşün yani
Amin canım yaCanım benim ya Rabbim biran önce borçlarınızi ödeyip rahata etmenizi nasip etsin inşallah iş olmayınca napsinlar eve bize sarıyorlar benim eşimde öyle valla boş otrmayi sevmez hiç Allah'ım hepsine bol bol işler kazançlar nasip etsin inşallah
Bugün gene bi damla gelmiş sabah canım ama yok kesildi galiba test yapmama gerek var mı aldırsam miCanım benim ya Rabbim biran önce borçlarınızi ödeyip rahata etmenizi nasip etsin inşallah iş olmayınca napsinlar eve bize sarıyorlar benim eşimde öyle valla boş otrmayi sevmez hiç Allah'ım hepsine bol bol işler kazançlar nasip etsin inşallah
Sen bilirsin cnm kendini daha iyi biliyorsun ama ben olsam yapardm.en azından için rahat ederdiBugün gene bi damla gelmiş sabah canım ama yok kesildi galiba test yapmama gerek var mı aldırsam mi
Eşime söyledim al diye mesah attım az önce aradı biz bayadır yapmadık hasta da oldun yoktur falan dedi bende alma o zaman dedim napim boşver yoktur zatenSen bilirsin cnm kendini daha iyi biliyorsun ama ben olsam yapardm.en azından için rahat ederdi![]()
Anladım.kuzum.neyse boşver onzaman cnm sen zamana bırak artık hayırlısı olsun herşeyinEşime söyledim al diye mesah attım az önce aradı biz bayadır yapmadık hasta da oldun yoktur falan dedi bende alma o zaman dedim napim boşver yoktur zaten