- 25 Mart 2011
- 995
- 636
Boşan mııı??
Otomatiğe bağlamışsınız sanırım kk da her şeye boşan demekde modamı olmuş??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşan mııı??
böyle evlilikmi kalmıs bu zamandakargo bugun gelicekti ama iptal ettirdim bi arkaasima iste. hepsi onun cok sert ve herseyime cok kızmasindan oluyo ona hic bsey anlatamyrum
aklima türlü türlü seyler geliyo cok utaniyorum seytan dyo topla butun esyalarini seni hic bulamayacgi biyere gt herkesden uzak
ya sen hastamisin herkesin konusunda bosan diye mesaj yaziyorsun?
Öyle şey olur mu hic abartilacak bi şey yok bence biran önce kapanir bu konu ve Eşiniz hic açmaz umarimaklima türlü türlü seyler geliyo cok utaniyorum seytan dyo topla butun esyalarini seni hic bulamayacgi biyere gt herkesden uzak
bu hataya iten de kocası malesef....senin yaptigin bi hataymis izinsiz kocanin cebinden para almak ne olursa olsun cok yanlis. hatani kabul etmelisin. ama kocanin yaptigi daha buyuk ayip iyice abartmis haddini asmis. ortaya tavrini koymalisin.
benmkide şakadan bana bakarak parayı sayıyo gibi yapar göz ucuyla bakar bak saydım ha der kahkahalara boguluruz.ama ben esimden habersiz almiyorum bir kere saks yapti bana parami aldin diye bende agir konustum baya agir yani ben muhtac degilim gibisinden annem babam var diyr
esinin onu parasiz biraktigini sanmıyorum. bunu hic bi es yapmaz. ki oyle olsa bile agziyla soylese adam vermem diyemez. karısı sonucta. ne olursa olsun yaptığınin yanlis oldugunu düşünüyorum demistim ben ve sozumunde arkasindayim. bi kadin kocasinin cebinden haberi olmadan asla bir kurus bile almamali bu hem dini acidan buyuk gunah hemde toplumda iyi karsilanmaz. bakin esi ogrenmis para aldigini cok mu iyi karsilamis. hayir. hatta yapmadigi seylerle suclanmis. peki bunu hakediyormuydu bu hanim. asla. o yüzden ben bu sekilde seylere karşıyım. kocasi sonuna kadar haklı demiyorum ben.
bu hataya iten de kocası malesef....
kadına ihtiyacı olanı verse ve herşeye kızmasaydı o zaten bunu gizli yapmayacaktı....
cnm aynı şeyleri düşünüyoruz zaten.. ama bu hataya itende kocası bak hata diyorum..başta belirtmiş arkadaş herşeyime kızıyo diye yaptım demiş. kaldı ki bukadarcık bir hata bukadar zehir sözleri duymayı haketmez..esinin onu parasiz biraktigini sanmıyorum. bunu hic bi es yapmaz. ki oyle olsa bile agziyla soylese adam vermem diyemez. karısı sonucta. ne olursa olsun yaptığınin yanlis oldugunu düşünüyorum demistim ben ve sozumunde arkasindayim. bi kadin kocasinin cebinden haberi olmadan asla bir kurus bile almamali bu hem dini acidan buyuk gunah hemde toplumda iyi karsilanmaz. bakin esi ogrenmis para aldigini cok mu iyi karsilamis. hayir. hatta yapmadigi seylerle suclanmis. peki bunu hakediyormuydu bu hanim. asla. o yüzden ben bu sekilde seylere karşıyım. kocasi sonuna kadar haklı demiyorum ben.
ben cok iyi anlıyorum onu. cunki o kadar olmasada benim de esim ota b.ka kizar. adim atmaya korkar oldum bi zaman kızacak diye. cok zor bir durum. allah yardımcisi olsun. ama yinede ne bileyim bana affedilir gibi gelmiyor.
cnm aynı şeyleri düşünüyoruz zaten.. ama bu hataya itende kocası bak hata diyorum..
başta belirtmiş arkadaş herşeyime kızıyo diye yaptım demiş.