- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Bu soze kiyamam yinede allah yar ve yardimcin olsun hepimizin basina gelebilir. Esinle teketek konus bu mevzuyuAmin sevilmeyi o kadar ozledim ki..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu soze kiyamam yinede allah yar ve yardimcin olsun hepimizin basina gelebilir. Esinle teketek konus bu mevzuyuAmin sevilmeyi o kadar ozledim ki..
Bende aynen boyle dusunuyorum. Sanirim kacinilmaz sonda bu. Cok konustum esimle.. evdeki ciceklere su dojtun mu diyecek kaar incr olabiliyorsun da benimde dojunarak severek cogalacagimi mutlu olacagimi gormuyor musun dedim.. ne dediysem nafile. Napalim kismet diyorum artik.Bunu genc bir agizdan duydugumu varsayarak. Erkeksiz hayat gecmiyor-kadinsiz hayat gecmiyor. Kadinin guvenmeye koruyup kollanmaya ilgiye cinsellige sarilmaya ihtiyaci var erkeklerinde ayni sekilde. Eger temel degerleri kaybetmisseniz (anlatilanlardan onu goruyorum) zaten bitirin o da babalik.gorevlerini yerine getirir tahminimce cunku zaten ogluyla kaliteli zaman geciriyormus. Sizinle degil. Kim.ne derse desin bir evliligin fay hatti yatak odasindan geciyor. Bu da yoksa zaten 2.5yildir yabancilasmissiniz birbirinize. Cocuk icin evliligi surdurmeyin. Bunu sacma buluyorum
Aminn Allah razi olsungeçinmeye gönlü olmayanla bir ömür uğraşmak zor iş
allah hayır kapıları açsın inşallah
Yo 2.5 sene hic ayaklarimiz birbirine degmedi sarilip uyumadik yazmistim. Cinsel hayatimiz azda olsa var. Ayda 1 falan. Ama o isterse..ben istersem duymazdan geliyor..2,5 sene çok uzun bir zaman sonuçta bir erkek bu. Bunun altından iyi bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Ya oğlunun büyümesini bekliyor, ya da kafasında başka bir niyet var. En kısa zamanda boşanacaktır. Sadece fırsat kolluyor. Ben öyle düşünüyorum.
Sevdigini soyluyor..Eşiniz sizi seviyor mu? Bunu hiç ona sordunuz mu?
Hemen duzelttim siz haklisiniz."Ama ilgi sevgi cinsellikte bitti. Ayni yatakta haftalarca bana dokunmayan bir adam..is stresi diyor,susuyor dinlemiyor. Uyurken ayaklarimiz bile birbirine hic degmedi 2.5 senede. Hic sarilip uyumadik zaten ama bu artik uzer oldu beni." Ama bu yazından sanki 2,5 yılda hiç bir yakınlaşmanın olmadığı manasını çıkarttım ben. Demek ki yanlış düşünmüşüm. Ama yine de zordur senin için.
Bazen kaderini kendin yazarsin ama yinede son sozu allah soyler. Guclu olacaksin canim gencecik insansin. Yine sever asik olursun. Dedigim gibi yatak odasi iliskinin fay hatti. Olmayinca olmuyor. Saglik problemi olsa ama elini tutup canim benim bu mevzudan sikintim var dese siz elbetteki sonuna dek yaninda olurdunuz ama erkekler hem laf soyletmez hemde cogu bu durumu kabul edemez. Ama bazen cinsellikten ote elini tutup sarilip yatmak herseye bedel oluyor. Kendini yipratmadan olayi cozume kaavusturmalisinBende aynen boyle dusunuyorum. Sanirim kacinilmaz sonda bu. Cok konustum esimle.. evdeki ciceklere su dojtun mu diyecek kaar incr olabiliyorsun da benimde dojunarak severek cogalacagimi mutlu olacagimi gormuyor musun dedim.. ne dediysem nafile. Napalim kismet diyorum artik.
