yardım edin yoksa kendimi öldürücem :((((

arkaaslar direk konuya giricem ben tam bir aptalım. sabah eşimin cebinden para aldm 100 tl. bir internet siesinden alisveris yapmayi denedim nasil oluyo diye nasil siparis veriliyo diye. 2 gun once ve baktim siparis verilmis paramda yoktu yeerince. eşimede sylemeye korktum kızar cnki. byle aptalca bsey yaptim. snra akşamına kargoyu iptal ettm edilebiloyomus ve parayi aksam o uyuyunca yerine koyucaktım. ama eşim fark etmis bana hırsızsın dyo kahroluyorum. daha öncede byle bsey yapmssindir bu hastalik dyo. ama katiyyen ole bsey yok. ve daha once kendi teyzesi kaynimdan para caldi ve smdi bana o parayida senmi aldin dedi. basimdan asagiya kaynar sular dökuldu napcagmi blmyrum. delirmek üzereyim cok aptalım. ama bu kadarinida bana yakstrdigi icinde cok öfkeliyim. seni affedemem dyo napicam ben ltfen yardim edin cok kotuyum
Bu çok kötü olmuş. Keşke anlatsaydın. Ben eşimin kredi kartı bende olduğu halde internetten alışverişi gece o uyurken yapsam bile söylüyorum. Eşiniz sizin ihtiyacınız olan bir şeyi almak zorunda. Keyfiyse bilemem ama ihtiyaçsa ve siz çalışmıyorsanız almalı. Keşke söyleseydiniz. Çok üzüldüm ya. Açıkça konuşup söyleyin bence... Sen kızarsın diye korktum de.

Eşimin cebinden para alırım,kendisine söylerim.
Velev ki unutup söylemedim,kalkıp bana hırsız diyecek hali yok.Haa almştım,söylemeyi unutmuşum derim alt tarafı.

Bu adamdan kurtulabiliyorsan hemen kurtul derim.
Bir de annenlere söylemekle tehdit etmiş.
Çağır annenleri durumu sen anlat.Eşine çok kızdım,seni düşürdüğü duruma bak.

Konu sahibi rest çekmeden o koca geri adım atmaz. Maksadı harçlığını azaltıp seni sindirmek bence.
Paranın yüzü sıcak, bu yüzden ayrılmaz konu sahibi.
Ayrılamayacağına göre itilip kakılmaya katlanacaksın.

arkadaslar esim aradı bende artk dayanamadm boşaniyorum sende beni hirsizlikla sucluyosun sen ne saniyosun kendini dedim bak alrim cocugumu goremezsin dedi bende nereye aliyosun be o kaar adammisin sen cocugumu ölurumde vermem senide 15 yerinden bıcaklarim gözumu kirpmam kendine gel dedim kenaaan artk seni istemyorum dye bagardim kapadim teli. bu araa ilk defa byle atar yaptim şok oldu beklemiyodu brazda tırstı. 2 saat snra aradi beni arkaasla knusuydum kimle knusuydun dedi sanane dedim. kimle dye tekrar sordu bende annem dedim nolduu dedim. hic bsey anlatma kimseye affediyorum seni dedi . anlatmadim zaten kocam bana hirsiz diyo annemi deseydim dedim senin suratina tukurrdu dedim. bak bosancam diyince nasil oluyomussss demekki bu erkek milletine byle davranicaksin. bu gune kadar hep idare ettmde noldu manyak ayni manyak

ama bu seer niyeti bozmustum boşycam dedim . ama ona son bi şans veriyorum. ya kendine gelicek yada beni unutucak:KK11::KK11::KK11: ahh cocugum olmasa 5 dakka durmazdım. kızim cok duygusal onun hatırına katlanicam biraz daha zaman taniycam ona benim niyeti bozdugumu anladi zaten

