yardim.edinn

Senin iznin olmadan nasıl o bebeği aldırıyorlar ? İstemiyorum deseydin kimse sana bunu yapamazdi !? Ayrıca çocukta sorumluluk yok belli ki. Hamile karısını düşünerek hareket etmeliydi. Kaç yaşındasın.? Resmi nikah yok Mu?

ailemi uzmek istemiyorum ama onuda cok seviyorum bilmiyorum
Daha çok küçüksün, aileni dinle, gitme geri. Seni ballı bademli çok güzel şartlarda yaşatacak olsa niye göndermesin ailen? daha 19 yaşındasın, daha çok gençsin, aileni dinle derim.

evet haklisiniz

Bence çocuğun Roman olmasını bahane etmiş ailen

Onlar da farkında o çocuğun sorumluluk sahibi biri olmadığının, senin başına geleceklerin

Sonuçta işi gücü olsa ve doğru bir şey yapmak istese gelir ailenle tanışırdı

Önyargıları olsa bile ailen iyi biri olduğunu görürdü, güvenirlerdi

Ama bunları yapmamış.

ben 20 yasindayim onceden cikan bi cezasi ben varken olan bisey degil

Benimkide roman canim.ailen neden onaylamiyo

tanisti zaten nisan yaptilar bize ilk kactigimizda ailem.nisanliyken gorusturmedi beni ben ilk onunla oldum 2 ciye kactim gorusturmedikleri icin nisanliykn babam bnm yanimda calscan dedi aldi yanina calisti g3nede yok

hayir yoktu olucakti cezaevine girdi o yuzden olmadi simdide gel nikah kiyalim diyo ailenin karsisina oyle cikalim diyo bilmiyorum
Ailen haklı o zaman .... Kaç aylık ya da haftalık hamileydin içeri girdiği zaman ?

2 ayda nikah kıyılırdı. ( Kaçtığın gün hamile kaldığını var sayarak söylüyorum) kendi kendini yakmışsın. Aileni haklı buluyorum ben. Benimde evladım var böyle birşey yapmış olsa canına okurum onun. Bir kızı kaçırıp Nikahsız ortalarda dolaşmasına asla izin vermem. ! Başında kavak yelleri esiyor... Aileni dinle ..

Tamamen fake.
15 gün hapis cezası olmaz.
Annenin babanın izni olmadan da çocuk alınmaz.
18 yaşından büyüksen kimse seni zorla evde tutamaz.
Yürü git bizi uğraştırma saçma sapan fantazilerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…