• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim gondermek istiyorum...

zumrut06nl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
4
0
86
Hollanda
slm arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum fitre zekat ve ramazan yardimlarimi turkuyede ihtiyaci olan vatandaslarimiza gondermek istiyorum, cevrenizde yardima muhtac kisiler varsa lutfen bana bu konuda yardimci olun,, ozeldende bana msj yazip biledirebilirsiniz tesekkur ederim...ZUMRUT...

ben bu aileyi leves sayesinde tanıdım geçen sene 2 erkek kardeşe kırtasiye giyim yarıdmı yapılmış.gittim yerlerinde gördüm sizlerede göstermek istedim leves artık kendi yardımını elinden geldiğince yapmaya çalışıyor burada birazcanı sıkılmış o yüzden tekrar topic açmak istemiyor.kadın çöplerden geçimini sağlamaya çalışıyor çınarcıkta merdiven siliyormuş ama tek tek hepsi yönetici değiştirmiş o yüzden şimdi işsiz babalarının bacakları çok kötü şişmiş kalpyetmezliği ve zehirli guatrı varmış adamın sağ elinde 3 parmak yok gençken elinde dinamit patlamış.ogün çocuklara gitmeden önce bişeyler aldık çok mutlu oldular.iyikide almışız dolapları boşmboştu desem yeridir.isteyen bu aileye erzak fitre zekat giyim ayakkabı yardımı yapabilirler resimler ortada

allah hayrını sımdıden kabul etsın benım 11 yasında bı erkek kardesım var babam beyın kanserı yatılı yurda sınavla kazandı 2. olarak sokaklarda harcanmasını ıstemıyorum hem dunyalık hem ahıretlık ılım ogretılen bı yurt cok basarılı bı ogrencı ben elımden geldıgı kadar yardımcı olmaya calısıyorum okuması ıcın ve sızın gıbı hayır severlerden yardım beklıyorum zekat dusen ınsanlar arasında ılım ogrenen ınsanlarda gelır bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevınırım etrafınızda burs vermek ısteyen hayırseverlerde varsa bu yazdıklarımı ıletırsenızde cok sevınırım ınanın bı cocugun okumasına vesıle olmak kadar hayırlı bı iş yoktur eger yardımcı olursanız cok sevınırım kardesım

arkadaslar sayenizde 5 aileye yardim edebilicem tesekkur ederim allah hepimizin hayirlarini kabul etsin birbirimizden dualarimizi eksik etmeyelim simdiden hayirli ramazanlar,,sevgiler gonderiyorum...

Back