Yardım edin !

Krblk

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
704
174
323
34
Ağrı
Merhaba... 27 yaşındayım Küçükken mutfak tezgahının üstüne dolaptan bir şey almak için çıkmıştım Islakmış Ayağım kaydı Öyle kötü düştüm ki ayağımın biri yukarda biri aşağıda kaldı Ve cinsel organım mutfak tezgahının köşesine çarptı Saatlerce acıdan ağladım Çamaşırım da kan olmuştu Şimdi evlenme durumum var Doktora gidip emin olmak istiyorum Ama korkuyorum Küçük bir yerde yaşıyorum Doktor bilmiyorum Bilen varsa bana yardımcı olabilir mi? Ağrı da yaşıyorum Ama Van Iğdır gibi yerleregidebilirim Nolur yardım edin

hiç bişey olmamıştır merak etmeyin. zar o zamanlar daha gelişimini tamamlamadığı için sorn yoktur.

İnternetten baktım biraz İçime daha çok kurt düştü Bu muayeneyi de her yerde yapmıyorlar Doktor bilen varsa bana yardımcı olabilir mi

Cnm nasıl bir yardım istiyorsun ne yapalım biz sana doktor heryerde var zarın yırtılması o kadarda kolay değil bazen penis bile yırtamıyor.

mutlaka bir doktora gitmelisin kontrol ettirip içini rahatlatman için bu korkuyla yaşama bir an önce bir kadın doğum uzmanına git hepsi bakar be söyler

Buralar küçük yer Ben ağrıda yaşıyorum Korkuyorum açıkçası Çevre illere de gidebilirim Ama doktor bilmiyorum Buralarda özel muayenehane yokki pek Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Buralar küçük yer Ben ağrıda yaşıyorum Korkuyorum açıkçası Çevre illere de gidebilirim Ama doktor bilmiyorum Buralarda özel muayenehane yokki pek Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

konu sahibi ne yaptınız muayene olabildinizmi merak ettim
:26:

Buralar küçük yer Gidemimyorum doktora
canım kadın doğum uzmanları sadece evlilere bakmıyor ki
bekar kızlarda muayene olabilir.

annene falan hafif çitlat
vajinal akıntim var karnım falan ağrıyor de
tek git muayene ye.

küçük yerlerde gerçekten sıkıntı oluyor biliyorum.

hastanede tanıdığın birini görürsen aynı şeyi ona da soylersin .

benim tavsiyem bu.

sürekli düşünüp durmaktansa.için rahatlar en azından.

sonucu paylasirsan sevinirim.

Haklısın canım Ama devlette böyle bi kontrol yapmıyorlar Bu tarafta yakın illerde özel kadın doğum uzmanı varsa gidebilirim demiştim Ben ağrının bi ilçesinde yaşıyorum Vana felan da gidebilirim ama özel doktorların burada kontrol etmemelerinden ve işte farklı gözle bakmalarından korkuyorum Ben burda çalışıyorum Zaten çalışan kadınlara bakış çok iyi değil burada Ama haklısın.

Korkmana gerek yok kizliginla alakali bir durum yok ama carpmayali dayali bir tranva gecirmissin anladigim kadariyla.ilerde olusacak sorunlari onlemek amaciyla muayene olmalisin.

bence internet elının altındaysa arastır agrı jınekolog doktorları dıy gelıyor zaten ozel doktorlar benım tavsıyem bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…