- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyordumKonu içeriği silmek yasak?
bilmiyordum
bilmiyordum
Tesekkur ederim uyariniz icin.Şuan biliyorsunuz.
KİB'ledim mecburen.
Konunuz geri gelecek muhtemelen.
Ben mesajı okuyamıyorum, Neden? Sadece Aa diye bir şey var orda.
Bilmiyordum ogrenmis oldum koysunlar onemli degil nickimi degistiremedigim icin sildim ogrenmis oldumayrıca bunu boşuna yapıyorsunuz. zaten adminler gelince konunuzu tekrar yerine koyuyoorlar ve siz boşu boşuna ceza alıyorsunuz
kullanıcı adınızı buradan değiştirebilirsinizBilmiyordum ogrenmis oldum koysunlar onemli degil nickimi degistiremedigim icin sildim ogrenmis oldum
Coook tsk ederim o kullanici adim ig ve twitter hesabima da ait nette yazinca sorum kabak gibi cikiyordu akrabalar gorsun istemedim cok merakli ve dedikoducular. Simdi insallah sorum yeniden gundeme gelir. Acemilik iste lutfen kusura bakmayinkullanıcı adınızı buradan değiştirebilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...di-degisikligi-hakkinda.410100/#post-37056449
Yeniden koydum yazimi kopyalamistim :) okuyabilirsiniz kusura bakmayinBen mesajı okuyamıyorum, Neden? Sadece Aa diye bir şey var orda.
allah sabır versin ne diyeyimYillardir sessiz sekilde takipcinizim..Her seyde girer okur bakarim ama simdi fikirlerinize ihtiyacim var. Esimle severek evlendik. (2.5 senelik evliyiz ve 1.5 yasinda bir oglumuz var.)daha balayinda catismalarimiz basladi. En ufak seyde esyalarimi toplayan ben,cikip giden o.. tartismasiz zaman gecmez oldu. Esimin en kotu yani asla ama asla hatasini gormeyisi. Hep hakli,hep kusursuz ben ne yapsam yanlis haksizim.ogluma 6 haftalik hamileyken ve daha cok kez annemin evine ya o goturdu ya ben gittim. Ama her seferinde hakli da olsam haksiz da olsam ben adim attim dondum evime. Ve sonucta oglumuz 6 aylikken bosandik. Aileler duygular derken dava kesinlesmeden 1 hafta icinde baristik ve karari iptal ettirdik.1 sene gecti ustunden. Oglumuz buyuyor,tartismalar azaldi. Cekip gitmeler valiz toplamalar kalmadi. Ama ilgi sevgi cinsellikte bitti. Ayni yatakta haftalarca bana dokunmayan bir adam..is stresi diyor,susuyor dinlemiyor. Uyurken ayaklarimiz bile birbirine hic degmedi 2.5 senede. Hic sarilip uyumadik zaten ama bu artik uzer oldu beni. Her istedigimizi aliyor evet ama oglumla yapayalnizim sanki. Yanimizdayken ogluyla kaliteli zaman geciriyor ama pazar gunleri bir yere ciksak iki kelime edemez oluyoruz. Ya telefonla ilgileniyor ya is telefonlari yapiyor ya da akrabalarini ariyor. Sohbet etmiyor benimle. Konusmaya calistigimda ilgisizce gecistiriyor. Umreye gitmek istiyordu bilezigimi satip ona surpriz yaptim sevinmedi bile yardim edin bana.. bir yanim bosan zaten yapayalnizsin aylarca sana dokunmayan sevgi gostermeyen bir adama katlanma diyor. Diger yanim bosanmayi dusunme artik sabret diyor. Ama her sey daha da kotuye gidiyor. Sevgi dilenip onunde agladim hickira hickira sev dokun ilgi goster gor beni diye o bile karetmedi. Yardim edin bana
Amin tesekkur ederimallah sabır versin ne diyeyim