yardım edinn :(((

Cok tesekkur ederim..

Buyuk harflerle yazdiginiz sevgi dilenme kismi yanlis.. o bir patlama ve kavga aninda beklentileri dile getirme sekli. Kendime olan saygimi yazdigim iki satir yazidan anladiginizla ve empati yapmadan kurulan cumlelerinizle ifade etmeniz ne uzucu.
Ne yapalım o zaman.İki satırlık konuna yorum yapmayalım o zaman.Sevgi dilenme kısmı yanlış diyorsun da,o yanlış gördüğün şeyi sen kendin yazmışsın.Konunu okuyunca anlattığın şeylerden çıkarılan yorumum bu.Empati yaptığım için sana o yorumu yazdım.Bak genelde de herkes benzer şeyleri söylemiş.Kendine saygın varsa,karşındaki insanın sana yaptığı saygısızlık ve düşüncesizliklere boyun eğme.Adım atma bu kadar basit.Yorumlarımızı beğenmiyorsan kendi bildiğini yapo o zaman.Hem önünde ağlıyorum sevgi dileniyorum yaz.Ben sana sevgi dilenme yazınca yanlış olsun,empati kuramamakla suçlanayaım.

Tesekkur ediyorum yorumunuz icin.

Soyledikleriniz tamamiyle dogru. Ama bir de evlilik kurumuna dahil olun o zaman tekrar konusalim olur mu.. hicbir sey planlandigi gbi olmuyor,ikili iliskilerde durum farklilasiyor.

Evet biliyorum bu yüzden o kuruma dahil olma sürecini ertelemek için uğraşıp duruyorum zaten. Olması gerekeni biliyorumda yapabilir miyim onu bilmiyorum sizinkide o hesap olmuş zaten. Zor zanaat vesselam

Evet biliyorum bu yüzden o kuruma dahil olma sürecini ertelemek için uğraşıp duruyorum zaten. Olması gerekeni biliyorumda yapabilir miyim onu bilmiyorum sizinkide o hesap olmuş zaten. Zor zanaat vesselam
Evet ama guzel olan evliliklerde var.. sans oyunu gibi galiba :)

canim.. cok uzuldum inan.. Kadin demek ilgi demek, sevgi demek, sefkat demek, ask demek.. bunlar olmadan ben yasayamam
sana soyle yap boyle yap diyemem ama ben senin yerinde olsam en kisa zamanda bosanirdim, duzelecegini dusunmuyorum esinin malesefff... seni sevecek, gozunun icine bakacak, el icinde tutacak sana sevgi ask gosterecek biri kesinlikle cikacak karsina inaniyorum.. kavgasiz sorunsuz iliski evlilik yok zaten ama sizinkisinin Adina ne evlilik denir ne ask ne sevgi nede yuva

bu sorunların çözümü sanırım yeryüzünde bulunamadı, inanın eşiniz sevgi ilgi gösterse bu seferde siz yorgun düşmüş olacaksınız ve mutlu olamıcaksınız gibi geliyor bana, kendimden bilirim insanın bütün zerresi üzüntüden sızlıyor sanki ama kapılar duvar oluyor ve çıkış yok sanki , Allah ıma isyan değil bu ama huzur özlemek başka bişey.

Sevgi Allah'ın bizim kalbimize yerleştirdiği bi hediye resmen bu bi erkeğe de yönelebiliyor,bir çiçeğe böceğe de sevgi hep aynı sevgi aslında benim naçizane söyleyeceklerim içinizdeki sevgi boşluğunu önce Allah'a yönelerek, en değerli armağanınız çocuğunuzla daha sonra ihtiyacı olan insanlar,doğa,kısacası yaşamla kanalize etmek bu süreç içinde enerjiniz değişecektir ve sizi isteyen sizle olur istemeyen gider.Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşAllah..

Cok dogru cok..
Amin Allah razi olsun

Canim Rabbim hakkinda en en hayirlisini versin insAllah
bu konuda hassas oldugum icin ben bu konuya cok uzuldum, bu durum benim icin aldatmadan bile kotu ben aldatilsam inan gucenmem, kirilmam yolu acik olsun adam degilmis derim.. ama sevgisizlik ilgisizlik insani yavas yavas yipratip uzen bir surec

Konusmayi denedin mi hic?
Ayni burada anlattigin gibi anlat onada
hatta ac ve buradaki yorumlari okut
Adam olan anlar

Coook konustum coook yazdim.. okutsam hah iste beni kotulemissin der. Siz kadinlar boylesiniz der ve kuser. Her seyin hayirlisi. Kendime yinelediklerim yorum yapan arkadaslarin cumleleriyle ayni.. keske hicbir seyim olmasaydi. Kuru ekmek bir goz oda. Ama muhabbetim sevgim ilgim alakan kahkaham olsaydi. Askla bakan bir cift goz olsaydi.. benim payima dusen simdilik buymus. Sonrasi Allah kerim diyorum

manipülatif kişilik bozukluğunu bi okuyun net den, benide sğolsun burdan bi arkadaş aydınlatmıştı.

ya aynı benim eşim. bu kadar olur. ben de annemin evindeyim. oğlum iki buçuk aylıktı buraya geldik. şimdi beş aylık.

ama barışsam aynısını yapar bana seninkinin. istediğimizi yeriz giyeriz gezeriz ama sıfır muhabbet konuşma.
konuşursak da zaten kavga olur. 5 gün kötü 1 gün iyi oluruz.

ya nedir bu erkekleri bu egosu? bu ezmeye çalışmaları? merhametsizlikleri?

acımasızlar gaddarlar. allah ıslah etsin hepsini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…