Bu ülkenin polisi var,sizin yapabileceğiniz birşey yok.
Eğer o kadar psikopatsa başka bir şehre tanışıp izinizi kaybettirin.
Malesef yok kendisi polis inanın bende ablamın başına geleceklerden çok korkuyorum Yeni çare uretemez duruma geldik o nedenle sizlerin görüşünü almak istedimBirgün gazetelerde kadın cinayetine ablanızın kurban gittiği haberini okumak istemiyorsanız adamdan korkmak yerine darp raporuyla polise sıgınmasını saglayın
Hiçmi cevrenizden bu herifin hakkından gelicek tehditlerini yedirecek bir erkek yok
Darp raporu alın,emniyete gidin yine de. Bütün emniyetlerin o polisi tanıyacak hali yok ya. Herşeyi olduğu gibi anlatın,bir çözüm bulunur elbet.Konu ile alakalı en büyük sorun ise sahsin bir polis olması
Daha iyi işteMalesef yok kendisi polis inanın bende ablamın başına geleceklerden çok korkuyorum Yeni çare uretemez duruma geldik o nedenle sizlerin görüşünü almak istedim
Darp raporu alın,emniyete gidin yine de. Bütün emniyetlerin o polisi tanıyacak hali yok ya. Herşeyi olduğu gibi anlatın,bir çözüm bulunur elbet.
Ama lütfen ablanızı dayakçı bir kocaya bırakmayın.
Var efendim olmazmı babam kalp hastası iki kere kriz geçirdi Başka da kimse yokDaha iyi işte
Meslekten men edilme korkusu vardır
Baba dede Amca dayı hicmi kimseniz yok
Adamı öldürüp gömün mü dememizi bekliyorsunuz? Başka kesin bir çözüm nedir yani?Bende video görüntüsü bile mevcut darp anının ancak mesleğini çocuğunu görme ihtimalini kaybedip saliverilirse ablamı o zaman kurtaramayiz bu yüzden daha kesin bi çözüm bulmak derdindeyim
Şikayet etmesi lazım başka çözümü olduğunu sanmam. Bir de temiz dayak attıracaksın buna tamamdır. İyice azıtmış kadın sustukça belli ki. Siz de onu sindirin. Korkmaktan da vazgeçin.
Adamı öldürüp gömün mü dememizi bekliyorsunuz? Başka kesin bir çözüm nedir yani?
Adamı öldürüp gömün mü dememizi bekliyorsunuz? Başka kesin bir çözüm nedir yani?
Hayır malesef yok,hemen her yol polisten emniyetten ve savcılıktan (yani yasal yollardan) geçiyor. Aksi taktirde sizde haklıyken haksız durumuna düşersiniz,başınız ağrır.Hayır tabiki ,Belki bilmediğim bi korunma talebi şekli vardır bilmiyorum belki bi yakininizin başına gelmiştir ve farklı bir yol vardır izlenecek
Evet üstüne düşülmüyor en büyük sorunda bu belki bunun üzerinden yurunebilirBence sosyal medyada paylasin, kanallari arayip yardim talep edin. Cunku malesef diger turlu pek ustunr dusulmuyor! Kadin yardim kuruluslarina ulasabilirsiniz.. Polise de gidin tabi ama dedigim gibi. Madem adam deli...
Ben de merak ettim ne cevap bekliyor acabaAblanın dayak yiyip susmasına bile şaşırmadım. İkisi de pasifler. Mucize bekliyorlar herhalde..