- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
O kadar cok yaptim ki.. cevap hep ayni " siz kadinlara yaranilmaz zaten. Siz kadinlar hep aynisiniz. Evet haklisin yurumuyor. Ne yapsam yaranamiyorum." Sonra gecmisi aciyor bir bakmisim ben hatali olmusum olay baska bir yere gelmis ve beni suclayarak yargilayarak kavga cikarmis. Nasil olurda ben boyle bir konusma yaparken suclu olmusum buraya nasil geldik diyorum.. inanamiyorum cidden..
Katiliyorum size ,dokunmadigina göre ya saģlik sorunu impotent yada birisi varbaşka telefonu olamaz mı maddi durumunuz nasıl yani ?? asıl anlamadığım gider bir konuda 2.5 yıldır aynı yatağı paylaştığı kadına dokunmayacak kadar ayağı bile değmeyeceği kadar ne olmuş olabilir bence bunu öğrenin altına başka birşey var bence belki sizin bile farkında olmadığınız birşey
.
Katiliyorum size ,dokunmadigina göre ya saģlik sorunu impotent yada birisi var
Ben 27 esim 37. ben Ankara'da buyudum universite bitirdim gayet rahat yasadim. Esim Diyarbakirli. Icimde var diye evlenince isi biraktim ve kapandim.. kultur catismasi yasamayalim o da mutlu olsun bende Allah icin bir sey yapayim dedim.. nasip..Kaç yaslarindasiniz ikiniz?
olabilir ama dokunmadığına göre var birşey çünkü erkek bünyesine uymayan bir davranış nasıl olur da o kadar zaman dokunmaz yani çok dikkatimi çekti bence bir beklentiye girmesin diye de böyle davranıyor olabilir ya da sağlık sorunu varsa işte bu yüzden kendini eksik hissediyor olabilir
saglik problemi olsa hemen cozerdi zaten saglik sirketi var. Surekli ozel hastane ve doktorlarin icinde.. baska birine asik olabilir.. unutamamis olabilir. Bilmiyorum icinden cikamiyorum ki.. etrafinda kadinlar var hastane ortaminda neticede isi. Evli oldugunu bile bile hayatina girebileceklerde vardir eminim..başka telefonu olamaz mı maddi durumunuz nasıl yani ?? asıl anlamadığım gider bir konuda 2.5 yıldır aynı yatağı paylaştığı kadına dokunmayacak kadar ayağı bile değmeyeceği kadar ne olmuş olabilir bence bunu öğrenin altına başka birşey var bence belki sizin bile farkında olmadığınız birşey
Ben 27 esim 37. ben Ankara'da buyudum universite bitirdim gayet rahat yasadim. Esim Diyarbakirli. Icimde var diye evlenince isi biraktim ve kapandim.. kultur catismasi yasamayalim o da mutlu olsun bende Allah icin bir sey yapayim dedim.. nasip..
Ben 27 esim 37. ben Ankara'da buyudum universite bitirdim gayet rahat yasadim. Esim Diyarbakirli. Icimde var diye evlenince isi biraktim ve kapandim.. kultur catismasi yasamayalim o da mutlu olsun bende Allah icin bir sey yapayim dedim.. nasip..
Hamilelikte cinselligi bitirmedik.. inanin evde bakimsiz gezmem. Geceliklerim vs her sey şıktir ama yok galiba beni istemiyor bu acik ve net.cocugumuzdan ayrilmamak bosanirsa aile baski yapar diye gormezden gelerek idare ediyor durumuilk zamanlarınızda nasılsınız birde sizin olayınız anladığım kadarıyla hamilelikle gelişen birşey .. çoğu erkek hamilelikte eşinden cinsel anlamda uzaklaşıyormuş ve sizin onu ısındırmanız gerekiyordu bildiğim kadarıyla çünkü karısını artık kutsal bir varlık anne olarak görüyormuş .. burda bunu yaşayanlar daha güzel anlatırlar size .. belki ilk zamanlarınızda ki gibi olsanız evde dikkat çekseniz hani dantelli bilmem neler falan en azından ufak bir yakınlaşma olsa belki bir başlangıç olur iletişiminizde derim
Yoo o kadar zaman degil yanlis anlasilmis.. haftalarca dokunmadigi oluyor bazen 1 ay bazen 1.5 ay..Sağlık problemi yoksa size 2 buçuk yıldır nasıl dokunmuyor? Sizi üzmek istemem.
Günahını almak istemiyorum ama başka kadın ihtimali yüksek gibi görünüyor.
Hamilelikte cinselligi bitirmedik.. inanin evde bakimsiz gezmem. Geceliklerim vs her sey şıktir ama yok galiba beni istemiyor bu acik ve net.cocugumuzdan ayrilmamak bosanirsa aile baski yapar diye gormezden gelerek idare ediyor durumu
Yoo o kadar zaman degil yanlis anlasilmis.. haftalarca dokunmadigi oluyor bazen 1 ay bazen 1.5 ay..
Insallahhh cok tesekkur ederimAnladım cnm ya umarım düzelir. Ne söylecegimi bilmiyorum. Dediğim gibi biraz zamana yayıp, sabret bakalım. Ama üstüne gitme. Kendine vakit ayır. Kendin için bir şeyler yap. Gözlemle. Değişim olur inş. Olmazsa da dünyanın sonu değil.
Yazdiklarinin hepsini okuyamadima ama siddet yoksa ayda bir cinsellikle bisey olmaz. Biraz sabret derim duzene girer. Cocuk falan bosanma atlatmissiniz derken ikinizde yiprammissiniz diye dusunuyorum. Bozma yuvani bekle bence.Yoo o kadar zaman degil yanlis anlasilmis.. haftalarca dokunmadigi oluyor bazen 1 ay bazen 1.5 ay..