yardım edinn :(((

ayrıca bunu boşuna yapıyorsunuz. zaten adminler gelince konunuzu tekrar yerine koyuyoorlar ve siz boşu boşuna ceza alıyorsunuz

Yillardir sessiz sekilde takipcinizim..Her seyde girer okur bakarim ama simdi fikirlerinize ihtiyacim var. Esimle severek evlendik. (2.5 senelik evliyiz ve 1.5 yasinda bir oglumuz var.)daha balayinda catismalarimiz basladi. En ufak seyde esyalarimi toplayan ben,cikip giden o.. tartismasiz zaman gecmez oldu. Esimin en kotu yani asla ama asla hatasini gormeyisi. Hep hakli,hep kusursuz ben ne yapsam yanlis haksizim.ogluma 6 haftalik hamileyken ve daha cok kez annemin evine ya o goturdu ya ben gittim. Ama her seferinde hakli da olsam haksiz da olsam ben adim attim dondum evime. Ve sonucta oglumuz 6 aylikken bosandik. Aileler duygular derken dava kesinlesmeden 1 hafta icinde baristik ve karari iptal ettirdik.1 sene gecti ustunden. Oglumuz buyuyor,tartismalar azaldi. Cekip gitmeler valiz toplamalar kalmadi. Ama ilgi sevgi cinsellikte bitti. Ayni yatakta haftalarca bana dokunmayan bir adam..is stresi diyor,susuyor dinlemiyor. Uyurken ayaklarimiz bile birbirine hic degmedi 2.5 senede. Hic sarilip uyumadik zaten ama bu artik uzer oldu beni. Her istedigimizi aliyor evet ama oglumla yapayalnizim sanki. Yanimizdayken ogluyla kaliteli zaman geciriyor ama pazar gunleri bir yere ciksak iki kelime edemez oluyoruz. Ya telefonla ilgileniyor ya is telefonlari yapiyor ya da akrabalarini ariyor. Sohbet etmiyor benimle. Konusmaya calistigimda ilgisizce gecistiriyor. Umreye gitmek istiyordu bilezigimi satip ona surpriz yaptim sevinmedi bile :KK43: yardim edin bana.. bir yanim bosan zaten yapayalnizsin aylarca sana dokunmayan sevgi gostermeyen bir adama katlanma diyor. Diger yanim bosanmayi dusunme artik sabret diyor. Ama her sey daha da kotuye gidiyor. Sevgi dilenip onunde agladim hickira hickira sev dokun ilgi goster gor beni diye o bile karetmedi. Yardim edin bana :KK43:
:KK43: allah sabır versin ne diyeyim:KK43:

destek alsanız belki bir faydası olur.

Bunu genc bir agizdan duydugumu varsayarak. Erkeksiz hayat gecmiyor-kadinsiz hayat gecmiyor. Kadinin guvenmeye koruyup kollanmaya ilgiye cinsellige sarilmaya ihtiyaci var erkeklerinde ayni sekilde. Eger temel degerleri kaybetmisseniz (anlatilanlardan onu goruyorum) zaten bitirin o da babalik.gorevlerini yerine getirir tahminimce cunku zaten ogluyla kaliteli zaman geciriyormus. Sizinle degil. Kim.ne derse desin bir evliligin fay hatti yatak odasindan geciyor. Bu da yoksa zaten 2.5yildir yabancilasmissiniz birbirinize. Cocuk icin evliligi surdurmeyin. Bunu sacma buluyorum

X