Yardım edin :(

Alondraaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
461
94
123
Herkese merhaba..
Hemen konuya girmek istiyorum. Iş yerinde çalışırken şirketin telefonu çaldı. Ben açtım. Sevgilim aramış. Nese konuştuk. Eve giriyorum kapatıyım dedi kapattı sonra bende yerime geçtim. Tekrar telefon çaldı . Tam o sırada patronum geldi. Nese telefonu yeni başlayan bayan eleman açtı. Nese patronumu görünce birden panikledi. Bana bağlamaya çalıştı . O sırada bizimki kapatmış teli tekrar aradı . Kız yine bana bağlamaya çalıştı . O sırada patronda o kim falan dedi . Oda bilmiyorum diyince kızın elinden teli aldı o sırada bizimki patronun yüzüne kapattı teli.

Sonrası ben mailden kıza mail gönderdim. K.bkma benim yüzümden azar yedin. Arayan omuydu die.
Bunu daha sonra patronum gördü
bu ne die sorunca.. Bende abim aradı daha demin onla konuştuk kapattık daha sonra da o mu aradı die sordum dedim
oda işte nie abim deilde o muydu arayan die sordun ki dedi .
Bende bilmiyorum o an öyle yazdım dedim.

Inanmadı. Ne yapmam lazım :(

Inandırıcı değil gerçekten, inanmamış patron da.

Cep telefonunuz yok mu?
Ve bu arama çok mu problem?

Cnm iş yeri telefonundan bu tür görüşmeler yapılmaz sevgiline söyle seni cepten arasın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese merhaba..
Hemen konuya girmek istiyorum. Iş yerinde çalışırken şirketin telefonu çaldı. Ben açtım. Sevgilim aramış. Nese konuştuk. Eve giriyorum kapatıyım dedi kapattı sonra bende yerime geçtim. Tekrar telefon çaldı . Tam o sırada patronum geldi. Nese telefonu yeni başlayan bayan eleman açtı. Nese patronumu görünce birden panikledi. Bana bağlamaya çalıştı . O sırada bizimki kapatmış teli tekrar aradı . Kız yine bana bağlamaya çalıştı . O sırada patronda o kim falan dedi . Oda bilmiyorum diyince kızın elinden teli aldı o sırada bizimki patronun yüzüne kapattı teli.

Sonrası ben mailden kıza mail gönderdim. K.bkma benim yüzümden azar yedin. Arayan omuydu die.
Bunu daha sonra patronum gördü
bu ne die sorunca.. Bende abim aradı daha demin onla konuştuk kapattık daha sonra da o mu aradı die sordum dedim
oda işte nie abim deilde o muydu arayan die sordun ki dedi .
Bende bilmiyorum o an öyle yazdım dedim.

Inanmadı. Ne yapmam lazım :(

Niye abim dediniz ki?

yalan söylemeyecektiniz ..:ssz:
cep telefonu kullanmalısınız ..
:51:

Inandırıcı değil gerçekten, inanmamış patron da.

Cep telefonunuz yok mu?
Ve bu arama çok mu problem?

ya tabiki var cep telefonum ama ben nerden bile bilirdim iş yerini arıyacagını... sinirlendim bagırdım çagırdım. aptal rezil etti beni.
şimdi sevgilimdi arayan desem patronun bi kez daha güveni sarsılacak ve iş yerini neden arıyo die bikez daha fırca yicem... offf abimle konuşcam oymuş desem abimi arıcak.. hayır abim değilmiş desem de bu seferde aklında bi soru işareti kalacak.. onun böle şeylerden hemen kıl kaptıgını da biliyorum. çok zor durumda kaldım. offf telefonda ben olsaydım belli etmezdim ama açan bi başkası olunca hemen pot kırdı.. köşeye sıkıştım ne yapcam bilmiyorum . :14:

bana dedi ki patronum abinse eger ona söle ne söliceksen aramasın bidaha dedi. ama abimi gördügü oluyo nadirde olsa . ozaman söylerse abimde yok derse kötü olur. offf yalan söledikce yalan çıkıyo ortaya. napcam bilmiyorum. ve ne berbat bi durum ya. aptal ya beni soktugu duruma bak :43:

Back