Yardım edinnnnn bilgisizim. (idrar testi)

mavigoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2011
55
0
36
Ordu
Arkadaşlar ben 40 gün önce ilişkiye girdim. Ve geçen ay adet gördüm.Bu ay da adet gördüm 2 gün önce bitti adetim.Ama üstüne adet olmadan şüpheleniyorum.Herneyse şimdi idrar testi yapsam doğru sonuç verir mi ? kusura bakmayın bilgisizim bu konuda yardım edin lütfen

üstüne görme denilen kanama yerleşme kanamasıdır.normal adete göre miktarı azdır damla damla ve kısa sürer.kafanızı takmanıza gerek yok

üstüne görme denilen kanama yerleşme kanamasıdır.normal adete göre miktarı azdır damla damla ve kısa sürer.kafanızı takmanıza gerek yok

normale göre ne kadar az mesela ? geçen ay ki adetim çok kanamalı ve sancılıydı.bu ayki adetimse geçen aykine göre daha azdı? kısa sürer derken ne kadar sürer mesela ?

yerleşme kanaması bir iki damla olur ya da lekelenme tarzında olur 1 gün ya da 2 gün sürer

Bencede hamile olma ihtimalin cok dusuk, yok hatta. ama sanirim sen bu durumdan cok rahatsizsin en iyisi, emin olmak icin test yaptir. Kan testi yaptirabilirsin. Hatta ona bile gerek yok eczaneden bitane test al sabah kalk yap zaten 40 gun olmus eger bi gebelik durumu olursa cift cizgiyi kesin gorursun.

yani merak ettiğim soruda o zaten. 40 gün geçti.40 gün sonrasında kesinlikle test doğru sonucu verir mi ? (pozitif veya negatif )

40 gun ohhooooo tabiki sonuc verir. Kan testi hatta 1 haftalikken falan sonuc veriyor ki 40 gun gecmis idrar testi kesin sonuc verir.
kusura bakma ozel bi soru ama cevap vermesende anlarim ama sonuc ne olsun istiyorsun?

40 gun ohhooooo tabiki sonuc verir. Kan testi hatta 1 haftalikken falan sonuc veriyor ki 40 gun gecmis idrar testi kesin sonuc verir.
kusura bakma ozel bi soru ama cevap vermesende anlarim ama sonuc ne olsun istiyorsun?

adetim 2 gün önce bitti.10 gün beklemem gerekiyor mu? yani 2 gün geçmiş olması bişeyi değiştirir mi ? yarın yapıyım mı yoksa bekliyim mi ?

40 gün önce ilşkiye girmissin ve adet olmussun ve tekrar adet olmussun. adet diosun kanamam oldu demiosun sen.. o yüzden bnce hamile deilsin rabbim tez vakitte nasip etsin inş.

40 gün önce ilşkiye girmissin ve adet olmussun ve tekrar adet olmussun. adet diosun kanamam oldu demiosun sen.. o yüzden bnce hamile deilsin rabbim tez vakitte nasip etsin inş.

yaa herkese ayrı ayrı mı anlatıyım.yukarıyı okursan neden tedirgin oldugumu anlarsın.

canım hamile olman çok düşük bir ihtimal.hatta öle bi ihtimal yok gibi...
üstüste 2 kez adet olmuşşun.bi test al için rahat etsin en iyisi...

canım hamile olman çok düşük bir ihtimal.hatta öle bi ihtimal yok gibi...
üstüste 2 kez adet olmuşşun.bi test al için rahat etsin en iyisi...

yaa neden kimse sorumu anlamıyor okumadan cevap veriyor? Canım tamam orasını anladım da test yapacam zaten.ama merak ettiğim de diyorum ki 40 gün sonradan idrar testi kesin sonuç verir mi ? ve adetim biteli 3 gün oldu acaba daha bekliyim mi yoksa 3 gün yeter mi ?

İdrar testleri normalde adet gecikmesinde yapılır adet bittikten hemen sonra yaptığında kesin sonuc vermez. Bir kaç gün daha bekle derim ben. Arkadaşlar sizce?
Bu arada çok asabisin Relax relax :)

İdrar testleri normalde adet gecikmesinde yapılır adet bittikten hemen sonra yaptığında kesin sonuc vermez. Bir kaç gün daha bekle derim ben. Arkadaşlar sizce?
Bu arada çok asabisin Relax relax :)

Ama aradın ilişkiden 40 gün geçti.Yinede adetimin gecikmesini mi bekleyecem ?? dün test yaptım yani adetimin bitiminden 3 gün sonra , 3 tane test yaptım hepsi tek çizgi çıktı :S
Bir kaç gün sonra yine yapmalımıyım ?

canım sen hamile değilsin bence...
üst üste 2 adet geçirmişşin.test yapmışşın negatif çıkmış...hala niye test yapman gerekli olsun anlamadım yani....
hamile olsan testlerin birinde değil 3 ündede pozitif çıkardı...40 gün az zaman değil hamiş olsan 2 aylık hamile olman lazım
oda 8-9 hafta eder.kadınlar 4 bilemedin 5 haftalık olduğunda hamile olduklarını testlerle öğreniyoooo
bu kadar asebiyet sana zarar relax canım...

adet olmuşsun neden bu kadar takıyosun kafana. Adetlerin çok mu düzensizdi?

Adetim düzensiz değildi.ama üstüne görmeden şüpheleniyordum.ve adet olduktan 3 gün sonra test yaptım .negetif çıktı.ama 3 gün değil 10 gün sonra mı yapmam gerekiyormuş? internette öyle okudum ? ne yapmalıyım bir daha test yapıyım mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…