yardım edinn :(((

Geçmiş geçmişte kalmalı.
Herkes neler yaşıyor. O zaman hemen boşanalim.
Evliliği yürütmek istemeyen bir eş ancak böyle davranır.

başka telefonu olamaz mı maddi durumunuz nasıl yani ?? asıl anlamadığım gider bir konuda 2.5 yıldır aynı yatağı paylaştığı kadına dokunmayacak kadar ayağı bile değmeyeceği kadar ne olmuş olabilir bence bunu öğrenin altına başka birşey var bence belki sizin bile farkında olmadığınız birşey

.
Katiliyorum size ,dokunmadigina göre ya saģlik sorunu impotent yada birisi var

Benden sana tavsiye canım.
Kendini sev...
Bencil ol...
Bebeğinle ilgilen.
Anın tadını çıkar.
Bir süre yokmuş gibi davran.

.

Katiliyorum size ,dokunmadigina göre ya saģlik sorunu impotent yada birisi var

olabilir ama dokunmadığına göre var birşey çünkü erkek bünyesine uymayan bir davranış nasıl olur da o kadar zaman dokunmaz yani çok dikkatimi çekti bence bir beklentiye girmesin diye de böyle davranıyor olabilir ya da sağlık sorunu varsa işte bu yüzden kendini eksik hissediyor olabilir

Kaç yaslarindasiniz ikiniz?
Ben 27 esim 37. ben Ankara'da buyudum universite bitirdim gayet rahat yasadim. Esim Diyarbakirli. Icimde var diye evlenince isi biraktim ve kapandim.. kultur catismasi yasamayalim o da mutlu olsun bende Allah icin bir sey yapayim dedim.. nasip..

Ayy evet ya hiç normal değil. Büyük problem.

Sa
saglik problemi olsa hemen cozerdi zaten saglik sirketi var. Surekli ozel hastane ve doktorlarin icinde.. baska birine asik olabilir.. unutamamis olabilir. Bilmiyorum icinden cikamiyorum ki.. etrafinda kadinlar var hastane ortaminda neticede isi. Evli oldugunu bile bile hayatina girebileceklerde vardir eminim..

Ben 27 esim 37. ben Ankara'da buyudum universite bitirdim gayet rahat yasadim. Esim Diyarbakirli. Icimde var diye evlenince isi biraktim ve kapandim.. kultur catismasi yasamayalim o da mutlu olsun bende Allah icin bir sey yapayim dedim.. nasip..

ilk zamanlarınızda nasılsınız birde sizin olayınız anladığım kadarıyla hamilelikle gelişen birşey .. çoğu erkek hamilelikte eşinden cinsel anlamda uzaklaşıyormuş ve sizin onu ısındırmanız gerekiyordu bildiğim kadarıyla çünkü karısını artık kutsal bir varlık anne olarak görüyormuş .. burda bunu yaşayanlar daha güzel anlatırlar size .. belki ilk zamanlarınızda ki gibi olsanız evde dikkat çekseniz hani dantelli bilmem neler falan en azından ufak bir yakınlaşma olsa belki bir başlangıç olur iletişiminizde derim

başka biri olabilir iyi gözlemleyin sorun açıkça hatta başka birimi var diye neden böyle soğuksun diyin. varsa eğer anlayışla karşılayıp saygı gösterceğinizi söyleyin bakalım çözülürmüü acaba ?? ya sağlık sorunu ya da başkası diyorum başka bir çıkar yol gelmiyor aklıma

Sağlık problemi yoksa size 2 buçuk yıldır nasıl dokunmuyor? Sizi üzmek istemem.
Günahını almak istemiyorum ama başka kadın ihtimali yüksek gibi görünüyor.

Hamilelikte cinselligi bitirmedik.. inanin evde bakimsiz gezmem. Geceliklerim vs her sey şıktir ama yok galiba beni istemiyor bu acik ve net.cocugumuzdan ayrilmamak bosanirsa aile baski yapar diye gormezden gelerek idare ediyor durumu

Sağlık problemi yoksa size 2 buçuk yıldır nasıl dokunmuyor? Sizi üzmek istemem.
Günahını almak istemiyorum ama başka kadın ihtimali yüksek gibi görünüyor.
Yoo o kadar zaman degil yanlis anlasilmis.. haftalarca dokunmadigi oluyor bazen 1 ay bazen 1.5 ay..

Hamilelikte cinselligi bitirmedik.. inanin evde bakimsiz gezmem. Geceliklerim vs her sey şıktir ama yok galiba beni istemiyor bu acik ve net.cocugumuzdan ayrilmamak bosanirsa aile baski yapar diye gormezden gelerek idare ediyor durumu

anladım zaten sizin bakımızı kasttememiştim hamilelikte erkek bebeğe zarar veririm düşüncesiyle yanaşmıyormuş pek ondan dedim acaba öyle bir durumla mı başladı acaba diye?? çocuk, zaten ondan kopmak isteyeceğini sanmıyorum... işiniz gücünüz olsa ayrılsanız yavrunuzu alırdınız hemen, zaten şuan size muhtaç yine size verilirde büyük ihtimal, maddi gücünüz olsa daha iyi olurdu.. bence takmayın sizde kafanıza, büyük ihtimalle bilmediğiniz şeyler var onda o yüzden böyle davranıyor. bebeğiniz azcık ele avuca gelince bakacak birisi varsa işi girme ihtimaliniz de varsa girin derim en azından maddi bir bağımsızlığınız olsun

Yoo o kadar zaman degil yanlis anlasilmis.. haftalarca dokunmadigi oluyor bazen 1 ay bazen 1.5 ay..

Anladım cnm ya umarım düzelir. Ne söylecegimi bilmiyorum. Dediğim gibi biraz zamana yayıp, sabret bakalım. Ama üstüne gitme. Kendine vakit ayır. Kendin için bir şeyler yap. Gözlemle. Değişim olur inş. Olmazsa da dünyanın sonu değil.

Insallahhh cok tesekkur ederim

Yazdiklarinin hepsini okuyamadima ama siddet yoksa ayda bir cinsellikle bisey olmaz. Biraz sabret derim duzene girer. Cocuk falan bosanma atlatmissiniz derken ikinizde yiprammissiniz diye dusunuyorum. Bozma yuvani bekle bence.

evliliklerin ilk seneleri cok dalgali gecer zaten,gecmiste ne olduysa oldu kapatin gitsin artik.
bakin esiniz 40ina merdiven dayamis,bu yaslar erkeklerin bunalim yaslaridir,ben babami cat pat hatirliyorum o donemlerde anneme kok sokturmustu ama simdi duzeldi.
evdeki sIkintili havayi dagitmak icin komedi filmi filan izleseniz olmaz mi? sanki esinizde nese eksik gibi.
biz esimle komedi izleyerek kivama geldik desem yeridir
sanirim calismiyorsunuz ama ilgi alaniniz neyse onunla ilgili blog yazabilirsiniz mesela,sonra esinizle degerlendirmesini yaparsiniz filan..olmaz mi ki

bana ya sağlık problemı gıbı geldı yada baska kadın varmıs gıbı.saglık sırketınde calısıyo olması oyle bı sorunu kolay dıle getırecegı anlamına gelmez bence.cekınmıs olabılır.cok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…