• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım =( hamile miyim

aslında biz kadınlar hamilelik şüphesini adetimiz geciktiğinde yaşamaya başlarız.halbuki eğer durum pozitifse zaten 2haftalık hamileyiz demektir.ve idrar testleri bu dönemde gayet net sonuçlar almamızı sağlıyor.hamile kalındığı andan itibaren hormon dengeleri değişmeye başladığı için ölçülebilir..

yarın test yapabilir miyim o zaman

Haddime değil biliyorum size de saygızılık yapmak istemiyorum yaşadığınız şeyi de yargılamıyorum. Cidden ben sadece bunun nedenini öğrenmek istiyorum böyle sonuçlarla karşılaşan o kadar çok kişi var ki neden korunmuyor bu insanlar bir türlü anlam veremiyorum. Heleki evlilik dışı bir beraberlitke bence korunma önleminin iki katına çıkarılması gerekir. Cidden nasıl bir cesaret ben bunu hiç anlamadım? Amacım sizi kırmak değil tekrar söylüyorum bu sorunun cevabını merak ediyorum daha önce kimseye sormadım burda yeri gelmişken sormak istiyorum.

Son düzenleme:
Haddime değil biliyorum size de saygızılık yapmak istemiyorum yaşadığınız şeyi de yargılamıyorum. Cidden ben sadece bunun nedenini öğrenmek istiyorum böyle sonuçlarla karşılaşan o kadar çok kişi var ki neden korunmuyor bu insanlar bir türlü anlam veremiyorum. heleki evlilik dışı bir beraberlite bence korunma önleminin iki katına çıkarılması gerekir. Cidden nasıl bir cesaret ben bunu hiç anlamadım? Amacım sizi kırmak değil tekrar söylüyorum bu sorunun cevabını merak ediyorum daha önce kimseye sormadım burda yeri gelmişken sormak istiyorum.

alkollüydük biraz... aksi takdirde korunuyoruz zaten :43:

Haddime değil biliyorum size de saygızılık yapmak istemiyorum yaşadığınız şeyi de yargılamıyorum. Cidden ben sadece bunun nedenini öğrenmek istiyorum böyle sonuçlarla karşılaşan o kadar çok kişi var ki neden korunmuyor bu insanlar bir türlü anlam veremiyorum. heleki evlilik dışı bir beraberlite bence korunma önleminin iki katına çıkarılması gerekir. Cidden nasıl bir cesaret ben bunu hiç anlamadım? Amacım sizi kırmak değil tekrar söylüyorum bu sorunun cevabını merak ediyorum daha önce kimseye sormadım burda yeri gelmişken sormak istiyorum.

Bu konuda arkadaşıma katılıyorum bende yaşadığınız olayın hiç bir yönünü eleştirmiyorum;ben size üzülüyorum korunarak bu yaşadığınız stresi üzüntüyü en aza indirebilirsiniz

hayır yurtdışındayım ben 8 aydır okumak için geldim burda da nasıl yapılır ne edilir hiç bilmiyorum :(

canım sakın babana söleme.seni öldürmesi çokta önemli diil (şaka) önemli olan onun gözünde küçülürsün bi baba için acı verici bişey.yurt dışında daha kolaydır.erkek arkadaşın yabancımı? ve sakın hiçkimseye söyleme bbunu sadece erkek arkadaşınla senin aranda kalsın.çok pişman olursun sonra.2 kişinin bildiği sır diildir.mümkünse erkek arkadaşınada söleme hamile olduğunu.

