Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yardım edin sizce ne yapmalıyım
- Konu Sahibi BynMj
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- eş aileleri kaynana derdi koca eş problem kocam değişti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Eylül 2015
- 633
- 931
- 53
- 33
- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Kabul etmelisiniz. Benim eşim de böyle bir durumda. Ailesi iyi insanlar ama maalesef düşünceli değiller. Eşimde onlar için canını verir. Abisi yüzünden kafayı yeme durumlarına geldi. Ama şuan borçlarını da ödüyor. Hepsine de bakıyor. Ben hiç karışmıyorum... Yani boşuna tartışmayın. Değişmez. Evinize bakıyorsa ne yapıyorsa yapsın. Ya da boşanacaksınız. Ayrıca,
K.v eşini aldattıysa bu onun ayıbı. Siz bu konulara girmeyin. Erkekler sıkışınca saldırır saçma sapan. Onunla bir olmayın.
K.v eşini aldattıysa bu onun ayıbı. Siz bu konulara girmeyin. Erkekler sıkışınca saldırır saçma sapan. Onunla bir olmayın.
- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- 15 Ekim 2018
- 1.207
- 5.686
- 158
Bana bu muhabbetler çok itici geliyor. Eşinizin ailesi katil bile olsalar, eşiniz içten içe onları suçlu bile bulsa, bu üslupla karşısına geçip ailesini kötülediğinizde onları savunup sizi silecektir. Aile bu. Benim ailem dünyanın en kötü insanları bile olsalar eşimin ağzından tek laf işitmek istemem. Kim ister ki yani? "Haklısın ailemin hepsi iğrenç insanlar" demesini mi bekliyorsunuz? Tüm ailesini silmesini mi? Eşinizi seviyorsanız tüm bunları yok sayacaksınız. yok ben katlanamıyorum diyorsanız da başka seçenekleriniz var. Birbirinizin ömrünü tüketmeyin bence.
- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.030
- 48
- 33
yine siz içinizi dökmüşsünüz kocanıza ben agximi actigimda süs söyleme öylesin böylesin falanlar falanlar o yüzdende hep suçlu oluyorumİyi geceler kızlar bi önce ki yazılarımda sorunlarımı yazmıştım
Dün eşimle konuştum daha doğrusu tartıştık durduk yere bi yerden başaşağı tartışma bende ne var. Ne yok kavga başlamışken söyliiim dedim
Sen sorunlu bi insansın sürekli ailemle kendini kıyaslıyorsun bilmem ne dedi bende acaba neden diye kendine soruyormusun dedim bana bi cvb versene senin ailen kim dedim sensin diyemedi işte bura benim evim diye cvb verdi işte bu kadar diyemiyorsun sensin ailem diyemiyorsun dedim ne alaka diyor tabi varsa yoksa ailen annen baban abin başka birşey yok senin için ben yokum dedim allah göstermesin annene babana birşey olsa ne yapacaksın dedim onlarla yaşicam tabi dedi bende yani gidip onlarla yaşicaksın öylemi hayır onları alıcam beraber yaşicaz dedi bana sordun mu peki öylemi dedi ben gider bakarım yaşarım onlarla dedi kusura bakmada kocamsın ama söylicem sen büyük bir salak ve enayisin dedim senin evliliği kıymet vermeyen insanları evliliğine tercih ediyorsun dedim Abin karısı ile boşanmasın mutsuz olmasın diye abinin burdan gitmesine müsade edip ben burdan taşınalım diyip üstüne annenle kavga ettiğimde sana boşan oğlum diye msj atttiği için mi senin hiç birşeyine önem vermeyen senin için tırnaklarını kıpırdatmayan ailen için ölüyorsun dedim abini borçlarını sana ödetmeye çalışıyorlar ve sen bunu ödicem diyorsun niye ya söylesene ddim ben bundan 5 yıl önce babamın arabasını aldım sattımda abiminde o arabada hakkı oldugu için ödeşmek için ödememi istiyorlar dedi güldüm ya öylemi sen evlendin diye sana kuyumcudan ele güne rezil olmamak için ödünç alıp ertesi gün verdikleri bilezikler için mi sana düğün yerinin parasını davetiye gelinliğe kadar ödettikleri için mi evine birtek eşya bile almadıkları için birde düğün takılarını senden aldıkları için mi kendileri kullandıkları için mi soruyorum ya Abinin herşeyini A’dan Z’ye en güzel şekilde yapıp abinin düğün borçlarını sana ödettikleri için mi senin için bu kadar birşey yapmamış ailene Onuda ona sayın niye demiyorsun dedim demiyorum şanane dedi bilmiyorum eşim çok saygısızlaştırdı haklı olduğum için hemen konuyu değiştirip ya ben senin eski sevgilinle fotoğrafını görmüş bi insanım buna birşey demedim ne konuşuyorsun sen dedi bende senden önce olan hiç birşey seni ilgilendirmez senle evlendikten sonrayı bırak senle Sevgiliyken kafanı yere eğecek ne yaptım ya hiçbirşey yapmadım onları konuş dedim senden öncesini konuşamazsın dedim onu mu unutmadın dedim ya sen annenin olayını unutmuş bi insansın annenin babanı aldattığını gözüne soktum gördün bütün msjları gözünle edebi tartışmayalım istersen burda kim edepsiz konuşturma beni dedim kendini haklı çıkartmak için konuyu nereye getirdi ve ne seviyede konuştuk gördüğünüz gibi dünden beri hiç konuşmuyoruz kusura bakmayın kızlar hakkınızı helal edin çok uzun yazdım o kadar öfkeliyimki size anlatmak istedim
- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 37
- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.242
- 348
ben sizin sorununuzu anlamadim.
