• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edinnn lütfennnn

Hamilemiyim

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 2 100,0%

• Ankete Katılan
    2

Gzden

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2017
13
4
6
25
Meraba kızlar hesabımı yeni açtım 6 aylık evliyim bi çocuğum olsun çok istiyorum bu ay göğüslerim hassaslaştı kendimi çok yorgun hissediyorum halsizim uyku hali Yok ama yemek yedikten sonra miğdem bulanıyor ve beyaz katı akıntım var hamile olma ihtimalim var mı adetime 10 gün var

Meraba kızlar hesabımı yeni açtım 6 aylık evliyim bi çocuğum olsun çok istiyorum bu ay göğüslerim hassaslaştı kendimi çok yorgun hissediyorum halsizim uyku hali Yok ama yemek yedikten sonra miğdem bulanıyor ve beyaz katı akıntım var hamile olma ihtimalim var mı adetime 10 gün var
canım yıpratma kendini :( bunlar gebelik belirtisıne benziyor ama psikolojıkte olabilir..en iyisi kan ver sonuç verir hemen

Valla banada 2 senedir her ay öyle oluyorda hala hamile değilim umut dünyası her adet oluşumdada üstüne mi görüyorum diye bir daha umut ikinci bebeği istiyorum olmuyor
Kan testi yaptır acele etme

Canım çok erken. Böyle erkenden bu belirtileri hissetmen imkansız birşey..
bekle 10 gün sonra adetin gelmezse test yap.
Bulantılar 8 haftadan sonra başlıyor.

Çok heycanlanıyorum eşimde bende çok istiyoruz her ay yapıyorum test ama negatif sıkıldım artık

Gittim bi sorun yok dedi ama bu ay kasıklarım felan çok ağrıyor p.tesi birdaha gitmeyi düşünüyorum

Back