Merhaba... 27 yaşındayım Küçükken mutfak tezgahının üstüne dolaptan bir şey almak için çıkmıştım Islakmış Ayağım kaydı Öyle kötü düştüm ki ayağımın biri yukarda biri aşağıda kaldı Ve cinsel organım mutfak tezgahının köşesine çarptı Saatlerce acıdan ağladım Çamaşırım da kan olmuştu Şimdi evlenme durumum var Doktora gidip emin olmak istiyorum Ama korkuyorum Küçük bir yerde yaşıyorum Doktor bilmiyorum Bilen varsa bana yardımcı olabilir mi? Ağrı da yaşıyorum Ama Van Iğdır gibi yerleregidebilirim Nolur yardım edin
Buralar küçük yer Ben ağrıda yaşıyorum Korkuyorum açıkçası Çevre illere de gidebilirim Ama doktor bilmiyorum Buralarda özel muayenehane yokki pek Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
konu sahibi ne yaptınız muayene olabildinizmi merak ettim
:26:
canım kadın doğum uzmanları sadece evlilere bakmıyor kiBuralar küçük yer Gidemimyorum doktora
Merhaba... 27 yaşındayım Küçükken mutfak tezgahının üstüne dolaptan bir şey almak için çıkmıştım Islakmış Ayağım kaydı Öyle kötü düştüm ki ayağımın biri yukarda biri aşağıda kaldı Ve cinsel organım mutfak tezgahının köşesine çarptı Saatlerce acıdan ağladım Çamaşırım da kan olmuştu Şimdi evlenme durumum var Doktora gidip emin olmak istiyorum Ama korkuyorum Küçük bir yerde yaşıyorum Doktor bilmiyorum Bilen varsa bana yardımcı olabilir mi? Ağrı da yaşıyorum Ama Van Iğdır gibi yerleregidebilirim Nolur yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?