Yardim edin

Hayır malesef yok,hemen her yol polisten emniyetten ve savcılıktan (yani yasal yollardan) geçiyor. Aksi taktirde sizde haklıyken haksız durumuna düşersiniz,başınız ağrır.
Hayır zaten yasal yollara bi itirazım yok benimde aradığım kesin çözüm olusturabilecek bir yasal yol şekli yani polise git şikayet et ama hiçbişi olmasın bu değil istediğim

Polis oldugu icin belki ekip arkadaslari ya da calistiği yerdeki diger polisler gormemezlikten gelebilir ama bakin belki diyorum ancak elinizde madem delil var direkt savcılığa gidin. Allah yardimcıniz olsun zalimin zulmune dur demek lazim korkmayın. Ve aslında polis ya görevden atılmaktan korkar birakın o korksun.

• Beğen
Reactions: Xfu
Hayır zaten yasal yollara bi itirazım yok benimde aradığım kesin çözüm olusturabilecek bir yasal yol şekli yani polise git şikayet et ama hiçbişi olmasın bu değil istediğim
Hiçbirşey olmayacağını nereden biliyorsunuz?
Yakın zamanda kuzenim ruh hastası kocasından boşandı,gayette ciddiye aldılar adamın hakkında kamu davası açıldı,üstüne kuzenimde şikayetçi oldu + darpraporu+uzaklaştırma kararı + nafaka,tazminat herşeyi aldı.

Adam için hem raporlu hem polis demissiniz?

Böyle bişey nasıl mümkün olmuş

Hiçbirşey olmayacağını nereden biliyorsunuz?
Yakın zamanda kuzenim ruh hastası kocasından boşandı,gayette ciddiye aldılar adamın hakkında kamu davası açıldı,üstüne kuzenimde şikayetçi oldu + darpraporu+uzaklaştırma kararı + nafaka,tazminat herşeyi aldı.
Bu çok iyi bi örnek oldu ,olmayacağını bilmiyorum olursa ihtimali çok tehlikeli diye onlemli hareket ediyorum

Hepinize teşekkür ederim polisten yardım alacağım Allah razı olsun korkunun ecele faydası yok

Rabbim yardım etsin , çok uç nokta gelecek size belki ama müge anlı geldi aklıma birden , ekranda görünmeden yardım isteyebilirsiniz akıl danısabilirsiniz.
Polis korunur bişey yapamayız diye düşünmeyin , gidip bir avukat ile konuşun haklarınızı öğrenin .

Amin çok sagolun

Polis oldugu icin belki ekip arkadaslari ya da calistiği yerdeki diger polisler gormemezlikten gelebilir ama bakin belki diyorum ancak elinizde madem delil var direkt savcılığa gidin. Allah yardimcıniz olsun zalimin zulmune dur demek lazim korkmayın. Ve aslında polis ya görevden atılmaktan korkar birakın o korksun.
Teşekkür ederim amin

Merhabalar ablam evli eşi alkol bağımlısı ve ablamı psikolojik ve fizyolojik şiddete maruz bırakıyor ,ablam boşanma davası gibi seçenekler sunduğu zaman kendisini tartakliyor ve ailesini ve kendisini öldürmekle tehdit ediyor bi tane de çocukları var ve malesef yegenimde bütün bu küfürlü hakaretli dovmeli saldırmali olaylara tanıklık ediyor ablam çok korkuyor ve artık dayanamıyor işin içerisinde tehdit olduğu için bizde birşey yapamıyoruz .şayet raporlu şikayet yaparsak daha da nefreti percinlenir hayatı mahvolur daha büyük öfke ile saldırır diye korkuyoruz.yardımınıza onerilerilerinize ihtiyacım var lütfen bu durumdan kurtulmuş böyle bi şeye şahit olmuş yada mesleki olarak bu konuda bilgi sahibi olup bana yardım edebilecek olan varsa hertürlü yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardım edin...

Kadın dernekleriyle, kadın sığınma evleriyle ve aile bakanlığının yardım hattıyla iletişime geçin. Onlar size en doğru yolu gösterirler. Muhtemelen ablanızı ve çocuğu başka bir ilde kadın sığınma evine alıp, sizinle bütün iletişimini kesip davayı öyle açarlar.

Ne demek işin içinde tehdit olduğu için bişey yapamıyoruz asıl tehdit olduğu için bişey yapmalısınız. Hemen polise savcıya gerekli yerlere müracaat edin , ablanızı öldürmeden önce kurtarın o adamın elinden . Allah yardımcınız olsun.

