- 20 Ekim 2015
- 163
- 22
- 28
- 28
- Konu Sahibi buketyaman
yeni sezeryanla dogum yaptıımmm bebegim oldu tekrar hamilelik dusunuyorum hemen dikişlerde acılma filan olur muu bilen var mıı ? dktor en az 6 ay diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabırlı ol canım daha yaşın çok gençcok tsekkur edrim insalah bklmk ck zor![]()
Nesi zor?cok tsekkur edrim insalah bklmk ck zor![]()
Doğumda bebeğini kaybetmişNesi zor?
bebegim öldü cünkü çok zor bi durum tekrar yeni bir gebelik düşünüyorum dikişlermde sorun olur mu diye cok korkuyorumNesi zor?
hayırlısı olsun canım dogumun bebegın dr lar yasaklıyor ama bızım tanıdık hamıle kaldı ve dogum yaptı sukur gayet ıyı....goze alabılıyorsan ne mutluyeni sezeryanla dogum yaptıımmm bebegim oldu tekrar hamilelik dusunuyorum hemen dikişlerde acılma filan olur muu bilen var mıı ? dktor en az 6 ay diyor
dogum yaptım ama bebegim öldü dogumda onun için tekrar düşünüyorum 1 ay oldu dha ama dikişlerimden korkuyorum ama beklemekte çok kötü çnkü kendi ellerimle topraga verdim bebegimihayırlısı olsun canım dogumun bebegın dr lar yasaklıyor ama bızım tanıdık hamıle kaldı ve dogum yaptı sukur gayet ıyı....goze alabılıyorsan ne mutlu
ayyy kıyamam canım basınız sagolsun cok gecmıs olsun ınsallah yıne evladınız olur.....canım bılemıyorum drlar ıyı bılır.....zaten rabbım ol derse olur sen korunsanda olur korunmasanda......dogum yaptım ama bebegim öldü dogumda onun için tekrar düşünüyorum 1 ay oldu dha ama dikişlerimden korkuyorum ama beklemekte çok kötü çnkü kendi ellerimle topraga verdim bebegimi![]()
saol cnm öyle ama acısını anca yeni bir bebekte unuturum anca cunku cok zor bi durumayyy kıyamam canım basınız sagolsun cok gecmıs olsun ınsallah yıne evladınız olur.....canım bılemıyorum drlar ıyı bılır.....zaten rabbım ol derse olur sen korunsanda olur korunmasanda......
tahmın edebılıyorum arkadasım benımde 10 haftalık gelısmeyen kurtajım var onu bıle kımseye yansıtmasamda cok zor atlattım 4 ay oldu...sımdı tup denıyorum bakalım nasıp...acını hıcbırsey ne hafıfletır nede unutturur.ama kader işte...ben bıle dıyorum kı keske hıc kesede fasulye kadarda olsa gelısmeseydi de gormeseydım kese hep bos kalmıs olsaydı.ama elden bısey gelmıyor.....kıyamam stres yapma oluruna bırak zamanla ne acılar hafıflıyorsaol cnm öyle ama acısını anca yeni bir bebekte unuturum anca cunku cok zor bi durum
Gcms olsun cnm allhm bdha oyle bsey ysatmasin ins saglkli bebekler almyi nasp etsn sana inslhtahmın edebılıyorum arkadasım benımde 10 haftalık gelısmeyen kurtajım var onu bıle kımseye yansıtmasamda cok zor atlattım 4 ay oldu...sımdı tup denıyorum bakalım nasıp...acını hıcbırsey ne hafıfletır nede unutturur.ama kader işte...ben bıle dıyorum kı keske hıc kesede fasulye kadarda olsa gelısmeseydi de gormeseydım kese hep bos kalmıs olsaydı.ama elden bısey gelmıyor.....kıyamam stres yapma oluruna bırak zamanla ne acılar hafıflıyor
amin inşallah cümlemize canımGcms olsun cnm allhm bdha oyle bsey ysatmasin ins saglkli bebekler almyi nasp etsn sana inslh
Aiamin inşallah cümlemize canım
amin inşallah cümlemize canım
amin inşallah cümlemize canım
amin inslh dktr 6 ay dio ama blmiorum.sen iyi cevabı doktorun verir buna, doktor ne derse öyle olsun bence, yaşadığın çok zor Allah yardımcın olsun.En kısa zamanda hayırlısı ile tekrar sağlıklı bir bebeğin olur inşallah.
o zaman sabır canım, sabır ve dua ile inşallah bu 6 ayı kolaylıklarla atlatırsın.amin inslh dktr 6 ay dio ama blmiorum.s