Saç Rengi ve Saç Boyama yardım edin saçlarim gitti

sanssizkedi142

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
9
2
31
Hanımlar merhaba hemen konuma gelmek istiyorum, yıllardır saçlarımı siyaha boyadım bundan iki gün önce iki kutu saç açıcı aldım şu mavi toz saçımı açtım bakir gibi bir şey oldu dün yine gittim iki kutu aldım yine saçımı açtım saçım portakal rengine geldi ve tabi alacalı oldu. Sonra aynı gece üstüne altın karamel yaptım ama kutudaki renk nerede ben nerede en yine bakır oldum, şimdi elimde bir kutu altın karamel bir kutu siyah boya var ikisini karıştırıp saçıma yapsam koyu bir rengi bulur muyum ve şunu sormak istiyorum dün gece 23 te duştan çıktığım halde saçım hala kurumadı bir türlü kurumuyor

O kadar boya alana kadar gitseydiniz bir kuaföre , bence başka işlem yapmayın gidin kuaför ilgilensin.

sacini bu kadar boyama saclarina zarar veriyorsun bekle aradan bi kac gün gecsin öyle boya saclarina yazik

Kaç yıllık uzman kuaförsünüz arkadaşım üst üste boyamışsınız saçınızı. İyi cesaret valla. Bence bir kuaförden yardım alın.

Bence hemen bir kuaföre koşun. Yazık etmişsiniz saçlarınıza

Ben siyahtan kuaför yardımıyla döndüm, ki o bile yıpratmıştı saçlarımı.

Evde saç açmaya çalışmak saç konusunda yapılabilecek en saçma şey. Geçmiş olsun yakmışsınız saçlarınızı, elinizde kalması an meselesi. İyi bir kuaföre gidin.

saçın hala yerinde mi? canım saçların ziyan olur. senelerce kendi haline getiremezsin. hiç siyah kendi başına akıtılır mı?

Saçını yakmissin, siyahla karameli sakın karistirma, kuafore git sicak bir kahve tonuna boyat, gidemiyorsan cikolata kahve al boya, siyahla karameli karistirirsan igrenc yesilimsi bir renk olur sacin

az daha uğraşırsanız Ayna grubundaki gözlüklü beyfendi gibi olacaksınız.Sanırım saçlarınız yandı ve bir müddet sonra avuç avuç dökülecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…