15 gün hapis cezasi aileyle kavgasindaTamamen fake.
15 gün hapis cezası olmaz.
Annenin babanın izni olmadan da çocuk alınmaz.
18 yaşından büyüksen kimse seni zorla evde tutamaz.
Yürü git bizi uğraştırma saçma sapan fantazilerle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 gün hapis cezasi aileyle kavgasindaTamamen fake.
15 gün hapis cezası olmaz.
Annenin babanın izni olmadan da çocuk alınmaz.
18 yaşından büyüksen kimse seni zorla evde tutamaz.
Yürü git bizi uğraştırma saçma sapan fantazilerle.
tanisti zaten nisan yaptilar bize ilk kactigimizda ailem.nisanliyken gorusturmedi beni ben ilk onunla oldum 2 ciye kactim gorusturmedikleri icin nisanliykn babam bnm yanimda calscan dedi aldi yanina calisti g3nede yok
dolayı ister inanin ister inanmayin yasadiklarimi anlatyrm sadece sizi ugrastirdgm yok cevap vermeyebilirsin15 gün hapis cezasi aileyle kavgasinda
evetTamam işte
Roman olmasına takılmadıklarının en büyük kanıtı bu
Bir şans vermişler, nişan da yapmışlar
Baban yanına da almış
Kim bilir ne gördü adamda da istemedi
Hapse girmesini düşünürsek çok da haksız değilmiş ailen
nisanida ayirmak icin yapmislar kendileri oyun yptik dedi bana
fikir almak icin yazdim tesekkurlereşim deyip durma bildiğin sevgili işte..kaçmışsında iki aylık hamile olana kadar aklı nerdeymiş nikah yapmamış şimdi kalkıp nikah yapalım diyor niye biliyormusun çünkü baktı ailen senin her koşulda arkanda.. önceden çocukta olacak artık ailen seni istemez diye umurunda bile olmamış nikah..
aç gözünü ailenin seni nasıl berbat bir hayattan kurtardığını farket..
Off ya sallamayi bile beceremiyorsun sen bu kafayla gerçek hayatta nasil yasiyorsunarkadaslar iyi aksamlar benim bi derdim var sizlerle paylasmak istedim çıkış yolu bulamadim ben 20 yasindayim gecen 1 yillik iliskim vardi ailem.onaylamiyodu hic bi sekilde roman olduğu icin bizde kacmaya karar verdik kaçtık ondan sonra kaçtığım cocuk cezaevine girdi 15 gunlugune kavgadan dolayi babamda bizde kal dedi hamileydim 2 aylik ciktiginda gelir alir seni dedi cocuk cikti beni geri vermediler yok ilk once dugun falan dediler zaten dugun olcakti biz noldugunu sasirdik annemle babam cocuguda aldirtti ayriyiz cok seviyoruz birbirimizi konusuyoruz ama nasil olur tekrar bilmiyorum cocuguma kiydilar
salladigim bisey yok buraya yazmakla hata yapmisim belli ki herkesin bi hatasi olabiliyo siz niye boyle konusuyosunuz acaba onu merak ediyorumOff ya sallamayi bile beceremiyorsun sen bu kafayla gerçek hayatta nasil yasiyorsun
benimde zoruma giden ve uzuldugum oRoman olması değil de, suç işlediği ve cezaevine girdiği için sizi geri vermekten korkuyorlar bence.
Sevmek önemlidir ama her seven çift iyi bir evlilik yapmış olmuyor maalesef. Ne severek evlendik, hala seviyoruz ama dayak yedim, hala seviyoruz ama bana küfür etti diyenleri gördük-duyduk.
Evliliğin hayırlı değilmiş ama bebeğin için üzüldüm keşke bir cana kıymasalardı...
Hata yapmis olmak mesele degil. Kim bilir benim ne hatalarim oldu.salladigim bisey yok buraya yazmakla hata yapmisim belli ki herkesin bi hatasi olabiliyo siz niye boyle konusuyosunuz acaba onu merak ediyorum
evet tutarsiz yazmisim aynen haklisinz siz daha buyuksunz tarafsiz dusunuldugu icin buraya yazdim ailemin birisiyle konussam anlamazlar kizarlar hakli olarak ters konustm ksuura bkmaynHata yapmis olmak mesele degil. Kim bilir benim ne hatalarim oldu.
Sadece cok tutarsiz anlatmissin. Eger gercekten yasadiysan daha anlasilir anlatamman gerekir. Yoksa inanmak güç.
Gercekse bunlar sana bi abla tavsiyesi. Sevgini birak kenara aileni dinle. Hayatinin hatasini yapmışsın bi sekilde yeniden ailenlesin. Bunu degerlendir oku meslek sahibi ol. Sevgi sonsuza dek sürmüyor. Iki gun sonra pismanliklar yaşamamak için oku oku oku. Sevgilin seviyorsa seni bu surecte destek olur. Yoksa bencilin tekidir.
Hayat senin dogru secimler yap.evet tutarsiz yazmisim aynen haklisinz siz daha buyuksunz tarafsiz dusunuldugu icin buraya yazdim ailemin birisiyle konussam anlamazlar kizarlar hakli olarak ters konustm ksuura bkmayn