- 23 Mart 2015
- 5.677
- 11.889
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki.ablaniz orda kalsin sonunu siz dusunun.Galiba anlamıyorsunuz ben polisten yardım almaya karşı diilim sadece yüzde yüz sağlıklı bi sonuç verecek şekilde nasıl yardım alabilecegime dair bilgisi olan varsa ona göre bi yol izleme taraftarıyım amacım da pişman olmamak Allah pişman etmesin
https://www.google.com/amp/m.milliyet.com.tr/amp/uzaklastirmasi-olan-koca-esini-gundem-2781408/ Bu size bi şey ifade ediyormu acaba sonunu dusunmeden şikayet edip o şekilde mi pişman olmamı tercih ederdiniz özür dilerim yardım istedim kusura bakmayin
Bunun sonucu ne olur bilinmez iş yerinde sıkıntılar yasiyo zaten sanırım tedaviye de yonlendirilmis ama ilaçlar sonuç vermiyor bellikiHem alkolik hem davranış bozukluğu olan biri nasıl polis olarak devam ediyor?
Bu durumu üstlerinin bilmesi gerekmez mi ?
Siz mesela herkesten gizli amirine haber verseniz bu durumu anlatsanız madem elinizde delillerde var .
Onlar sizi yönlendirirler belki.
Teesekkkur ederim önerileriniz için sağolunO görüntülerden sonra silahına el konulur, meslekten men edilir.. İkinci bir şiddette cezaevine girer.. Şikayet edin, varsa başka şehirde tanıdık onlara gidin.. Belki ev değişikliği bile olur.. Ablanız da yalnız buluşmasına, bulunduğu yerin adresini vermesin asla
Evet kendisine darp raporu almasını söyledim umarım hiçbirine gerek kalmaz hatalarının birşekilde farkına varır da tabi bbu mucize olur teşekkür ediyorumAblaniz gizlice evi terk etsin. Darp raporu alsin. Savciliga gidip uzaklastirma karari cikarsin. Sonra da bosanma davasi acsin. Ablaniz dava actiktan sonra birsey yapamaz. Ablaniz guclu durmali. Sindirilmis durursa uzerine daha cok gelir tehdit eder durur.
Kim hatalarinin farkina varir? Enisteniz mi? Saka mi? Tabi ki farkina varmayacak. Kisiligi degistiremezsiniz. Adam psikopat. Ruh hastasi. Ruh hastasi adam hatasinin farkina varsa ne olur ki? Ablaniz kendisini kurtarsin bir an once bu psikopattan. Duzelip duzelneyecegini bosverin. Siz caninizi kurtarin.Evet kendisine darp raporu almasını söyledim umarım hiçbirine gerek kalmaz hatalarının birşekilde farkına varır da tabi bbu mucize olur teşekkür ediyorum
Haklısınız tabiki amacım ablamın bian on e kurtulması benimki sadece iyiniyetli bir dilek inşallah çabucak kurtuluruz teşekkür ediyorum hoşçakalınKim hatalarinin farkina varir? Enisteniz mi? Saka mi? Tabi ki farkina varmayacak. Kisiligi degistiremezsiniz. Adam psikopat. Ruh hastasi. Ruh hastasi adam hatasinin farkina varsa ne olur ki? Ablaniz kendisini kurtarsin bir an once bu psikopattan. ODuzelip duzelneyecegini bosverin. Siz caninizi kurtarin.
Şikayet etmesi lazım başka çözümü olduğunu sanmam. Bir de temiz dayak attıracaksın buna tamamdır. İyice azıtmış kadın sustukça belli ki. Siz de onu sindirin. Korkmaktan da vazgeçin.