üstüne görme denilen kanama yerleşme kanamasıdır.normal adete göre miktarı azdır damla damla ve kısa sürer.kafanızı takmanıza gerek yok
üstüne görme denilen kanama yerleşme kanamasıdır.normal adete göre miktarı azdır damla damla ve kısa sürer.kafanızı takmanıza gerek yok
canım hamile değilsin için çoook rahat olsun
Bencede hamile olma ihtimalin cok dusuk, yok hatta. ama sanirim sen bu durumdan cok rahatsizsin en iyisi, emin olmak icin test yaptir. Kan testi yaptirabilirsin. Hatta ona bile gerek yok eczaneden bitane test al sabah kalk yap zaten 40 gun olmus eger bi gebelik durumu olursa cift cizgiyi kesin gorursun.
40 gun ohhooooo tabiki sonuc verir. Kan testi hatta 1 haftalikken falan sonuc veriyor ki 40 gun gecmis idrar testi kesin sonuc verir.
kusura bakma ozel bi soru ama cevap vermesende anlarim ama sonuc ne olsun istiyorsun?
Arkadaşlar ben 40 gün önce ilişkiye girdim. Ve geçen ay adet gördüm.Bu ay da adet gördüm 2 gün önce bitti adetim.Ama üstüne adet olmadan şüpheleniyorum.Herneyse şimdi idrar testi yapsam doğru sonuç verir mi ? kusura bakmayın bilgisizim bu konuda yardım edin lütfen
40 gün önce ilşkiye girmissin ve adet olmussun ve tekrar adet olmussun. adet diosun kanamam oldu demiosun sen.. o yüzden bnce hamile deilsin rabbim tez vakitte nasip etsin inş.
canım hamile olman çok düşük bir ihtimal.hatta öle bi ihtimal yok gibi...
üstüste 2 kez adet olmuşşun.bi test al için rahat etsin en iyisi...
İdrar testleri normalde adet gecikmesinde yapılır adet bittikten hemen sonra yaptığında kesin sonuc vermez. Bir kaç gün daha bekle derim ben. Arkadaşlar sizce?
Bu arada çok asabisin Relax relax :)
adet olmuşsun neden bu kadar takıyosun kafana. Adetlerin çok mu düzensizdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?