• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edinnnn.. Olmuyor ne yapsam uyumuyor

pastanedekikiz

müngke tengriyin küçüdür
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
121
38
98
34
İstanbul
Bes gunluk bebegim var sezeryanla dogum yaptim dikislerim hala aciyor. Kalkarken zorlaniyorum egilemiyorum altini degistiremiyorum emzirip uyutmak disinda her seyi esim yapiyor. Bebek hic uyumuyor surekli agliyor hep meme istiyor. Uykusuz zombi gibi yasiyoruz artik halusinasyon gormeye basladik. Gozlerimiz aciklen ruya gorup konusuyoruz birbirimizle :) felaket bir durumdayiz hep memede uyumak istiyor yataga koydugumuz gibi uyaniyor. Emzigi asla kabul etmiyor. Bir de sarilik oldu fototerapideyiz su an ve kuvozde durmuyor hep agliyor... ustelik esim onu benden cok sevdigini artik onceliginin o oldugunu acik acik yuzume karsi soyledi agri cektigim zaman yardim edermisin kalkmama demistim umursamamisti bebekle ilgilenmisti. Tabiki sevecek ama boylede soylenmezki. Hep tartisiyor bebek uzerinden benimle. Agla agla bir hal oldum. Allah rizasi icin bir fikir verin. Bebegimi cok seviyorum allah affetsin ama bazen bir hafta onceki hayatimi cok ozluyorum. :( :( :(

Canim uzulme hepimiz benzer seyler yaşıyoruz. Sezeryan acisini iyi bilirim. Su an zorlanirsin ama inan bir sure sonra hersey daha iyi olacak. Acin gecince bebeginle daha iyi ilgilenebileceksin ve bu da aranizdaki bagi guclendirecek 😊 tabi esin biraz hatali davranmis ama sen lohusa oldugun icin her zamanki davranislarina fazla anlam yuklemis,alinmis da olabilirsin. Bebise gelince malesef bu bir surec ilk zamanlar memende yasiyacak hic ayrilmak istemeyecek. Cok normal onun guvendigi tek sey senin kokun. Emerek kendini guvende hissediyor, dünyaya uyum saglamaya calisiyor. Tavsiyem tadini cikar cok hizli buyuyorlar. 🤗

Canim uzulme hepimiz benzer seyler yaşıyoruz. Sezeryan acisini iyi bilirim. Su an zorlanirsin ama inan bir sure sonra hersey daha iyi olacak. Acin gecince bebeginle daha iyi ilgilenebileceksin ve bu da aranizdaki bagi guclendirecek 😊 tabi esin biraz hatali davranmis ama sen lohusa oldugun icin her zamanki davranislarina fazla anlam yuklemis,alinmis da olabilirsin. Bebise gelince malesef bu bir surec ilk zamanlar memende yasiyacak hic ayrilmak istemeyecek. Cok normal onun guvendigi tek sey senin kokun. Emerek kendini guvende hissediyor, dünyaya uyum saglamaya calisiyor. Tavsiyem tadini cikar cok hizli buyuyorlar. 🤗
Hic uyuyamiyorum vucudumda hala odem var ayaklarimi uzatip bir oturamiyorum ki insin gozlerimin alti mosmor kendimi taniyamiyorum herkes bana gunaydin bile demeden bebegi soruyor sadece. Kendimi cok degersiz hissediyorum. Halbuki lohusayim duygusalim ameliyatliyim annemden olsun bari sevkat gorseydim :( ama yok :( hicbir seyi boyle hayal etmemistim ben hep agliyorum. Saniyorlar ki bebek agliyor diye agliyorum ama anlatamiyorum :(

Gazlı bır bebek mi? Ben biogaia kullandım. Yengemde ondan kullandı bebeği rahatlatıyor.benım kocamda bana dıyo bazen onları daha cok seviyorum özlüyorum diye. Bence iyi bişey. Ya hiç bakmasa,yardımcı olmasa,kenarına çekılse napardınız. Çocugu wmzirme dısında cok kucakta tutmayın derim. Ben öyle yaptım ki ikizlerim var yetişemezdim. Gelen gideninde kucağına vermedim.

