yardım edinn :(((

ayrıca bunu boşuna yapıyorsunuz. zaten adminler gelince konunuzu tekrar yerine koyuyoorlar ve siz boşu boşuna ceza alıyorsunuz

ayrıca bunu boşuna yapıyorsunuz. zaten adminler gelince konunuzu tekrar yerine koyuyoorlar ve siz boşu boşuna ceza alıyorsunuz
Bilmiyordum ogrenmis oldum koysunlar onemli degil nickimi degistiremedigim icin sildim ogrenmis oldum

allah sabır versin ne diyeyim

destek alsanız belki bir faydası olur.

Bunu genc bir agizdan duydugumu varsayarak. Erkeksiz hayat gecmiyor-kadinsiz hayat gecmiyor. Kadinin guvenmeye koruyup kollanmaya ilgiye cinsellige sarilmaya ihtiyaci var erkeklerinde ayni sekilde. Eger temel degerleri kaybetmisseniz (anlatilanlardan onu goruyorum) zaten bitirin o da babalik.gorevlerini yerine getirir tahminimce cunku zaten ogluyla kaliteli zaman geciriyormus. Sizinle degil. Kim.ne derse desin bir evliligin fay hatti yatak odasindan geciyor. Bu da yoksa zaten 2.5yildir yabancilasmissiniz birbirinize. Cocuk icin evliligi surdurmeyin. Bunu sacma buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…