- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Senin iznin olmadan nasıl o bebeği aldırıyorlar ? İstemiyorum deseydin kimse sana bunu yapamazdi !? Ayrıca çocukta sorumluluk yok belli ki. Hamile karısını düşünerek hareket etmeliydi. Kaç yaşındasın.? Resmi nikah yok Mu?istemiyorum diyemedim aileme olmaz deyip durdular ki cocuk disipln cezasi aldigi icin 15 gunlugune girdi calisiyodu zaten bu kiz gider bitane daha yapar diyerek kaba konusuyosunz cidden herkes gibi bende bi derdimi anlattim ama hepiniz sagolun allah razi olsun icimi doktum
Daha çok küçüksün, aileni dinle, gitme geri. Seni ballı bademli çok güzel şartlarda yaşatacak olsa niye göndermesin ailen? daha 19 yaşındasın, daha çok gençsin, aileni dinle derim.ailemi uzmek istemiyorum ama onuda cok seviyorum bilmiyorum
evet haklisinizÇocuğunun alınması güzel bir şey değil ama bence ailen iyi yapmış gibi duruyor.
İpsiz sapsız adamlara kaçıyorsunuz, gık demeden de bebek yapıyorsunuz.
4 yıldır bakabilir miyim diye düşünmekten cesaret edemiyorum. Siz yürek yediniz herhalde.
Anne baba işte atamamış seni hayatını kurtarmaya çalışmış kendince.
Bunun roman olmayla alakası yok, esinin ahlakının kötü olduğunun farkındalar galiba.
ben 20 yasindayim onceden cikan bi cezasi ben varken olan bisey degilSenin iznin olmadan nasıl o bebeği aldırıyorlar ? İstemiyorum deseydin kimse sana bunu yapamazdi !? Ayrıca çocukta sorumluluk yok belli ki. Hamile karısını düşünerek hareket etmeliydi. Kaç yaşındasın.? Resmi nikah yok Mu?
Resmi nikah yok Mu ?ben 20 yasindayim onceden cikan bi cezasi ben varken olan bisey degil
Benimkide roman canim.ailen neden onaylamiyoarkadaslar iyi aksamlar benim bi derdim var sizlerle paylasmak istedim çıkış yolu bulamadim ben 20 yasindayim gecen 1 yillik iliskim vardi ailem.onaylamiyodu hic bi sekilde roman olduğu icin bizde kacmaya karar verdik kaçtık ondan sonra kaçtığım cocuk cezaevine girdi 15 gunlugune kavgadan dolayi babamda bizde kal dedi hamileydim 2 aylik ciktiginda gelir alir seni dedi cocuk cikti beni geri vermediler yok ilk once dugun falan dediler zaten dugun olcakti biz noldugunu sasirdik annemle babam cocuguda aldirtti ayriyiz cok seviyoruz birbirimizi konusuyoruz ama nasil olur tekrar bilmiyorum cocuguma kiydilar
evetDaha çok küçüksün, aileni dinle, gitme geri. Seni ballı bademli çok güzel şartlarda yaşatacak olsa niye göndermesin ailen? daha 19 yaşındasın, daha çok gençsin, aileni dinle derim.
Benimkide roman canim.ailen neden onaylamiyo[/QUO ayrim yyapiyolar iste
tanisti zaten nisan yaptilar bize ilk kactigimizda ailem.nisanliyken gorusturmedi beni ben ilk onunla oldum 2 ciye kactim gorusturmedikleri icin nisanliykn babam bnm yanimda calscan dedi aldi yanina calisti g3nede yokBence çocuğun Roman olmasını bahane etmiş ailen
Onlar da farkında o çocuğun sorumluluk sahibi biri olmadığının, senin başına geleceklerin
Sonuçta işi gücü olsa ve doğru bir şey yapmak istese gelir ailenle tanışırdı
Önyargıları olsa bile ailen iyi biri olduğunu görürdü, güvenirlerdi
Ama bunları yapmamış.
fake veya saka olacak ne var bu hayatta insanin basina hersey geliyorŞaka mısın fake mi bu konu?
fake veya saka olacak ne var bu hayatta insanin basina hersey geliyor
Resmi nikah var mı diye sormuştum ama cevap alamadımfake veya saka olacak ne var bu hayatta insanin basina hersey geliyor
hayir yoktu olucakti cezaevine girdi o yuzden olmadi simdide gel nikah kiyalim diyo ailenin karsisina oyle cikalim diyo bilmiyorumResmi nikah var mı diye sormuştum ama cevap alamadım
Ailen haklı o zaman .... Kaç aylık ya da haftalık hamileydin içeri girdiği zaman ?hayir yoktu olucakti cezaevine girdi o yuzden olmadi simdide gel nikah kiyalim diyo ailenin karsisina oyle cikalim diyo bilmiyorum
2 ayda nikah kıyılırdı. ( Kaçtığın gün hamile kaldığını var sayarak söylüyorum) kendi kendini yakmışsın. Aileni haklı buluyorum ben. Benimde evladım var böyle birşey yapmış olsa canına okurum onun. Bir kızı kaçırıp Nikahsız ortalarda dolaşmasına asla izin vermem. ! Başında kavak yelleri esiyor... Aileni dinle ..8 haftalik
Tamamen fake.arkadaslar iyi aksamlar benim bi derdim var sizlerle paylasmak istedim çıkış yolu bulamadim ben 20 yasindayim gecen 1 yillik iliskim vardi ailem.onaylamiyodu hic bi sekilde roman olduğu icin bizde kacmaya karar verdik kaçtık ondan sonra kaçtığım cocuk cezaevine girdi 15 gunlugune kavgadan dolayi babamda bizde kal dedi hamileydim 2 aylik ciktiginda gelir alir seni dedi cocuk cikti beni geri vermediler yok ilk once dugun falan dediler zaten dugun olcakti biz noldugunu sasirdik annemle babam cocuguda aldirtti ayriyiz cok seviyoruz birbirimizi konusuyoruz ama nasil olur tekrar bilmiyorum cocuguma kiydilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?