Yillardir sessiz sekilde takipcinizim..Her seyde girer okur bakarim ama simdi fikirlerinize ihtiyacim var. Esimle severek evlendik. (2.5 senelik evliyiz ve 1.5 yasinda bir oglumuz var.)daha balayinda catismalarimiz basladi. En ufak seyde esyalarimi toplayan ben,cikip giden o.. tartismasiz zaman gecmez oldu. Esimin en kotu yani asla ama asla hatasini gormeyisi. Hep hakli,hep kusursuz ben ne yapsam yanlis haksizim.ogluma 6 haftalik hamileyken ve daha cok kez annemin evine ya o goturdu ya ben gittim. Ama her seferinde hakli da olsam haksiz da olsam ben adim attim dondum evime. Ve sonucta oglumuz 6 aylikken bosandik. Aileler duygular derken dava kesinlesmeden 1 hafta icinde baristik ve karari iptal ettirdik.1 sene gecti ustunden. Oglumuz buyuyor,tartismalar azaldi. Cekip gitmeler valiz toplamalar kalmadi. Ama ilgi sevgi cinsellikte bitti. Ayni yatakta haftalarca bana dokunmayan bir adam..is stresi diyor,susuyor dinlemiyor.inanir misiniz 2.5 senelik evliyiz hic uyurken ayaklarimiz birbirine degmemistir,hic sarilip uyumamisizdir.. bu artik uzer oldu beni. Her istedigimizi aliyor evet ama oglumla yapayalnizim sanki. Yanimizdayken ogluyla kaliteli zaman geciriyor ama pazar gunleri bir yere ciksak iki kelime edemez oluyoruz. Ya telefonla ilgileniyor ya is telefonlari yapiyor ya da akrabalarini ariyor. Sohbet etmiyor benimle. Konusmaya calistigimda ilgisizce gecistiriyor. Umreye gitmek istiyordu bilezigimi satip ona surpriz yaptim sevinmedi bile yardim edin bana.. bir yanim bosan zaten yapayalnizsin aylarca sana dokunmayan sevgi gostermeyen bir adama katlanma diyor. Diger yanim bosanmayi dusunme artik sabret diyor. Ama her sey daha da kotuye gidiyor. Sevgi dilenip onunde agladim hickira hickira sev dokun ilgi goster gor beni diye o bile karetmedi. Yardim edin bana
Soyledikleriniz tamamiyle dogru. Ama bir de evlilik kurumuna dahil olun o zaman tekrar konusalim olur mu.. hicbir sey planlandigi gbi olmuyor,ikili iliskilerde durum farklilasiyor.Evliyken öyle kızdım hadi topladım eşyalarıda ben kaçar olmuyor.İdare etmeyi bilmek zorundaydınız siz birbirinize olan saygınızı eşyaları toplayıp çıka çıka bitirmişsiniz.Üzgünüm.Evlilikten korkuyorum dediğimde anlam veremiyor kimse ama işte benim derdimde tam olarak bu.Sevgilimle kavga edince hadi len diye okuduğum şehirden çıkıp ailemin evine gelip kafama göre kalıyorum.Evlenince bunların asla olmaması gerektiğini bildiğim için önce sinirliyken bile yerimde oturmam gerektiğini ve olayı sindirmem gerektiğini biliyorum.Bu yüzden bana daha zaman var.Çünkü evlilik çocuk oyuncağı değil hadi ben kaçar o zaman OLMAZZZZ....
Pohpohlama,şımartma,üstüne düşme,her hatasını kabul edip adım atma ve de en önemlisi AĞLAYIP SEVGİ DİLENME.Kendine saygın olsun.Tavrın net olsun.Yillardir sessiz sekilde takipcinizim..Her seyde girer okur bakarim ama simdi fikirlerinize ihtiyacim var. Esimle severek evlendik. (2.5 senelik evliyiz ve 1.5 yasinda bir oglumuz var.)daha balayinda catismalarimiz basladi. En ufak seyde esyalarimi toplayan ben,cikip giden o.. tartismasiz zaman gecmez oldu. Esimin en kotu yani asla ama asla hatasini gormeyisi. Hep hakli,hep kusursuz ben ne yapsam yanlis haksizim.ogluma 6 haftalik hamileyken ve daha cok kez annemin evine ya o goturdu ya ben gittim. Ama her seferinde hakli da olsam haksiz da olsam ben adim attim dondum evime. Ve sonucta oglumuz 6 aylikken bosandik. Aileler duygular derken dava kesinlesmeden 1 hafta icinde baristik ve karari iptal ettirdik.1 sene gecti ustunden. Oglumuz buyuyor,tartismalar azaldi. Cekip gitmeler valiz toplamalar kalmadi. Ama ilgi sevgi cinsellikte bitti. Ayni yatakta haftalarca bana dokunmayan bir adam..is stresi diyor,susuyor dinlemiyor.inanir misiniz 2.5 senelik evliyiz hic uyurken ayaklarimiz birbirine degmemistir,hic sarilip uyumamisizdir.. bu artik uzer oldu beni. Her istedigimizi aliyor evet ama oglumla yapayalnizim sanki. Yanimizdayken ogluyla kaliteli zaman geciriyor ama pazar gunleri bir yere ciksak iki kelime edemez oluyoruz. Ya telefonla ilgileniyor ya is telefonlari yapiyor ya da akrabalarini ariyor. Sohbet etmiyor benimle. Konusmaya calistigimda ilgisizce gecistiriyor. Umreye gitmek istiyordu bilezigimi satip ona surpriz yaptim sevinmedi bile yardim edin bana.. bir yanim bosan zaten yapayalnizsin aylarca sana dokunmayan sevgi gostermeyen bir adama katlanma diyor. Diger yanim bosanmayi dusunme artik sabret diyor. Ama her sey daha da kotuye gidiyor. Sevgi dilenip onunde agladim hickira hickira sev dokun ilgi goster gor beni diye o bile karetmedi. Yardim edin bana
Buyuk harflerle yazdiginiz sevgi dilenme kismi yanlis.. o bir patlama ve kavga aninda beklentileri dile getirme sekli. Kendime olan saygimi yazdigim iki satir yazidan anladiginizla ve empati yapmadan kurulan cumlelerinizle ifade etmeniz ne uzucu.Pohpohlama,şımartma,üstüne düşme,her hatasını kabul edip adım atma ve de en önemlisi AĞLAYIP SEVGİ DİLENME.Kendine saygın olsun.Tavrın net olsun.
bende evli bir birey olarak cevap vereyim hanımefendiciğim ama bana kırılmayın..siz resmen zorlamışsın bu evliliği,eşiniz beyefendi ruhen sizinle hiç evlenmemiş..umarım bir an önce ya doğru yolu bulur eşiniz ya da ayrılırsınız da hayatınıza sizi sevecek size değer verecek size kadın olduğunuzu hissettirecek gerçek bir adamla evlenirsiniz.Soyledikleriniz tamamiyle dogru. Ama bir de evlilik kurumuna dahil olun o zaman tekrar konusalim olur mu.. hicbir sey planlandigi gbi olmuyor,ikili iliskilerde durum farklilasiyor.