• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım =( hamile miyim

suna eminimki sen bu telas ve korku ile bunu orda tanistigin herkese anlatmissindir. bence dikkat et . babam duymasin diyorsun korkuyorsun dikkat et yerin kulagi vardir...bende digerlerine katiliyorum. bence stresrten regl olmuyorsun. hamile felan degilsin. hamileligin ilk haftasinda mide bulantisi olmaz..

.merhaba, bu forumda üyeliğim var ama bu konu biraz hassas olduğu için kimliğimi gizlemek adına yeni bir hesap açtım.
benim sorum şu olacak mutlaka tecrübeleriniz vardır,
19 martta erkek arkadaşımla ilişkiye girdim, içime boşalmadığını söyledi ama çok tedirginim, sürekli mide bulantısı yaşıyorum ve kokulara çok hassas oldum acaba hamile olmaktan korktuğum için sadece psikolojik bir durum mudur? bu belirtiler ne zaman ortaya çıkar? hamilelik testi yapmak istiyorum ama korkuyorum.
eğer öyle bir şey olursa ne yaparım bilmiyorum yardım edin :(

canım 19 martta ilişkiye girdiğini söylemişsin daha bugün ayın 25 bu kadar kısa sürede hamilelik belli olmazki sperm yumurtayı dölllemesi ve rahime olan yolculuğu zaten 5 ile 6 gün sürüyor bence seninki psikolojik cnm aklında şüphe kalmış şüphe yerleştimi insanın kafasına malesef böyle oluyor keşke ertesi günü hapı kullansaydın aklında şüphe kalmazdı en azından

ben 22.02.2011 tarihinde adet oldum 27.02.2011 de bitti.19.03.2011 de sevgilimle seviştik içine sokmadı ve içine akıtmadı fakat be hala adet olmadım bugun 25.03.2011 ve ben çıldırmak üzeredeyim bulantı filan yok ama korkuyorum yardimm!!!

senin tedirgin olacağın hiçbirşey yokki ilişkiye girmemişsin çünki ilişkiye girilse bile çok zor gebe kalmak ki senin hiç sanmıyorum senin tamamen psikolojik için rahat olsun bence

bu ayda bence bir şey var ben ve yakın arkadaşlarımın regl hep gecikti ve hepimiz de kızız yani şubattan mıdır nedir günler mi kaydı. umarım siz hamile degilsinizdir.sakin olun

Minareyi çalan kılıfını hazırlar diyesim geldiya neyse...
Daha yumurtalama döneminin geçmesinin ne demek olduğunu bilmiyorsun ilişkiye girmişsin...
Korunmayı deneseydin keşke...

ikinizde hamilesiniz bencee zevk suyundan bile kalınabiliyor:26:nurtopu gibi 2 tane bebiş geliyoo:emir_bebek:hayırlı olsun:27:

.merhaba, bu forumda üyeliğim var ama bu konu biraz hassas olduğu için kimliğimi gizlemek adına yeni bir hesap açtım.
benim sorum şu olacak mutlaka tecrübeleriniz vardır,
19 martta erkek arkadaşımla ilişkiye girdim, içime boşalmadığını söyledi ama çok tedirginim, sürekli mide bulantısı yaşıyorum ve kokulara çok hassas oldum acaba hamile olmaktan korktuğum için sadece psikolojik bir durum mudur? bu belirtiler ne zaman ortaya çıkar? hamilelik testi yapmak istiyorum ama korkuyorum.
eğer öyle bir şey olursa ne yaparım bilmiyorum yardım edin :(

19 martta yaşadığın ilişkinin sonucunu şuanda kan testi ile bile alamayabilirsin. ama bence stresten yaşıyorsun bunları. 1 haftada mide bulantısı yada başka belirtiler ortaya çıkmaz. bence stresten hasta olamıyorsun. hamileyim diye kafana takma, ki değilsindir muhtemelen, o zaman hasta olacaksındır. baktın olmuyorsun o zaman 1 hafta falan sonra gidip bir kan testi yaptır.

ayrıca öyle intihar falan demen çok yanlış. herşeyin bir çözümü vardır. korkmana gerek yok. Allah kolaylık versin.

Bi anlık zevk için ne hallere düşülüyo çok üzülüyorum :91: hadi sen düşünemedin cahilsin küçüksün bilgisizsin peki ya karşındaki nie düşünmedi :S çünkü bu ikinizi ilgilendirecek bi olay

neyse olan olmuş intahar lafını bi daha duymayım canım hiçbişey senin hayatından önemli değil..girmişsin bi yola ve yapmışsın bi hata kapı gibi arkasında dur ve hatanı düzeltmek için uğraş..babana sakın söyleme babanın görüş açısını bilmiyorum ama türkse eğer biraz ağır olabilir..bu yüzden paranı biriktir zamanın varken..ve eğer böyle kötü bi sonuçla karşılaşısan gidip aldırırsın
bide madaly
onun diğer yüzü var eğer negatif çıkarsa da bol bol korunmak için malzeme al ders olsun :9:
ben eminim negatif çıkacak çünkü insanlar hamile kalmak için gün ayarlıyo uğraşıyo çalışıyo ama kaçıncı denemede kalıyorlar için rahat olsun seninki tamamen psikolojik

canim tamamen psikolojik.cünkü adetten 7 gün önce ve adetten 7 gün sonra girilen iliskilerde hamile kalinmasi cok düsük bir ihtimal. keske o gün hemen ertesi günü hapi alsaydin eczaneden en azindan bu sorunlari yasamazdin be güzelim!

Back