öncelikle sakin ol canım...
sen bir kan tahlili yaptır idrara güvenme bu 1...
bu hayatta erkek ark. beraber olan ne ilk sensin nede son olacaksın buda 2...
benim üniv. de ev arkadaşımdan görmediğim şey kalmamıştı canım. çevremde de böyle olaylar çoktu. anormal bir durum olarak görmüyorum. kendini suçlu falan hissetme kimlik saklamana gerek yok rahat ol...
birdeee en önemlisi çevrenden kimselere bahsetme bu durumdan sakın!!! en yakının sandığın vurur anlamazsın.
eğer tahlil sonucunda hamileysem intihar ederim lafını da hiç beğenmedim. hayat öyle basit değil ayrıca sadece seninde değil. sana dair umutları olan aieln var onları yıkmaya hakkın yok. aldır aldırma onu bilemem karışmam asla. ama bundan sontra çoook dikkatli ol lütfen.. güvenme kimselere. hayatında ilk ve son korkun olsun. bu güzel duyguyu korku içinde yaşama. çünkü içinde bir hayat büyütmek bambaşka b,ir duygu... ben bebek özlemi çeken bir kadın olarak söylüyorum bunu. şuan hamileyim ve hayatımdaki en güzel şey bu yaşadıklarım. allahım sana da böylesini nasiip etsin.inşallah hamile değilsindir. eğer öyleysen de gir bi paylaş bizlerle. beraberce düşünülür ne yapacağın. seni yargılayanlar olacaktır aldırma. hayat senin. aşk senin. can senin.:58:

Cevap verdiğiniz için teşekkürler öncelikle. Alkol büyük bir etken tabi aklıma gelmemişti bi an ama herkes alkollü olmuyordur herhalde o an mantık devre dışı mı kalıyor artık nedir çoğu insan böyle şüpheli durumlara düşüyor. İnşallah hamile değilsinizdir ve bundan sonra daha dikkatli olup böyle durumlar yaşamazsınız umarım.

canım sakın babana söleme.seni öldürmesi çokta önemli diil (şaka) önemli olan onun gözünde küçülürsün bi baba için acı verici bişey.yurt dışında daha kolaydır.erkek arkadaşın yabancımı? ve sakın hiçkimseye söyleme bbunu sadece erkek arkadaşınla senin aranda kalsın.çok pişman olursun sonra.2 kişinin bildiği sır diildir.mümkünse erkek arkadaşınada söleme hamile olduğunu.

:S söylemiyim mi ama bunu bilmek onun hakkı diye düşünüyorum.
babam öğrenemez zaten ama ya öğrenirse diyorum hep içimden saçmalıyorum belki
erkek arkadaşım yabancı evet

:S söylemiyim mi ama bunu bilmek onun hakkı diye düşünüyorum.
babam öğrenemez zaten ama ya öğrenirse diyorum hep içimden saçmalıyorum belki
erkek arkadaşım yabancı evet

erkek arkadaşının ne düşündüğünü az çok tahmin ediosundur ne dicektir sence aaa çok sevindim mi dicek yoksa o çocuğu hemen aldır mı ona göre bence ona söylemelisin

evt bak idrar testinde %1lik bir yanılma payı var ama kan testinde yani betahcg'de yanılma payı yok...tercih senin.ben hamileliğimi idrar testiyle öğrendim,doktora muayeneye gittim ultrasonla baktı ...kan tahliline gerek kalmadı..

17sinde rgl olman gerekiyormus, 19da iliskiye girmisin
ve gecikme hamilelikten dolayi zannediyorsun

sacma... imkansiz bisey. hamile falan degilsindir.

bide kizma gücenmede 20 yasina gelmisin hayatinda korunma diye bisi duymadin mi?
madem bu kadar korkucaksin, intihar edecek kadar istemiyorsun hamile kalmayi
ne diye böyle bi riske giriyorsun ki?

bi kere yaptin bi daha korunmadan yapma bari. olan sana oluyor

hayır yurtdışındayım ben 8 aydır okumak için geldim burda da nasıl yapılır ne edilir hiç bilmiyorum :(
bak canim birkere sakin ol. olan olmus. yarin git bir markete ve bu testlerden al. bu testler burda marketlerdede satiliyor. hangi ulkedesin bilemicem ama.
birde bunu etrafina yayip durm a. birgun hersey duzeldiginde en guvendigin bile bu minik tatsizligi agzindan kacirabilir. sakinn ol. dikkatli ve planli hareket et.

Back