1- esin yuvanizi kendisi kurmus, aile yardim etmemis zaten etmek zorunda degil. dügün borcu, eve esya almak, sana altin vs. takmak zorunda degiller. sen bunlari basindan bildigin icin laf söylemeye hakkin yok. nisani atabilirdin- nikah masasindan kalkabilirdin- dügünden cikabilirdin vs. sen bu durumlari kabul etmissin ve evlenmissin. Abi veya elti kabul etmemis- onlara yapilmis.
2- esin asla ailesini silmez- silmesini isteme ve bekleme. kimse silmez. seni seviyordur ama o insanlarla 30 yillik gecmisi var. anne, baba, abi sevgisi bir kalemde atilmaz.
3- evini gecindiriyorsa kalan parayla istedigini yapabilir. kendi sorunu. senin sorunun degil. birikim vs. yapmak istiyorsan kendin calisacaksin.
4- esiniz dedigi sacma olmus ve KV konusunda haklisiniz- ben 1000 katini derdim. agizini tutmasini bilsin. sana camur atmasini biliyorsa kendi anasinin yaptiklarinida yutmasi lazim
1- esin yuvanizi kendisi kurmus, aile yardim etmemis zaten etmek zorunda degil. dügün borcu, eve esya almak, sana altin vs. takmak zorunda degiller. sen bunlari basindan bildigin icin laf söylemeye hakkin yok. nisani atabilirdin- nikah masasindan kalkabilirdin- dügünden cikabilirdin vs. sen bu durumlari kabul etmissin ve evlenmissin. Abi veya elti kabul etmemis- onlara yapilmis.
2- esin asla ailesini silmez- silmesini isteme ve bekleme. kimse silmez. seni seviyordur ama o insanlarla 30 yillik gecmisi var. anne, baba, abi sevgisi bir kalemde atilmaz.
3- evini gecindiriyorsa kalan parayla istedigini yapabilir. kendi sorunu. senin sorunun degil. birikim vs. yapmak istiyorsan kendin calisacaksin.
4- esiniz dedigi sacma olmus ve KV konusunda haklisiniz- ben 1000 katini derdim. agizini tutmasini bilsin. sana camur atmasini biliyorsa kendi anasinin yaptiklarinida yutmasi lazim
- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.782
- 528
İyi geceler kızlar bi önce ki yazılarımda sorunlarımı yazmıştım
Dün eşimle konuştum daha doğrusu tartıştık durduk yere bi yerden başaşağı tartışma bende ne var. Ne yok kavga başlamışken söyliiim dedim
Sen sorunlu bi insansın sürekli ailemle kendini kıyaslıyorsun bilmem ne dedi bende acaba neden diye kendine soruyormusun dedim bana bi cvb versene senin ailen kim dedim sensin diyemedi işte bura benim evim diye cvb verdi işte bu kadar diyemiyorsun sensin ailem diyemiyorsun dedim ne alaka diyor tabi varsa yoksa ailen annen baban abin başka birşey yok senin için ben yokum dedim allah göstermesin annene babana birşey olsa ne yapacaksın dedim onlarla yaşicam tabi dedi bende yani gidip onlarla yaşicaksın öylemi hayır onları alıcam beraber yaşicaz dedi bana sordun mu peki öylemi dedi ben gider bakarım yaşarım onlarla dedi kusura bakmada kocamsın ama söylicem sen büyük bir salak ve enayisin dedim senin evliliği kıymet vermeyen insanları evliliğine tercih ediyorsun dedim Abin karısı ile boşanmasın mutsuz olmasın diye abinin burdan gitmesine müsade edip ben burdan taşınalım diyip üstüne annenle kavga ettiğimde sana boşan oğlum diye msj atttiği için mi senin hiç birşeyine önem vermeyen senin için tırnaklarını kıpırdatmayan ailen için ölüyorsun dedim abini borçlarını sana ödetmeye çalışıyorlar ve sen bunu ödicem diyorsun niye ya söylesene ddim ben bundan 5 yıl önce babamın arabasını aldım sattımda abiminde o arabada hakkı oldugu için ödeşmek için ödememi istiyorlar dedi güldüm ya öylemi sen evlendin diye sana kuyumcudan ele güne rezil olmamak için ödünç alıp ertesi gün verdikleri bilezikler