Gazlı bır bebek mi? Ben biogaia kullandım. Yengemde ondan kullandı bebeği rahatlatıyor.benım kocamda bana dıyo bazen onları daha cok seviyorum özlüyorum diye. Bence iyi bişey. Ya hiç bakmasa,yardımcı olmasa,kenarına çekılse napardınız. Çocugu wmzirme dısında cok kucakta tutmayın derim. Ben öyle yaptım ki ikizlerim var yetişemezdim. Gelen gideninde kucağına vermedim.
Yok biraz sirtina vurunca gazini cikariyor doktor bizede biogaia yazdi kullandik ama huy edinmis mememi emzik gibi goruyor hep agzinda uyusun istiyor. Gazini cikartmak disinda kucakta tutmuyoruz zaten hep uyuyor ya da emiyor dunden beri de fototerapide. Evet ilgilenmesi guzel bir sey sag olsun anne sevkatiyle bakiyor bebege hem de ama beni unuttu herkes :( soylesem anlamazlar derdimden, bebegi kiskaniyorum sanirlar. Halbuki sadece birazcik ilgi bekliyorum. 1 hafta oncesine kadar birinin sevdigiyken, simdi degilim. Bunu da bana cok hissettiriyor. :( kucaginda tasirdi eskiden, simdi yataga tutunarak kalktim ses oldu diye bagirdi cocugu uyandiracaksin dedi nasil gucume gitti anlatamam banyoda agladim 1 saat :(

lohusasın. Normal böyle duygusal olmanız. Bende ilk zamanlar çok zor alıştım. Biri susar biri ağlar. Annem 5 ay benle kaldı. Eşim yardımcı oluyodu. Benlede herkes cok kilo aldın zayıfla. Fazla yeme gibi bende bunlara alınıyodum.eşim verirsin takma diyodu ama cevre cok moral bozdu. 5 tedavı ve dogum 30 kılo aldım ve 15 gitti. Ama bu dönem cok hassas al kocanı karsına konus. Yada lohusa psılojisi netten okusun.

lohusasın. Normal böyle duygusal olmanız. Bende ilk zamanlar çok zor alıştım. Biri susar biri ağlar. Annem 5 ay benle kaldı. Eşim yardımcı oluyodu. Benlede herkes cok kilo aldın zayıfla. Fazla yeme gibi bende bunlara alınıyodum.eşim verirsin takma diyodu ama cevre cok moral bozdu. 5 tedavı ve dogum 30 kılo aldım ve 15 gitti. Ama bu dönem cok hassas al kocanı karsına konus. Yada lohusa psılojisi netten okusun.
Hamileyken de boyle dusuncesizler coktu etrafimda. Dogurdum yine varlar. Herkes azicik empati yapabilse keske. Veya birazcik uyusam kendime gelecegim ama bebis uyumuyorki hep memede :( tesekkur ederim konusacagim artik

Canım benim eşimde kızımızı benden daha çok sever benden daha çok önem verir bu çok normal buna üzülme kesinlikle
Bebeğin bu kadar ağlıyosa muhtemelen doymuyo. Bende sezeryanla doğum yaptım benimde sütüm geç indi ama 10 gün sonra düzeliyor merak etme.
1 ölçek mama ver o arada uyu. Dikiş ağrılarının tek çözümü sürekli yürümen sürekli kalk yürü açılacaksın emin ol

Canım benim eşimde kızımızı benden daha çok sever benden daha çok önem verir bu çok normal buna üzülme kesinlikle
Bebeğin bu kadar ağlıyosa muhtemelen doymuyo. Bende sezeryanla doğum yaptım benimde sütüm geç indi ama 10 gün sonra düzeliyor merak etme.
1 ölçek mama ver o arada uyu. Dikiş ağrılarının tek çözümü sürekli yürümen sürekli kalk yürü açılacaksın emin ol
Baktilar aclik kan sekerine doyuyormus ama huy edinmis dedi doktor. Sutum geliyor iciyor ama sarilik olmus fototerapide su an mama verdiler iki kere gene hep agladi hep meme istedi. Cildiracagim artik :KK43:

Baktilar aclik kan sekerine doyuyormus ama huy edinmis dedi doktor. Sutum geliyor iciyor ama sarilik olmus fototerapide su an mama verdiler iki kere gene hep agladi hep meme istedi. Cildiracagim artik :KK43:
Canım bazı çocuk öyle çok ağlıyo öyle rahatlıyo herhalde. Bırak ağlasın bu kadar hırpalama kendini. Onun tek bildiği şey ağlamak

Evet iki tane gaz damlasi var ama derdi gaz degil demekki kullanmamiza ragmen ayni. Herkes kirki cikinca gecer diyor. 6 gunluk oldu. Kaldi 34... puf
Azı gitmiş çoğu kalmış canım 😁 bende bebekken ilk 40 gün çok ağlamışım hatta bi gün o kadar çok ağlamışım ki bir şeyim var sanıp doktora götürmüşler. Doktor bakmış bakmış hiç bir şeyi yok bu kızın demiş. Annem demiş ki valla yırtıyo kendini var bir şeyi. Doktorda demiş ki edepsizlikten ağlıyo 😁😁😁
Üst katımda bi bebe var sanırım 1 yaşında falan öyle bi ağlıyoki uff gece uykumdan uyandırıyo sanki yanımda ağlıyo o derece.
Ağlayan bebek zor biliyorum ama alışacaksın o ağlamalara merak etme duymicaksın bile. Sakin kal yeter.

