Saç Kesim Şekilleri Yardım edinnnn... Uzun saçlarımı kestirip kısa yapmak istiyorum

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
çabuk uzuyorsa sorun yok ne ggüzel benim saçlarımda çok geç uzar tek iyi yönü dip boyam geç geliyor :)

çabuk uzuyorsa sorun yok ne ggüzel benim saçlarımda çok geç uzar tek iyi yönü dip boyam geç geliyor :)

Allah'tan boya derdim yok benim.yoksa yanmıştım. 1-2 kere boyattım ama saçlarımı çok sertleştirdiği için vazgeçtim. saçımda beyazlarda var ama şimdilik idare ediyorum:)

Saçların harika olmuş, yüzünede çok yakışmş.İyi günlerde kullan ama daha çok fotoğraf istiyoruz.Cesareti olmayanları cesaretlendirmesi için.

çok yakışmış canım saçların uzunkende güzelmiş ama :) benimde saçlarım hep uzundu düşün belimdeydi saçlarım sonra bi kararla kısacık kestirdim seninkindede kısaydı arkaları falan baya kısaydı önleri uzundu biraz çok hoşuma gitmişti 3 sene falan kullandım o modeli sonra uzasın dedim bıraktım şimdi yine belime yakın saçlarım var yani gençken böyle değişiklikler iyi oluyor sonra yine uzatırsın elbet istersen güle güle kullan saçlarını :)

Çok yakışmış gerçekten.
Demişsin ya zaten iyi ki kestirmişsin :16:
Bana yakışmaz ki böyle marjinal saçlar :31: Çok özeniyorum yakışanlara valla.

Benimde uzundu böyle kestirmek için çok düşündüm ve deli bir anımda kısacık küt kestirdim ve şimdi iyikide kestirmişim diyorum :16:
Ve emin ol sanada çok yakışmış cuk diye oturmuş yani :27:

teşekkürler kızlar:) cesaret edilemicek bişey değil aslında ama saçın eski haline gelmesi en az 2 sene sürdüğü için çoğu insan cesaret edemiyor

Back