yardim.edinn

ozgul4545

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
25
1
1
27
arkadaslar iyi aksamlar benim bi derdim var sizlerle paylasmak istedim çıkış yolu bulamadim ben 20 yasindayim gecen 1 yillik iliskim vardi ailem.onaylamiyodu hic bi sekilde roman olduğu icin bizde kacmaya karar verdik kaçtık ondan sonra kaçtığım cocuk cezaevine girdi 15 gunlugune kavgadan dolayi babamda bizde kal dedi hamileydim 2 aylik ciktiginda gelir alir seni dedi cocuk cikti beni geri vermediler yok ilk once dugun falan dediler zaten dugun olcakti biz noldugunu sasirdik annemle babam cocuguda aldirtti ayriyiz cok seviyoruz birbirimizi konusuyoruz ama nasil olur tekrar bilmiyorum cocuguma kiydilar

Niye hapise girdi erkek arkadaşın ayrıca kavga için 15 gün hapis vermezler salliyosun sanki ayrıca evlendiniz mi hangi ara hamile kaldın ve çocuğu ailen nerden biliyordu

Annen ve baban senin ömür boyu mutsuz olup, o adamla çile cekmemen için bunu yapmış..
Az kafanı çalıştır...
Hayat sevmekten ibaret değil.
Bir kaç zaman geçince,
Ne aşk kalır ne sevgi .
Nerden geldim dersin..
Annenin babanin elini ayagini yika suyunu iç.
Ne anne babalar var...
O adamı da birak gitsin.

Son düzenleme:
resmi nikah yok mu?
olsaydı annen baban bebeği aldırtamazdı gerçi kazık kadar kızsın kaçacak kadar sevişecek kadar aklın varda kürtaj yapılırken istemiyorum diyecek kadar aklın yokmu yani.. istemesen aldırtmazdın şimdi aldırttılar diye ağlanmanın anlamı yok..

arkadaslar iyi aksamlar benim bi derdim var sizlerle paylasmak istedim çıkış yolu bulamadim ben 20 yasindayim gecen 1 yillik iliskim vardi ailem.onaylamiyodu hic bi sekilde roman olduğu icin bizde kacmaya karar verdik kaçtık ondan sonra kaçtığım cocuk cezaevine girdi 15 gunlugune kavgadan dolayi babamda bizde kal dedi hamileydim 2 aylik ciktiginda gelir alir seni dedi cocuk cikti beni geri vermediler yok ilk once dugun falan dediler zaten dugun olcakti biz noldugunu sasirdik annemle babam cocuguda aldirtti ayriyiz cok seviyoruz birbirimizi konusuyoruz ama nasil olur tekrar bilmiyorum cocuguma kiydilar
Ay çok üzüldüm bebeğine seni geri vermicekler mi

Doğru olanı yapmışlar. Aklını başına devşir, Çok seven insan hamile sevgilisini ortada bırakıp kavgaya karışmaz. Nikah masasını sağlama alır, çocuk doğmadan iş güç sahibi olmaya bakar. Doğurduktan sonra nasıl bakmayı planlıyordun ki? Yine hapse girse ufacık çocukla napacaktın? Korunmak için 30lira verip condom almamışsınız, çocuk bezini mamasını donunu nasıl almayı planlıyorsun?

Doğru olanı yapmışlar. Aklını başına devşir, Çok seven insan hamile sevgilisini ortada bırakıp kavgaya karışmaz. Nikah masasını sağlama alır, çocuk doğmadan iş güç sahibi olmaya bakar. Doğurduktan sonra nasıl bakmayı planlıyordun ki? Yine hapse girse ufacık çocukla napacaktın? Korunmak için 30lira verip condom almamışsınız, çocuk bezini mamasını donunu nasıl almayı planlıyorsun?

Aynı anda beğeni atmışız karşılıklı :D

Bu olay gerçek mi değil mi bilmiyorum.
Ama bu tarz olaylar gerçekten çok yaşanıyor.
Bu kizlar hemen inanıyor.
Hemen kaniyor.
Hemen de hamile kalmayı marifet sanıyorlar
Allah akıl fikir versin .
Yazık valla.
Çok üzülüyorum.

Aynı anda beğeni atmışız karşılıklı :KK70:
Kalp kalbe karşı demek
Bu olay gerçek mi değil mi bilmiyorum.
Ama bu tarz olaylar gerçekten çok yaşanıyor.
Bu kizlar hemen inanıyor.
Hemen kaniyor.
Hemen de hamile kalmayı marifet sanıyorlar
Allah akıl fikir versin .
Yazık valla.
Çok üzülüyorum.
ben üzülmüyorum, bir müsibet bin nasihatten evla. O çocuğu doğurup kucağına almış olsaydı annesinin babasının kıymetini anlamış olurdu, şu an hala onlardan yakınıyor hatasının farkında bile değil.
Olan da topluma oluyor maalesef.
Burda ben hayatlar okuyorUz, hayat bilgisi gibi site vallahi.

Kalp kalbe karşı demek

ben üzülmüyorum, bir müsibet bin nasihatten evla. O çocuğu doğurup kucağına almış olsaydı annesinin babasının kıymetini anlamış olurdu, şu an hala onlardan yakınıyor hatasının farkında bile değil.
Olan da topluma oluyor maalesef.
Burda ben hayatlar okuyorUz, hayat bilgisi gibi site vallahi.
Gebeligin sonlandırılması isabet olmuş.
Ama bu kız gider bir tane daha yapar.
Farkında bile değil.
Evlenmeden önce herkes bu siteye girmeli .
Eminim çoğu vazgeçer. :KK70:

istemiyorum diyemedim aileme olmaz deyip durdular ki cocuk disipln cezasi aldigi icin 15 gunlugune girdi calisiyodu zaten bu kiz gider bitane daha yapar diyerek kaba konusuyosunz cidden herkes gibi bende bi derdimi anlattim ama hepiniz sagolun allah razi olsun icimi doktum

ailemi uzmek istemiyorum ama onuda cok seviyorum bilmiyorum

istemiyorum diyemedim aileme olmaz deyip durdular ki cocuk disipln cezasi aldigi icin 15 gunlugune girdi calisiyodu zaten bu kiz gider bitane daha yapar diyerek kaba konusuyosunz cidden herkes gibi bende bi derdimi anlattim ama hepiniz sagolun allah razi olsun icimi doktum
Komşumuzun kızı vardı.
Ailesi roman olduğu için vermedi.
Kız kaçtı.
Hamile kaldı.
Annesi anlamış.
Aldirdilar.
Sonra kızın yerini yurdunu değiştirdiler.
Kız yine kaçtı.
Şu an 1 oğlu var.
Çok perişan haldeler
Kocası alkolik ve madde bağımlısı.
Belki senin eşin çok iui olabilir.
Ama ben seni kirmak için konusmuyorumm.
Hayat çok acımasız.
Kendini yakma

Çocuğunun alınması güzel bir şey değil ama bence ailen iyi yapmış gibi duruyor.

İpsiz sapsız adamlara kaçıyorsunuz, gık demeden de bebek yapıyorsunuz.

4 yıldır bakabilir miyim diye düşünmekten cesaret edemiyorum. Siz yürek yediniz herhalde.

Anne baba işte atamamış seni hayatını kurtarmaya çalışmış kendince.

Bunun roman olmayla alakası yok, esinin ahlakının kötü olduğunun farkındalar galiba.

Back