arkadaslar esim aradı bende artk dayanamadm boşaniyorum sende beni hirsizlikla sucluyosun sen ne saniyosun kendini dedim bak alrim cocugumu goremezsin dedi bende nereye aliyosun be o kaar adammisin sen cocugumu ölurumde vermem senide 15 yerinden bıcaklarim gözumu kirpmam kendine gel dedim kenaaan artk seni istemyorum dye bagardim kapadim teli. bu araa ilk defa byle atar yaptim şok oldu beklemiyodu brazda tırstı. 2 saat snra aradi beni arkaasla knusuydum kimle knusuydun dedi sanane dedim. kimle dye tekrar sordu bende annem dedim nolduu dedim. hic bsey anlatma kimseye affediyorum seni dedi . anlatmadim zaten kocam bana hirsiz diyo annemi deseydim dedim senin suratina tukurrdu dedim. bak bosancam diyince nasil oluyomussss demekki bu erkek milletine byle davranicaksin. bu gune kadar hep idare ettmde noldu manyak ayni manyak
Valla helal olsun Afferin gız böyle üste cikacaksin işte :KK50::KK9:tirsip kalacağını sanmistir sana öyle hakaret edince hakkımızı korumaliyiz :KK14:

ya o kadar kibirliki bu kaar sylemesine bile sasrdim. ama sunuda dedim bu sylediklerini mezara kadar unutmamm asla dedim zaten aglydum hıckıra hıçkira :mad: tamam aglamam sus artk dyo. bi yandan uzuluyo ama çaktrmyo bu erkeklerin kalibina turukiyim:KK57::cry:

eşimin paraları koyduğu yerden harcama yaparım. unutmazsam aldım derim unutursam söylemem bile. bunda büyütülecek ne var? birde çalışıyorum yani. yinede onun cebinden harcayabilirim bi gün bile hesap sormuşluğu yoktur.

taviz vermeyin. alttan da almayın.

ama bu seer niyeti bozmustum boşycam dedim . ama ona son bi şans veriyorum. ya kendine gelicek yada beni unutucak:KK11::KK11::KK11: ahh cocugum olmasa 5 dakka durmazdım. kızim cok duygusal onun hatırına katlanicam biraz daha zaman taniycam ona benim niyeti bozdugumu anladi zaten
Aynen böyle işte. seni ezmek isteyen kocan bile olsa izin verme. sen anasın, eşsin, evlatsın ama asla köle değilsin.
haddini bilmeyene bildireceksin.

Ezik durursan ezerler. Bu demek değildir ki bağıra çağıra hak savunmaktır dik durmak, sükunetle de çözülebilir durumlar.
Eşiniz bunu hak etti gerçekten. Bakalım akşam ne olacak ?

Benim seni affetmem için performans sergilemen gerek diyin:21:
Affetmişmiş!:KK34: Mr. Ego mübarek

• Beğen
Reactions: anu
Hırsız yaftası çok terbiyesizce.:63:
Sadece kendisine söylemeden habersiz aldığınız için kızabilirdi.
Abartılacak bir durum bile değil. Sonuçta eşiniz değil mi? O anda acil bir şey oldu aldınız sonra da unuttunuz söylemeyi ne olacak? Sizin yaptığınızdan çok eşinizin yaptığı davranış ilgimi çekti.
Siz de niye korkuyorsunuz ki?
Eşiniz üzerinizde ne kadar çok baskı kurmuş böyle. Korkup kargoyu iptal etmek nedir. :KK57:

esimizin cebinden para alinca hirsizmi oluyoruz.soyleyip alinsa tabiki daha dogru olur .
bu hakaretlerin çeyreğini yutmam.onada bu laflarini yalattirin,surundurun.terbiyesiz!!! bosanma nedeni kesinlikle

Esinizin kullanma kilavuzunu cozmussunuz tebrikler.

İyi de burada suçlu olan eşiniz...Eşiniz diyorum bakın eşler arasında izinsiz aldın almadın sorun olmamalı bence.Sürekli olmuyorsa bir de.

Madem bir sans daha verdiniz oturun sakin sakin durumu konusun ustunu ortmeyin. Ne hissediyorsaniz esinizi suclamadan anlatin empati yapsin birazcik. Boyle hayat gecmez evladiniza yazik. her yanlis anlamada kavga kiyamet sorun cozulmez Ben ikinizde de ofke problemi gordum. Sakin sakin konusmak emin olun bagirip cagirmaktan daha yapici ve daha az yorucu. Umarim bir daha boyle haksizliklar yanlis anlasilmalar olmaz huzurla yasarsiniz :)

bencede adam fazla abartmis tamam kizabilir ama hirsiz nr demek ya benimde annem bazen aliyo babama sonra soyluyo babam hic bir sey demiyo

ama ben esimden habersiz almiyorum bir kere saks yapti bana parami aldin diye bende agir konustum baya agir yani ben muhtac degilim gibisinden annem babam var diyr

X