Kesinlikle kendi saçın daha güzel. Bence kadının saçı uzun olmalı. Emin ol kestirdikten sonra da "pişman oldum" deyip "saçımı en hızlı nasıl uzatabilirim?" konularına takılacaksın :)
saç rengini değiştirsen :))) belki bi farklılık olur senin için.ama bu modeller çok kısa inan zor alışırsın :44:
hadi kızlar,sizden güzel fikirlerinizi bekliyorum
Selam kızlar
Uzun zamandır aynı saç modelini kullanıyorum ve sıkıldım artık. Kocamdan zorla kopardığım izinle saçlarımı kestirmek istiyorum ama modeline bir türlü karar veremiyorum.Sizce hangisi?
Benim saçım da seninki gibi uzun.. Yıllardır uzun ve sıkıldım bende kestirmek istiyorum.
Ben küt saç modeli yapıcam önleri uzun arkası kısaya doğru giden model hoşuma gidiyor
saçım zaten çabuk uzadığı için çok pişman olacağımı düşünmüyorum. tabiki kadına uzun saç yakışıyor ama tam gençlik çağlarında da istediğimi denemek istiyorum. 50 yaşında deneyemeyeceğime göre bu modeli,istediğimi yapmak istiyorum:) sen de yap bence.
Eki Görüntüle 758392
işte eski ve yeni halim:) kısa saçlarıma kavuştum,model çok hoşuma gitti ve ayrıca yüz şeklimede uydu. gerçi kuaförüm yüzüme en iyi giden şekli vermeye çalıştı. 1 saat benim saçımla uğraştı:) şimdi arada aynada kendime yabancıymışım gibi geliyo,ama zamanla gözümde alışacak. ama ben iyiki saçımı kestirmişim diyorum:)
woow cesur kararından dolayı tebrik ederim seni,çok ama çok yakışmış.hayırlı olsun.bir saç modeli ancak bu kadar yakışabilir :))
Eki Görüntüle 758392
işte eski ve yeni halim:) kısa saçlarıma kavuştum,model çok hoşuma gitti ve ayrıca yüz şeklimede uydu. gerçi kuaförüm yüzüme en iyi giden şekli vermeye çalıştı. 1 saat benim saçımla uğraştı:) şimdi arada aynada kendime yabancıymışım gibi geliyo,ama zamanla gözümde alışacak. ama ben iyiki saçımı kestirmişim diyorum:)
Güzelim çok ama çok yakışmış, tebrik ederim eski ve yeni halinin daha net fotoğraflarını da görmek isteriz, en azından kısa saçın ne demek olduğunu görmek isteyen arkadaşlar için cesaret verici olabilir. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?