• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edinnnnn bilgisizim. (idrar testi)

offff valla arkadaşım bak yaşayan olarak söylüyorum oğluma hamile kaldığımı öğrendiğimde 3 aylık idi.yani 2 ay üstüne adet oldum hemde gayet normal şakır şakır kanamalı öyle bir iki damla lekeli 1-2 gün vs.falan değil herzaman nasıl oluyoduysam aynen öyle adet gördüm.hatta öyle miğde bulantısı baş dönmesi hamilelik belirtisi neyse hiçbiride olmadı bende.
ikincisi 2.ci hamileliğimdede üstüne gördüm gayet normal şekilde şuan adet olsamda hamile değilim diyemiyorum korkuyorum artık.ama herkez bir olmuyor tabiki sen git bir idrar tahlili ver sonuçu hemen alırsın yada kan ver.verde böyle kendini yiyip bitirme.

Adetim düzensiz değildi.ama üstüne görmeden şüpheleniyordum.ve adet olduktan 3 gün sonra test yaptım .negetif çıktı.ama 3 gün değil 10 gün sonra mı yapmam gerekiyormuş? internette öyle okudum ? ne yapmalıyım bir daha test yapıyım mı ?

üstüne görme öyle olmaz canım yaaa çok takmışsın kafana yok hamilelik falan rahat ol üstüne görme 1 bilemedin 2 gün lekelenme gibi bişey olur öyle adet görmezsin hem kırk gün önceki cinsel ilişkinin adet sonrası 6-7 gün bekleme süreci olmaz ne zaman yapsan şıp diye çıkar istersen sabah yap için rahat olsun ... yaşını merak ettim canım yaş kaç istersen cevap vermeye bilirsin tabii :)

üstüne görme öyle olmaz canım yaaa çok takmışsın kafana yok hamilelik falan rahat ol üstüne görme 1 bilemedin 2 gün lekelenme gibi bişey olur öyle adet görmezsin hem kırk gün önceki cinsel ilişkinin adet sonrası 6-7 gün bekleme süreci olmaz ne zaman yapsan şıp diye çıkar istersen sabah yap için rahat olsun ... yaşını merak ettim canım yaş kaç istersen cevap vermeye bilirsin tabii :)

canım iyi diyorsun da bak bu arkadaşımız da benim korktuğum şekilde olmuş.yani normal adet görüpte hamile olunabiliyor.

yani 2 ay üstüne adet oldum hemde gayet normal şakır şakır kanamalı öyle bir iki damla lekeli 1-2 gün vs.falan değil herzaman nasıl oluyoduysam aynen öyle adet gördüm.hatta öyle miğde bulantısı baş dönmesi hamilelik belirtisi neyse hiçbiride olmadı bende.
ikincisi 2.ci hamileliğimdede üstüne gördüm gayet normal şekilde şuan adet olsamda hamile değilim diyemiyorum korkuyorum artık.

benim merak ettiğim şu; ilişkiden bu yana yaklaşık 50 gün geçti.test yapmam için herhangi bir günü beklemem lazım mı ? yani adet gününe 7 gün kala yada 10 gün sonra felan ?
yoksa aradan çok zaman geçtiği için ne zaman yaparsam yapıyım çıkar mı sonuç ? yani diyelim adetime 1 gün kala yaptım.yada adetimden 3 gün sonra yaptım bişe değiştirir mi ? bunu merak ediyorum

size ben de şöyle birşey diyetim yerlesme kanamadı pembe yada kahverengi olur ayrıca bebek yerleşince olur her ay olmaz ve iliskiden 40 gun sanrasinda kesinlikle idrarda sonuc dogrudur
yani hamile olma olasılıgım yok mu ? anlamadım cevabınızdan bişe ?

canım iyi diyorsun da bak bu arkadaşımız da benim korktuğum şekilde olmuş.yani normal adet görüpte hamile olunabiliyor.

benim merak ettiğim şu; ilişkiden bu yana yaklaşık 50 gün geçti.test yapmam için herhangi bir günü beklemem lazım mı ? yani adet gününe 7 gün kala yada 10 gün sonra felan ?
yoksa aradan çok zaman geçtiği için ne zaman yaparsam yapıyım çıkar mı sonuç ? yani diyelim adetime 1 gün kala yaptım.yada adetimden 3 gün sonra yaptım bişe değiştirir mi ? bunu merak ediyorum
Tabii ki çıkar haftalar olmuş daha ne beklemesi.

Back