- 1 Ağustos 2011
- 2.841
- 1.246
- 398
- Konu Sahibi buketyaman
benim dr en az 2 yıl demişti ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ins cnmo zaman sabır canım, sabır ve dua ile inşallah bu 6 ayı kolaylıklarla atlatırsın.
ck tsk edrimm cnm pki srun ne oluyor rahm tprlnmdgi iicn mi öldu karnindaBende Bebeğimi kaybettigimde Dr 6 ay demişti 2 ay bekleyip eşime ısrar ede ede hamile kaldım büyükleri ve Dr'u dinlemedim çünkü hemen bebeğim olsun istedim. Ama o da öldü karnımda Dr bu sefer 6 ay bekle artık dedi. 2. Hamilelik ve düşük cook daha zor geçti keşke bekleseydim dedim hep. Hem rahim toparlanir hem senin kan ve vücut değerlerin düzelir biraz zaman ver hem psikolojine, vücuduna. 9 ay sonra yine hamile kaldım karnimdan iğne oldum doğuma kadar yattım çok şükür kızım geldi. Allah sana da nasip etsin ama biraz sabırlı olmanı ve beklemeni öneririm. ha yine beklemeyecem diyorsan bilgin olsun dikislere hicbisey olmuyor sezaryen açısından sorun çıkmıyor. Geçmiş olsun.
bna 6 ay dedi ama esimde askre gdclk n olsun dyrm ama isde krkumda vr tbibenim dr en az 2 yıl demişti ?
ck tsk edrimm cnm pki srun ne oluyor rahm tprlnmdgi iicn mi öldu karninda
hm ins cumlze pki sezeryan dikisinde aclma fln ouyo iSorunun ne olduğunu tam olarak bilen bir doktor çıkmadı. Biri tam toparlanmadan hamile kaldin dedi baska bi dr önceki ölü doğumun psikolojisi dedi bi sürü laf en son gittigim dr. Iki tane düşük yaptığım için 3. Hamileligimde clexane iğne(kan sulandirici) verdi her gün kullanalım dedi sonra gelişimi iyi olunca devam ettik doğuma kadar. Ama pıhtılaşma falan da yoktu önceki tahlillerde yine de aldım iğneyi kızımı böyle lazım kucağıma şükür. darısı sana inşallah
bna 6 ay dedi ama esimde askre gdclk n olsun dyrm ama isde krkumda vr tbi
yeni dogum yptim25 gun oldu ama mlsf bbgimi dgumda kybtdim zatn pcom vrdi 3 sene tdavi grmstum smdi korunursam gne ayni olur die krkuorumtüm yorumları okumadım ama neden hemen istiyorsunuz çocuk
başın sağ olsun çok üzüldüm bende ikiz gibi falan mı büyütmek istiyorsun diye düşünmüştüm, bu yolda dr dinle ki dinlenmiş bir rahim olsun, rahim yorgunken zor olur gebeliğin diye düşünüyorum bi toparlasın kendini allahın izniyle sağlıkla gebe kalırsın inşallah...yeni dogum yptim25 gun oldu ama mlsf bbgimi dgumda kybtdim zatn pcom vrdi 3 sene tdavi grmstum smdi korunursam gne ayni olur die krkuorum
inslh cnm saol ama acsida untlmuyor bklmk zr blmiorumbaşın sağ olsun çok üzüldüm bende ikiz gibi falan mı büyütmek istiyorsun diye düşünmüştüm, bu yolda dr dinle ki dinlenmiş bir rahim olsun, rahim yorgunken zor olur gebeliğin diye düşünüyorum bi toparlasın kendini allahın izniyle sağlıkla gebe kalırsın inşallah...
unutulmaz tabii haklısın zor bir durum ...allah sabır versininslh cnm saol ama acsida untlmuyor bklmk zr blmiorum
unutulmaz tabii haklısın zor bir durum ...allah sabır versin
ole saol ins rbbm hrkze ewlt vrrunutulmaz tabii haklısın zor bir durum ...allah sabır versin
hm ins cumlze pki sezeryan dikisinde aclma fln ouyo i
Pardon ben bebeğinizin oldugunu yorumlardan okudum belirtseydınız keşke kusura bakmayınNe bu hız yav .s
Bekleyıver işte 6 ay![]()
bebgmi kybtdim ama dgumdn snra.sNe bu hız yav .s
Bekleyıver işte 6 ay![]()
Düzeltme yaptım canım kusura bakma ilk yazını okuyup dırek cevap yazdım ordada belrtmemişssin bu durumdan. Doktorun ne dedıyse ı canım beklemen gerekıyorsa beklebebgmi kybtdim ama dgumdn snra.s
onemli degil .s isde bu yuzden onun acsni untmk icin tkrr gbe klmk istiorumPardon ben bebeğinizin oldugunu yorumlardan okudum belirtseydınız keşke kusura bakmayın
hm ay ins bnmde bi srn ckmz bnda ole dedlr ptlr fln dyeBenim sezaryenle ilgili hiçbir sıkıntım olmamıştı. Dikişler açılır falan demişlerdi patlar falan diyen de oldu ama hiçbir ağrı sorun çıkmadı. Sadece Dikkat edersiniz ağır kaldırmamaya elleri yukarı kaldırmamaya yada fazla egilmemeye çömelmemeye vs bunları yapamazsın kadar.