yardım edinnn :(

buketyaman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
163
22
28
28
yeni sezeryanla dogum yaptıımmm bebegim oldu tekrar hamilelik dusunuyorum hemen dikişlerde acılma filan olur muu bilen var mıı ? dktor en az 6 ay diyor

bebegim öldü cünkü çok zor bi durum tekrar yeni bir gebelik düşünüyorum dikişlermde sorun olur mu diye cok korkuyorum

yeni sezeryanla dogum yaptıımmm bebegim oldu tekrar hamilelik dusunuyorum hemen dikişlerde acılma filan olur muu bilen var mıı ? dktor en az 6 ay diyor
hayırlısı olsun canım dogumun bebegın dr lar yasaklıyor ama bızım tanıdık hamıle kaldı ve dogum yaptı sukur gayet ıyı....goze alabılıyorsan ne mutlu

hayırlısı olsun canım dogumun bebegın dr lar yasaklıyor ama bızım tanıdık hamıle kaldı ve dogum yaptı sukur gayet ıyı....goze alabılıyorsan ne mutlu
dogum yaptım ama bebegim öldü dogumda onun için tekrar düşünüyorum 1 ay oldu dha ama dikişlerimden korkuyorum ama beklemekte çok kötü çnkü kendi ellerimle topraga verdim bebegimi :(

dogum yaptım ama bebegim öldü dogumda onun için tekrar düşünüyorum 1 ay oldu dha ama dikişlerimden korkuyorum ama beklemekte çok kötü çnkü kendi ellerimle topraga verdim bebegimi :KK43:
ayyy kıyamam canım basınız sagolsun cok gecmıs olsun ınsallah yıne evladınız olur.....canım bılemıyorum drlar ıyı bılır.....zaten rabbım ol derse olur sen korunsanda olur korunmasanda......

saol cnm öyle ama acısını anca yeni bir bebekte unuturum anca cunku cok zor bi durum
tahmın edebılıyorum arkadasım benımde 10 haftalık gelısmeyen kurtajım var onu bıle kımseye yansıtmasamda cok zor atlattım 4 ay oldu...sımdı tup denıyorum bakalım nasıp...acını hıcbırsey ne hafıfletır nede unutturur.ama kader işte...ben bıle dıyorum kı keske hıc kesede fasulye kadarda olsa gelısmeseydi de gormeseydım kese hep bos kalmıs olsaydı.ama elden bısey gelmıyor.....kıyamam stres yapma oluruna bırak zamanla ne acılar hafıflıyor

tahmın edebılıyorum arkadasım benımde 10 haftalık gelısmeyen kurtajım var onu bıle kımseye yansıtmasamda cok zor atlattım 4 ay oldu...sımdı tup denıyorum bakalım nasıp...acını hıcbırsey ne hafıfletır nede unutturur.ama kader işte...ben bıle dıyorum kı keske hıc kesede fasulye kadarda olsa gelısmeseydi de gormeseydım kese hep bos kalmıs olsaydı.ama elden bısey gelmıyor.....kıyamam stres yapma oluruna bırak zamanla ne acılar hafıflıyor
Gcms olsun cnm allhm bdha oyle bsey ysatmasin ins saglkli bebekler almyi nasp etsn sana inslh

en iyi cevabı doktorun verir buna, doktor ne derse öyle olsun bence, yaşadığın çok zor Allah yardımcın olsun.En kısa zamanda hayırlısı ile tekrar sağlıklı bir bebeğin olur inşallah.

Back