- Konu Sahibi Claire Underwood
Canim benim, boş korkularla yaşama su güzel günlerini. Tadini çıkar. Bebeğin seninle. Beta değeri 5000 olmadan zaten kese rahat görülemiyor, hele ki cihaz eski ise. Sessiz düşük vs denen kimyasal gebelik, senin degerinin maşallahı var, yani o riski atlattınAma 5.haftada yerlesme kanamasi halen olabiliyormuydu bide kontrol sonrasi kramp gibi agrimda oldu lekelenmemde ama artmadi ve devam etmedi hicbizaman pihti gormedim buna ragmen genede dusebilirmi aceba sessiz dusuk filan diolarmisya oylebisiler varmis. Carsamba kontrolum var dua ediorum hcg degerim artsinda doktor keseyide gorsun diye . Bide hepimiz eminim yasamisizdir bu olayda en cok canimi yakacak olacak kocami uzgun gormek cunku iki yoldir hasrrtle bekliorduk oladar iyi bi insanki onu uzgun gormek ihtimali beni daha cok uzen.
Diğer soruna geceyim, yerlesme kanaması 5.ci haftanda da olabilir normaldir, çünkü tam döllenme zamanını bilemeyiz, hem kese buyurkende lekeleme yaratmış olabiliyor... ben doğuma kadar ara ara yaşadım korkma lütfen.
Kramp ağrısı, bel ağrısı, rahim ve yumurtalık ağrısı, regl ağrıları, migren, bulantı ve hepsiiiiii vücudun regl olamadığı için olan tepkiler korkma... normal yani dayanilmaz şiddette agri, ciddi kanama miktarı olursa o zamam beklemeden dr.a başvurmak da fayda vardir.
Sana 2 bebeğini kaybetmis ama 2 bebeğini sağ sağlim kucagina almis biri olarak yazıyorum. Düşüğü de yaşadım kürtajı da. Suan gidişat normal gibi geldi bana
Bol şu, bol dinlenme, bol mutlu hissettirecek tv, kitap, film vs...