Bes gunluk bebegim var sezeryanla dogum yaptim dikislerim hala aciyor. Kalkarken zorlaniyorum egilemiyorum altini degistiremiyorum emzirip uyutmak disinda her seyi esim yapiyor. Bebek hic uyumuyor surekli agliyor hep meme istiyor. Uykusuz zombi gibi yasiyoruz artik halusinasyon gormeye basladik. Gozlerimiz aciklen ruya gorup konusuyoruz birbirimizle :) felaket bir durumdayiz hep memede uyumak istiyor yataga koydugumuz gibi uyaniyor. Emzigi asla kabul etmiyor. Bir de sarilik oldu fototerapideyiz su an ve kuvozde durmuyor hep agliyor... ustelik esim onu benden cok sevdigini artik onceliginin o oldugunu acik acik yuzume karsi soyledi agri cektigim zaman yardim edermisin kalkmama demistim umursamamisti bebekle ilgilenmisti. Tabiki sevecek ama boylede soylenmezki. Hep tartisiyor bebek uzerinden benimle. Agla agla bir hal oldum. Allah rizasi icin bir fikir verin. Bebegimi cok seviyorum allah affetsin ama bazen bir hafta onceki hayatimi cok ozluyorum. :KK43: :KK43: :KK43:
Benim kızım da ilk 3 ay hep memedeydi, ben de çok bilirim peynir ekmek ile geçirdiğim günleri. Tek başıma büyüttüm, hiç uyumuyordu hep ağlıyordu sadece memede susuyordu. Benim de sinirlerim bozuluyordu başlıyordum ağlamaya. Ama hepsi geçiyor, hatta hep memede durduğu için sütüm çok arttı. Şuanda 9 aylık oldu kızım ve herşey yolunda. O daha el kadar herkesin sevgisine ilgisine senden daha çok muhtaç. İkinci plana atıldığını düşünerek bence kendini hiç üzme, bu günlerin tadını çıkart 😊

Bes gunluk bebegim var sezeryanla dogum yaptim dikislerim hala aciyor. Kalkarken zorlaniyorum egilemiyorum altini degistiremiyorum emzirip uyutmak disinda her seyi esim yapiyor. Bebek hic uyumuyor surekli agliyor hep meme istiyor. Uykusuz zombi gibi yasiyoruz artik halusinasyon gormeye basladik. Gozlerimiz aciklen ruya gorup konusuyoruz birbirimizle :) felaket bir durumdayiz hep memede uyumak istiyor yataga koydugumuz gibi uyaniyor. Emzigi asla kabul etmiyor. Bir de sarilik oldu fototerapideyiz su an ve kuvozde durmuyor hep agliyor... ustelik esim onu benden cok sevdigini artik onceliginin o oldugunu acik acik yuzume karsi soyledi agri cektigim zaman yardim edermisin kalkmama demistim umursamamisti bebekle ilgilenmisti. Tabiki sevecek ama boylede soylenmezki. Hep tartisiyor bebek uzerinden benimle. Agla agla bir hal oldum. Allah rizasi icin bir fikir verin. Bebegimi cok seviyorum allah affetsin ama bazen bir hafta onceki hayatimi cok ozluyorum. :KK43: :KK43: :KK43:
Bebeğin hayırlı olsun.
Lütfen yakınındakilerden yardım istemekten çekinme.
Doğum sonrası böyle hissetmen gayet normal. Bebeğinin şu an en çok ona sevgi ile bakan annesine ihtiyacı var ve bütün bebeklerin tartışmasız en büyük hakkı huzurlu bir anne, eğer bebeğinin sağlık sorunu yok ise senin hislerini direkt olarak hisseder, olumlama yapmaya çalış, aslında bebeğinin duygusal açıdan da sağlığını düşünüyorsan yapmak zorundasın! Annesin sen tabiki Tanrı değilsin fakat kendini bir şekilde regüle etmen gerekiyor. Çok zor, ama biraz denesen göreceksin. İnstagram da Melis Keşan nyx uyku adlı hesabı takip et video larını izle YouTube dan, bağlanma üzerine çalışıyor bu psıkolog, lütfen bebeğinin mutlu bir anneye ihtiyacı var, uyku halledemecegın birşey değil biraz oku biraz izle ve annelik içgüdülerinin gerçekliğine yavruna İnan ona yaklaş, görev gibi değil, su an yapabildiği tek şey ağlamak! Sadece ağlayabildigi için ağlıyor...

