Saç Kesim Şekilleri Yardım edinnnn... Uzun saçlarımı kestirip kısa yapmak istiyorum

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

sakariki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
129
5
68
Tekirdağ
Selam kızlar
Uzun zamandır aynı saç modelini kullanıyorum ve sıkıldım artık. Kocamdan zorla kopardığım izinle saçlarımı kestirmek istiyorum ama modeline bir türlü karar veremiyorum.Sizce hangisi?

Eklentiler

• $564375_520020408014651_2026131950_n.jpg
    $564375_520020408014651_2026131950_n.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 1.617
  • $kısa-saç-2013-222x300.jpg
    $kısa-saç-2013-222x300.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 284
  • $Victoria_Beckham.jpg
    $Victoria_Beckham.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 192
  • $599064_548302305186461_1970878838_n.jpg
    $599064_548302305186461_1970878838_n.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 309
Kesinlikle kendi saçın daha güzel. Bence kadının saçı uzun olmalı. Emin ol kestirdikten sonra da "pişman oldum" deyip "saçımı en hızlı nasıl uzatabilirim?" konularına takılacaksın :)

saç rengini değiştirsen :))) belki bi farklılık olur senin için.ama bu modeller çok kısa inan zor alışırsın :44:

bugün bayağı niyetlendim kestirmeye,evde işim olmasa iş çıkışı gidip kestireceğim. bi aksilik olmazsa yarın kısa sçalarım olacak:) resimlerini yüklerim:)

Benim saçım da seninki gibi uzun.. Yıllardır uzun ve sıkıldım bende kestirmek istiyorum.
Ben küt saç modeli yapıcam önleri uzun arkası kısaya doğru giden model hoşuma gidiyor :17:

Selam kızlar
Uzun zamandır aynı saç modelini kullanıyorum ve sıkıldım artık. Kocamdan zorla kopardığım izinle saçlarımı kestirmek istiyorum ama modeline bir türlü karar veremiyorum.Sizce hangisi?

Önce bi kırıklarından almaya başlasan daha iyi olur :D kırıklardan 2 cm fazla almasını söyle kuaföre. yavaş yavaş ısınmaya çalış bi anda ani değişiklik yapma derim.

Benim saçım da seninki gibi uzun.. Yıllardır uzun ve sıkıldım bende kestirmek istiyorum.
Ben küt saç modeli yapıcam önleri uzun arkası kısaya doğru giden model hoşuma gidiyor :17:

saçım zaten çabuk uzadığı için çok pişman olacağımı düşünmüyorum. tabiki kadına uzun saç yakışıyor ama tam gençlik çağlarında da istediğimi denemek istiyorum. 50 yaşında deneyemeyeceğime göre bu modeli,istediğimi yapmak istiyorum:) sen de yap bence.

saçım zaten çabuk uzadığı için çok pişman olacağımı düşünmüyorum. tabiki kadına uzun saç yakışıyor ama tam gençlik çağlarında da istediğimi denemek istiyorum. 50 yaşında deneyemeyeceğime göre bu modeli,istediğimi yapmak istiyorum:) sen de yap bence.

Güzelim ne yaptın, kısa saçlarına kavuştun mu?

$cats.jpg

işte eski ve yeni halim:) kısa saçlarıma kavuştum,model çok hoşuma gitti ve ayrıca yüz şeklimede uydu. gerçi kuaförüm yüzüme en iyi giden şekli vermeye çalıştı. 1 saat benim saçımla uğraştı:) şimdi arada aynada kendime yabancıymışım gibi geliyo,ama zamanla gözümde alışacak. ama ben iyiki saçımı kestirmişim diyorum:)

Eki Görüntüle 758392

işte eski ve yeni halim:) kısa saçlarıma kavuştum,model çok hoşuma gitti ve ayrıca yüz şeklimede uydu. gerçi kuaförüm yüzüme en iyi giden şekli vermeye çalıştı. 1 saat benim saçımla uğraştı:) şimdi arada aynada kendime yabancıymışım gibi geliyo,ama zamanla gözümde alışacak. ama ben iyiki saçımı kestirmişim diyorum:)

:nazar::nazar: woow cesur kararından dolayı tebrik ederim seni,çok ama çok yakışmış.hayırlı olsun.bir saç modeli ancak bu kadar yakışabilir :)):nazar::nazar:

Eki Görüntüle 758392

Güzelim çok ama çok yakışmış, tebrik ederim eski ve yeni halinin daha net fotoğraflarını da görmek isteriz, en azından kısa saçın ne demek olduğunu görmek isteyen arkadaşlar için cesaret verici olabilir. :)

Güzelim çok ama çok yakışmış, tebrik ederim eski ve yeni halinin daha net fotoğraflarını da görmek isteriz, en azından kısa saçın ne demek olduğunu görmek isteyen arkadaşlar için cesaret verici olabilir. :)

çok teşekkür ederim:) şimdilik çevremde de olumsuz bir yorum olmadım. kuaförüm bir de önüne renk atalım dedi,ben uçlarına düşünüyordum ama hanımlar siz ne dersiniz?

canım gerçekdende kısa saç sana çok yakışmış cesaretinden ötürü tebrik ederim
buarada kesilen saçlarını alıp çıt çıt falan yapsaydın :)

bende düşündüm alıp çıtçıt yaptırsam mı diye ama onlarda çok belli oluyo takılınca,kötü görünüyo. dedim nasıl olsa saç benim,istersem gene uzatırım. saçım çabuk uzar zaten

Back