halletmeye çalışıcam :S hiç bilgim yok bu konularda korku içindeyim
korkma canım ya sıkıntı yapma git bi test yap.sonuca göre hareket edersin.arkandayız.istanbuldamı oturuyosun.15 dakkalık bi iş.hemen hallediolar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
halletmeye çalışıcam :S hiç bilgim yok bu konularda korku içindeyim
aslında biz kadınlar hamilelik şüphesini adetimiz geciktiğinde yaşamaya başlarız.halbuki eğer durum pozitifse zaten 2haftalık hamileyiz demektir.ve idrar testleri bu dönemde gayet net sonuçlar almamızı sağlıyor.hamile kalındığı andan itibaren hormon dengeleri değişmeye başladığı için ölçülebilir..
korkma canım ya sıkıntı yapma git bi test yap.sonuca göre hareket edersin.arkandayız.istanbuldamı oturuyosun.15 dakkalık bi iş.hemen hallediolar.
Yarın sabah eczaneden test al bu stress seni öldürür en azından net bir cevap alırsın iyi veya kötü
Haddime değil biliyorum size de saygızılık yapmak istemiyorum yaşadığınız şeyi de yargılamıyorum. Cidden ben sadece bunun nedenini öğrenmek istiyorum böyle sonuçlarla karşılaşan o kadar çok kişi var ki neden korunmuyor bu insanlar bir türlü anlam veremiyorum. heleki evlilik dışı bir beraberlite bence korunma önleminin iki katına çıkarılması gerekir. Cidden nasıl bir cesaret ben bunu hiç anlamadım? Amacım sizi kırmak değil tekrar söylüyorum bu sorunun cevabını merak ediyorum daha önce kimseye sormadım burda yeri gelmişken sormak istiyorum.
Haddime değil biliyorum size de saygızılık yapmak istemiyorum yaşadığınız şeyi de yargılamıyorum. Cidden ben sadece bunun nedenini öğrenmek istiyorum böyle sonuçlarla karşılaşan o kadar çok kişi var ki neden korunmuyor bu insanlar bir türlü anlam veremiyorum. heleki evlilik dışı bir beraberlite bence korunma önleminin iki katına çıkarılması gerekir. Cidden nasıl bir cesaret ben bunu hiç anlamadım? Amacım sizi kırmak değil tekrar söylüyorum bu sorunun cevabını merak ediyorum daha önce kimseye sormadım burda yeri gelmişken sormak istiyorum.
hayır yurtdışındayım ben 8 aydır okumak için geldim burda da nasıl yapılır ne edilir hiç bilmiyorum
yarın test yapabilir miyim o zaman
alkollüydük biraz... aksi takdirde korunuyoruz zaten
canım sakın babana söleme.seni öldürmesi çokta önemli diil (şaka) önemli olan onun gözünde küçülürsün bi baba için acı verici bişey.yurt dışında daha kolaydır.erkek arkadaşın yabancımı? ve sakın hiçkimseye söyleme bbunu sadece erkek arkadaşınla senin aranda kalsın.çok pişman olursun sonra.2 kişinin bildiği sır diildir.mümkünse erkek arkadaşınada söleme hamile olduğunu.
:S söylemiyim mi ama bunu bilmek onun hakkı diye düşünüyorum.
babam öğrenemez zaten ama ya öğrenirse diyorum hep içimden saçmalıyorum belki
erkek arkadaşım yabancı evet
bak canim birkere sakin ol. olan olmus. yarin git bir markete ve bu testlerden al. bu testler burda marketlerdede satiliyor. hangi ulkedesin bilemicem ama.hayır yurtdışındayım ben 8 aydır okumak için geldim burda da nasıl yapılır ne edilir hiç bilmiyorum