Mutlaka birilerinden yardım isteyin.Anneniz bile olsa lohusaykrn çekinebilir sizden açık açık yardım istediğinizi söyleyin.Kayınvalide,görümce,kuzen yakın bir arkadaş farketmrz.Çeşit çeşit emzikler var.Yeğenim ucu sarı kauçuk emzikler vardı sadece onu kabul etmişti.Bir alışsa emziğe rahat edersiniz.İnanın haftaya dikişlerinizin acısı geçecek.Duygularınızın hassas olması normal.En azından eşiniz çocukla ilgileniyor.Hiç ilgilenmeyeni de var çok gördüm.Sabır sadece zaman.Bebeğinize bakarken şanslı olduğunuzu düşünün sahip olamsyan çok. Ben de yaşadım kızım emmedi çok uğraştım hep açtı.İnanın emmemesi emmesinden daha zor.

Hic uyuyamiyorum vucudumda hala odem var ayaklarimi uzatip bir oturamiyorum ki insin gozlerimin alti mosmor kendimi taniyamiyorum herkes bana gunaydin bile demeden bebegi soruyor sadece. Kendimi cok degersiz hissediyorum. Halbuki lohusayim duygusalim ameliyatliyim annemden olsun bari sevkat gorseydim :KK43: ama yok :KK43: hicbir seyi boyle hayal etmemistim ben hep agliyorum. Saniyorlar ki bebek agliyor diye agliyorum ama anlatamiyorum :KK43:
saçmalama allah aşkına şu an bebeğinle aşık atıyosun farkında mısın? dünyaya yeni gelmiş bir insan var ve sen dahil herkese muhtaç.Annen ve eşin tabiki bebekle dha çok ilgilenecek sen kendi başına yaşayabilen bir canlsıın bebek öyle mi? Hadi öyle diyelim o derdini anlatamıyor diye ağlıyor sen kazık kadar kadınsın desene annenee kocana bende ilgi bekliyorum diye,ağlıyosun boş boş.ayrıca onların bebekle ilgilenmesi şu an senin için en büyük yardım.senin şu an bebeğini emzirmekten başka yapman gereken birşey yok.anne kokusu arıyor yavrun,al koynuna yatın beraber.Ahh senin yerinde olmak için şu an neler vermezdim bir bilsen.

saçmalama allah aşkına şu an bebeğinle aşık atıyosun farkında mısın? dünyaya yeni gelmiş bir insan var ve sen dahil herkese muhtaç.Annen ve eşin tabiki bebekle dha çok ilgilenecek sen kendi başına yaşayabilen bir canlsıın bebek öyle mi? Hadi öyle diyelim o derdini anlatamıyor diye ağlıyor sen kazık kadar kadınsın desene annenee kocana bende ilgi bekliyorum diye,ağlıyosun boş boş.ayrıca onların bebekle ilgilenmesi şu an senin için en büyük yardım.senin şu an bebeğini emzirmekten başka yapman gereken birşey yok.anne kokusu arıyor yavrun,al koynuna yatın beraber.Ahh senin yerinde olmak için şu an neler vermezdim bir bilsen.
İyi ki yerimde degilsin. Bu laflari sarfedebilecek karakterde bir insanin dunyaya cocuk yetistirmesini istemem. Allah dagina gore kar veriyor demek. Yazik. Empati ve duygu yoksunu bir insansin

İyi ki yerimde degilsin. Bu laflari sarfedebilecek karakterde bir insanin dunyaya cocuk yetistirmesini istemem. Allah dagina gore kar veriyor demek. Yazik. Empati ve duygu yoksunu bir insansin
senn aşıır empati yapan bir insan olduğun için yeni doğan bebeğine gösterilen ilgilyi kıskanıyorsun.Ayrıca senin istemene kalmış bieşey değil benim bebek sahiibi olmam,rabbim büyük:sinirli:seni allaha havaleediyorum b..k

senn aşıır empati yapan bir insan olduğun için yeni doğan bebeğine gösterilen ilgilyi kıskanıyorsun.Ayrıca senin istemene kalmış bieşey değil benim bebek sahiibi olmam,rabbim büyük:sinirli:seni allaha havaleediyorum b..k
İnsanlar kiskaniyorum zanneder diye soylemiyorum yazmistim postta. Sende de yokmus durumu anlayacak kapasite. Hadi canim. Dikkat et lohusa depresyonuna girme sen de dogurunca. Yoksa o havale ettigin allah kinadigini yasatmadan almaz.

Back