için mi sana düğün yerinin parasını davetiye gelinliğe kadar ödettikleri için mi evine birtek eşya bile almadıkları için birde düğün takılarını senden aldıkları için mi kendileri kullandıkları için mi soruyorum ya Abinin herşeyini A’dan Z’ye en güzel şekilde yapıp abinin düğün borçlarını sana ödettikleri için mi senin için bu kadar birşey yapmamış ailene Onuda ona sayın niye demiyorsun dedim demiyorum şanane dedi bilmiyorum eşim çok saygısızlaştırdı haklı olduğum için hemen konuyu değiştirip ya ben senin eski sevgilinle fotoğrafını görmüş bi insanım buna birşey demedim ne konuşuyorsun sen dedi bende senden önce olan hiç birşey seni ilgilendirmez senle evlendikten sonrayı bırak senle Sevgiliyken kafanı yere eğecek ne yaptım ya hiçbirşey yapmadım onları konuş dedim senden öncesini konuşamazsın dedim onu mu unutmadın dedim ya sen annenin olayını unutmuş bi insansın annenin babanı aldattığını gözüne soktum gördün bütün msjları gözünle edebi tartışmayalım istersen burda kim edepsiz konuşturma beni dedim kendini haklı çıkartmak için konuyu nereye getirdi ve ne seviyede konuştuk gördüğünüz gibi dünden beri hiç konuşmuyoruz kusura bakmayın kızlar hakkınızı helal edin çok uzun yazdım o kadar öfkeliyimki size anlatmak istedim
Peki o adamın karısının eski sevgilisi muhabbetini açması ne kadar erkekliğe sığar. Böyle muhabbet açana böyle cevap verilir.Annen babanı aldattı muhabbeti çok belden aşağı vurmak olmuş bence. Eşinizin yerinde olsam böyle bir şey gerçek bile olsa bu üslupla bu şekilde ailemi yerden yere vuran birine karşı ne aile gibi hissedebilirdim ne de evli kalmak isterdim.
- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.782
- 528
Bir anne baba oğlunun evini kurmak düğününü yapmak zorunda değil , ama küçük kardeş abinin düğününü karşılayıp borçlarını ödemek zorunda öyle mi ? Ne mantıkla böyle söylüyorsunuz anlamadım. Anladığım kadarıyla arkadaş eşinden ailesini silmesini istememiş. Sadece adaletli olmasını istemiş. Onlara değer verdiğin kadar bana da ver demek istemiş.ben sizin sorununuzu anlamadim.
- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.782
- 528
Bastan aşağı sana hak verdim. Hiç vicdan yapma esin hepsini hak etmiş. Edebinle susup oturunca kimse madalya vermiyor. Ama böyle edepsizleşince kıymetli oluyorsun. Bizim toplumumuzda hak verilmez alınır maalesef. Hak ettiğiniz değeri kendiniz alacaksınız Merak etme zaten eşin senin haklı olduğunun farkında . Fakat evliliğinin sürmesini istiyorsan çok uzatma.İyi geceler kızlar bi önce ki yazılarımda sorunlarımı yazmıştım
- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.242
- 348
Bir anne baba oğlunun evini kurmak düğününü yapmak zorunda değil , ama küçük kardeş abinin düğününü karşılayıp borçlarını ödemek zorunda öyle mi ? Ne mantıkla böyle söylüyorsunuz anlamadım. Anladığım kadarıyla arkadaş eşinden ailesini silmesini istememiş. Sadece adaletli olmasını istemiş. Onlara değer verdiğin kadar bana da ver demek istemiş.
tabiki abinin dügününü ödemek zorunda degil- ama ödemis. istemis ve ödemis. kendi kararini vermis ve yapmis. adam cocuk degilki elinden parayi cekip alasin. koskoca adam bilerek isteyerek yapiyor. hergün saatlerce calisip parasini abisene feda ediyor- ne yapilirki?? Ya kabul edersin, ya bosarsin.
ilgi, sevgi, deger agizla istenmez. eger adam karisina deger vermiyorsa vermiyordur. kavgayla deger göreni hic görmedim.
konu sahibi kendi bilir- bu tür konular genelde hep bosanma yoluna cikiyor.
- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.782
- 528
Siz de kadınsınız evli misiniz bilmiyorum ama bizim kadınımız evinin bütçesini düşünür tasarruf eder kendi ihtiyaçlarından vazgeçer eşinin yükünü alır. Ama karşılığı bu olursa insan kendini aptal gibi hisseder. Onu geçtim çocukları varsa onun rizki da gidiyor. O konuda çok haklı.tabiki abinin dügününü ödemek zorunda degil- ama ödemis. istemis ve ödemis. kendi kararini vermis ve yapmis. adam cocuk degilki elinden parayi cekip alasin. koskoca adam bilerek isteyerek yapiyor. hergün saatlerce calisip parasini abisene feda ediyor- ne yapilirki?? Ya kabul edersin, ya bosarsin.
ilgi, sevgi, deger agizla istenmez. eger adam karisina deger vermiyorsa vermiyordur. kavgayla deger göreni hic görmedim.
konu sahibi kendi bilir- bu tür konular genelde hep bosanma yoluna cikiyor.
Kavgayla değer görülmüyor haklısınız ama genelde bakarsanız kaprisli dırdırcı uyuz tipli kadınların bütün sülale (hem kendi hem de kocasının sulalesi) kadını baş tacı yapmışlar. Sessiz sakin uyumlu iyi niyetli kadınların da tepelerine binmişler. Maalesef bizim toplumumuzda böyle. Kimse iyilikten anlamıyor. Bu arkadaş sussa hep kötü olacaktı. Şimdi dişini gösterdi ya nasıl kıymete binecek.
- 4 Eylül 2015
- 633
- 931
- 53
- 33
Peki o adamın karısının eski sevgilisi muhabbetini açması ne kadar erkekliğe sığar. Böyle muhabbet açana böyle cevap verilir.
Kesinlikle doğru değil. Savunmuyorum asla. Ama konu sahibinin şunu anlaması gerek, eşini ailesinden uzaklaştırmaya çalışmak hele böyle davranan bir eş için ancak eşinin ondan daha çok soğumasına yol açar. Adam ana babasını silecek değil ya. Misilleme yapmakla, kavga etmekle bir yere varılmıyor. Ancak tartışmayı kazanırsın ama uzun vadede olaylar daha kötü bir hal alır.
- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.242
- 348
Siz de kadınsınız evli misiniz bilmiyorum ama bizim kadınımız evinin bütçesini düşünür tasarruf eder kendi ihtiyaçlarından vazgeçer eşinin yükünü alır. Ama karşılığı bu olursa insan kendini aptal gibi hisseder. Onu geçtim çocukları varsa onun rizki da gidiyor. O konuda çok haklı.
Kavgayla değer görülmüyor haklısınız ama genelde bakarsanız kaprisli dırdırcı uyuz tipli kadınların bütün sülale (hem kendi hem de kocasının sulalesi) kadını baş tacı yapmışlar. Sessiz sakin uyumlu iyi niyetli kadınların da tepelerine binmişler. Maalesef bizim toplumumuzda böyle. Kimse iyilikten anlamıyor. Bu arkadaş sussa hep kötü olacaktı. Şimdi dişini gösterdi ya nasıl kıymete binecek.
kiymete binecegini malasef sanmiyorum- insallah öyle olur ama daha hic görmedim.
dedigim dedik olan kadin (kendim öyle bir kadinim) strateji olarak kavga etmez.
kendimden misal verim- benim nisanlim (beraber yasiyoruz, yani keseler bir) kardesine (calisan bir adam) maddi yardimda bulunuyordu- hic sesimi cikarmadim ve 15 bin Euroluk mobilya aldim ve 7 bin Euroya gögüslerimi yaptirdim. simdi versin para bakalim. bulursa verir. kavga etmem. kendimi sevgi, ilgi aci olarak yansitmam.
evet askitoooooom biz cok zenginiz- dagit diye gaz veriyorum. dagitacak parasi artik yok o baska.
borc ödesin. madem at gibi calismak ve paralari dagitmak istiyor- calissin. ben güzel evde, süper mobilyalar icinde tas gibi gögüslerle yasarim.
bu taktikle bastaci olani gördüm- ama catir catir kavga edip, aglayip sizlayan, bagiran kadin bastaci edilmiyor- sonunda psikolojisi bozuk, paragöz damgasi yiyor.
- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.242
- 348
bizim kadınımız evinin bütçesini düşünür tasarruf eder kendi ihtiyaçlarından vazgeçer eşinin yükünü alır.
bak iste- böyle davranislar evine, esine bagli-saygi ve sevgili adamlar icindir.
anam anam abim abim diyen adamlar icin benim taktigim daha yararli.
iki kere okkali borc ödeyip sigara almaya parasi kalmayinca dank ediyor- ve aile o an maddi yardim etmeyince bunlarin akli anca basina geliyor.