Kadın dernekleriyle, kadın sığınma evleriyle ve aile bakanlığının yardım hattıyla iletişime geçin. Onlar size en doğru yolu gösterirler. Muhtemelen ablanızı ve çocuğu başka bir ilde kadın sığınma evine alıp, sizinle bütün iletişimini kesip davayı öyle açarlar.
Çok teşekkür ederim bu yolu da deneyeceğim sagolun

Raporlu derken ne raporu demişim ?
Alkolik dedim yanlış mı yazmışım acaba
Demin sanki daha karışık geldi şimdi birdaha okuyunca raporla şikayet edersek demisiniz şaşırdım bende.
Polise sığınıp koruma talep etmekten başka bir yolu yok.İnsallah kazasız belasız kurtulur ablaniz

Ne demek işin içinde tehdit olduğu için bişey yapamıyoruz asıl tehdit olduğu için bişey yapmalısınız. Hemen polise savcıya gerekli yerlere müracaat edin , ablanızı öldürmeden önce kurtarın o adamın elinden . Allah yardımcınız olsun.
Amin inşallah elimden geleni yapicam

Hayır kalıcı bi çözüm bekliyorum şayet bilen varsa çünkü ben bilmiyorum ablam için çok daha kötü sonuçlar doğuracagini bilmesem çoktan şikayet ederdim zaten mesela ben edersem bundan haberdar olurmu yada bu bi işe yararmi ablami suçlamasıni en azından bu şekilde onleyebilirim gibi Vs. Sizin yorumunuz da düşene bi tekmede ben oluyor herhalde

Tabii ki de amacım bu değil. Yaşadığınız durumu benim de kardeşim benzer şekilde yaşadı. Burada konusu da var. Adam şantaj yapmıştı, tehdit ediyordu, şiddet vardı, ben ailesi tarafından tehdit edildim. Ne rezillik çektim hem de ailem destek olmadı. Bunları bile kendi çabamla öğrendim kız anlatmaya korkuyordu. Şikayetçi olduk ve dava henüz kapanmadı. Adam şu anda hapiste. Siz polis diyorsunuz bu adam da mafyatik biriydi siyasi olayları vardı. İnsan isteyince çözüm buluyor. Korktukça, pıstıkça daha da güçleniyorlar karşımızda. Siz güçlü olun diye bu tepkiyi verdim. Ablanız için endişelisiniz anlıyorum. Kimse o duruma düşmek istemezdi. Biz de düştük ama polisten başka çözümü yok. Siz durumu anlatın onlar bizden daha tecrübeliler en iyi şekilde yönlendirilirsiniz. İnşallah kurtulursunuz.

Bende video görüntüsü bile mevcut darp anının ancak mesleğini çocuğunu görme ihtimalini kaybedip saliverilirse ablamı o zaman kurtaramayiz bu yüzden daha kesin bi çözüm bulmak derdindeyim
Peki polisin care olamayacagi bir adama kk ne çõzüm bulsun.baska cozum yok.sonra pisman olursunuz

Peki polisin care olamayacagi bir adama kk ne çõzüm bulsun.baska cozum yok.sonra pisman olursunuz
Galiba anlamıyorsunuz ben polisten yardım almaya karşı diilim sadece yüzde yüz sağlıklı bi sonuç verecek şekilde nasıl yardım alabilecegime dair bilgisi olan varsa ona göre bi yol izleme taraftarıyım amacım da pişman olmamak Allah pişman etmesin

https://www.google.com/amp/m.milliyet.com.tr/amp/uzaklastirmasi-olan-koca-esini-gundem-2781408/ Bu size bi şey ifade ediyormu acaba sonunu dusunmeden şikayet edip o şekilde mi pişman olmamı tercih ederdiniz özür dilerim yardım istedim kusura bakmayin

Tabii ki de amacım bu değil. Yaşadığınız durumu benim de kardeşim benzer şekilde yaşadı. Burada konusu da var. Adam şantaj yapmıştı, tehdit ediyordu, şiddet vardı, ben ailesi tarafından tehdit edildim. Ne rezillik çektim hem de ailem destek olmadı. Bunları bile kendi çabamla öğrendim kız anlatmaya korkuyordu. Şikayetçi olduk ve dava henüz kapanmadı. Adam şu anda hapiste. Siz polis diyorsunuz bu adam da mafyatik biriydi siyasi olayları vardı. İnsan isteyince çözüm buluyor. Korktukça, pıstıkça daha da güçleniyorlar karşımızda. Siz güçlü olun diye bu tepkiyi verdim. Ablanız için endişelisiniz anlıyorum. Kimse o duruma düşmek istemezdi. Biz de düştük ama polisten başka çözümü yok. Siz durumu anlatın onlar bizden daha tecrübeliler en iyi şekilde yönlendirilirsiniz. İnşallah kurtulursunuz.
Geçmiş olsun inşallah sizde en iyi şekilde kurtulursunuz ,Teşekkür ederim belki de ihtiyacımız olan ccesarettir polisten yardım alacağım tabiki olması gereken mutlaka odur izlenecek yol konusunda da fikirlerine danisacagim teşekkür ediyorum tekrar

X