Düşük mu yapiyorum?

Ağrınız düşük çok duymadım benim de ara ara giren şiddetli ağrım oluyordu kasık ve belde. Evet doktora gittim kese görünüyor demişti fakat 10 gün sonra gittiğim de ne kese görünüyordu ne kanamam durmuştu. Beta hcg de sıfırlanmıştı

Sagliksiz bi gebelik olacaksa dediginiz gibi olmamasi daha iyi.rabbim bagislasin bi kizim var.gebeligim planli degildi zaten ama duserse de uzulurum.
Benimde kızım var ve düşük yaptığım gebeliğim planlı değildi. ona rağmen çok zor günlerdi Rabbim kimseye yasatmasin.
Vardır bir hayır sizde de Hayırlı sonuçlar dilerim

Merhaba herkese, 8 haftalık hamileliğimde kontrole gittiğimde, bebeğin kalp atışı duyulmadı ve 7 haftalıkken durduğunu söylediler. Kendiliğinden düşer dediler o tarihten beri bekliyorum. Bu arada ABD de yaşıyorum. Şuan 10 haftalık ama hala düşük belirtisi yok ve hala şişkinlik var, kasık ağrısı zaman zaman oluyor ve hala göğüs hassasiyetim var. Ne yapacağımı şaşırdım, ay sonu kontrole gideceğim yine, böyle durumlarda ne kadar süre içinde düşük oluyor. Bilgisi olan var mı?

Merhaba herkese, 8 haftalık hamileliğimde kontrole gittiğimde, bebeğin kalp atışı duyulmadı ve 7 haftalıkken durduğunu söylediler. Kendiliğinden düşer dediler o tarihten beri bekliyorum. Bu arada ABD de yaşıyorum. Şuan 10 haftalık ama hala düşük belirtisi yok ve hala şişkinlik var, kasık ağrısı zaman zaman oluyor ve hala göğüs hassasiyetim var. Ne yapacağımı şaşırdım, ay sonu kontrole gideceğim yine, böyle durumlarda ne kadar süre içinde düşük oluyor. Bilgisi olan var mı?
Tam bilmiyorum ama burda 10 haftalik olanlara kürtaj yapiliyor.mesela hastaneye gittigimde 8 haftalik biri geldi direk kurtaja alalim dediler.benim kanamam cumartesi basladi dun sanirim bittisiz tekrar gidin bence

Çok teşekkürler benim kendi düştü. İnşallah sizin ki düşük değildir diye dua ediyorum ağrınız var mı
Sizin kaçıncı haftada düştü acaba.Belirtileri nasıl oldu..Benim 5+5 gün ve doktor 3 gün sonra kalp atışı görülmezse demekki düşük olacak yada sağlıksız gebelik dedi..Bakıyorum 7. 8. haftasında kalp atışını duyanlarda var.Doktor neye göre buna karar veriyor acaba

Ben de 9 haftalıkken kürtaj oldum 8. Haftda gelişimi durmuştu dr 1 hafta bekleyelim düşmezse kendiliğinden kürtaj yapacağız dedi ve de yaptı. Başka bir yere mi gitseniz 3 haftadır gelişmiyor ve kanamanız da olmamış ihmal etmeyin derim

Back