- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye öyle dedinki simdi?feeeyk!
çok kötü yazmışsın ya dalga geçer gibiniye öyle dedinki simdi?
Haha Anlamadim artik kafami buluyorsun yada gercekten citti misin
Cittiyim canım çocuk sevdiğin içeceği bile ısmarlamış. Gerçekten seni önemsiyor.Haha Anlamadim artik kafami buluyorsun yada gercekten citti misin
Yok kötü birsey demek istemedim kusura bakma sadece merak ettimçok kötü yazmışsın ya dalga geçer gibi
Ama ozaman niye cogu negativ seyler yaziyor insan üzülüyor bende demiyorumki evlenicem sadece beni gercekten seviyormu onu merak ediyom Hemde iste cocukfalan diyorlarCittiyim canım çocuk sevdiğin içeceği bile ısmarlamış. Gerçekten seni önemsiyor.
Elbette.
Yok zaten bende demedimki evlenicemevlenecek yaşa gelene kadar daha çok aşık olursun şimdiden bunları sorgulamana gerek yok..
Birincisi niye insanlarla dalga geciyorsun ben bunu anlayamadim ha ikinciGoogle translate'e hosgeldiniz
Cocugum evladim daha cok kucuksun,okumuyor musun,calismiyor musun? Bu yasta elin herifini baska sehirden nerden buldun?
eger cocuguzsa daha önceden yazmasaydin bence daha iyi olurduÇocuklan
Evet türk degilim bi sakincasimi var?Yazınızı okudum çocuk Arap olabilir ama bence siz de Türk değilsiniz zaten, bu Türkçe Türk birine ait olamaz. O yüzden dert etmeyin.
Peki ben oldugumu nasil bilecek benden öncede baskalari bunu eklemisti gine söylemisti cocuk demesen sevinirimÇok küçüksün
Bana sıcak çikolata aldı çok seviyor falan
Okumuyor musun sen
Bir de Ada'm akraba değil okuldan arkadaş değil başka şehirde yaşıyor sen bunu nereden buldun
Kanatsız melek olsa da küçüksün
Ailenin beğendiği kültürden olsa da küçüksün
Git Hayatını kur kimsenin yemek ısmarladığı için seni sevdiğini düşünme
Bu arada Ada'm ekleyenin sen olduğunu da anlamış muhtemelen
Eklediğin kişide senin ile ilgili bilgi vardır Ada'm başka hesaptan o profili incelemiş bunu anlayıp sana da anlatmıştır
Kim yazmis daha onceden? Alinti yaptigin iki mesaj da baska uyelere ait.Birincisi niye insanlarla dalga geciyorsun ben bunu anlayamadim ha ikinci
eger cocuguzsa daha önceden yazmasaydin bence daha iyi olurdu
Bende biliyorum yasim kucuk oldgunu zaten bende demiyorum hemen evlenimiyim falan filan ikimizde hala okuyoruz yani ikimzde diyoruz simdi degil ilerdeYaşın daha çok küçük acele etme.
Zaman ilerledikçe hem birbirinizi iyi tanırsınız. Arapların kültürü bizimkine çok yakın. zaman geçtikçe tabi yaşında ilerledikçe ailenle tanıştırırsın. Ailesi çocugun kişiliği de iyiyse ailenin onay vermeyecegini düşünmuyorum.
O zaman ne dememizi bekliyorsun ki.Bende biliyorum yasim kucuk oldgunu zaten bende demiyorum hemen evlenimiyim falan filan ikimizde hala okuyoruz yani ikimzde diyoruz simdi degil ilerde
Peki ben oldugumu nasil bilecek benden öncede baskalari bunu eklemisti gine söylemisti cocuk demesen sevinirim