- 9 Haziran 2014
- 1.811
- 1.116
-
- Konu Sahibi sanssizkedi142
Kızlar bu saçı koyu yapmam gerek ya siyahla karamel karıştırsam olur mu
Kızlar bu saçı koyu yapmam gerek ya siyahla karamel karıştırsam olur mu
geçmiş olsunHanımlar merhaba hemen konuma gelmek istiyorum, yıllardır saçlarımı siyaha boyadım bundan iki gün önce iki kutu saç açıcı aldım şu mavi toz saçımı açtım bakir gibi bir şey oldu dün yine gittim iki kutu aldım yine saçımı açtım saçım portakal rengine geldi ve tabi alacalı oldu. Sonra aynı gece üstüne altın karamel yaptım ama kutudaki renk nerede ben nerede en yine bakır oldum, şimdi elimde bir kutu altın karamel bir kutu siyah boya var ikisini karıştırıp saçıma yapsam koyu bir rengi bulur muyum ve şunu sormak istiyorum dün gece 23 te duştan çıktığım halde saçım hala kurumadı bir türlü kurumuyor
Siyah boya ile karameli karıştırırsan siyah olur yine siyah farkı renkle karıştırılmazKızlar bu saçı koyu yapmam gerek ya siyahla karamel karıştırsam olur mu
Koptummm :)Saçınız kimyasaldan başka bir şeye evrilmiş herhalde kurumayan saç ne demek
Acilen bir kuaföre gidin derdi neymiş öğrenin.
Kafamda böyle bir şey canlandı çünkü.
Hanımlar merhaba hemen konuma gelmek istiyorum, yıllardır saçlarımı siyaha boyadım bundan iki gün önce iki kutu saç açıcı aldım şu mavi toz saçımı açtım bakir gibi bir şey oldu dün yine gittim iki kutu aldım yine saçımı açtım saçım portakal rengine geldi ve tabi alacalı oldu. Sonra aynı gece üstüne altın karamel yaptım ama kutudaki renk nerede ben nerede en yine bakır oldum, şimdi elimde bir kutu altın karamel bir kutu siyah boya var ikisini karıştırıp saçıma yapsam koyu bir rengi bulur muyum ve şunu sormak istiyorum dün gece 23 te duştan çıktığım halde saçım hala kurumadı bir türlü kurumuyor
dur!!!
yapma kurbanın olurum yapmaaaaa
elleme bidaha sakın
belimde olan sırma saçlarımı kaybettim aynen böyle ben aylardır uçlardan kırılıyo kestiriyorum yine kırıklar fırtlıyo sağdan soldan bir türlü uzamıyor..
aynen anlattığın gibi siyah saçı saf gibi kendim açmaya çalıştım o renk değişimlerini o alacalı sarıyı çok iyi bilirim elleme bir daha sakın biraz dinlendir sonra bir kuaföre git..
Ya bu kadar kimyasalı ard arda nasıl saçlarına sürüyorsun.Bu kadar mı önemli saçının rengi.Git bir kuaföre adam akıllı boyatHanımlar merhaba hemen konuma gelmek istiyorum, yıllardır saçlarımı siyaha boyadım bundan iki gün önce iki kutu saç açıcı aldım şu mavi toz saçımı açtım bakir gibi bir şey oldu dün yine gittim iki kutu aldım yine saçımı açtım saçım portakal rengine geldi ve tabi alacalı oldu. Sonra aynı gece üstüne altın karamel yaptım ama kutudaki renk nerede ben nerede en yine bakır oldum, şimdi elimde bir kutu altın karamel bir kutu siyah boya var ikisini karıştırıp saçıma yapsam koyu bir rengi bulur muyum ve şunu sormak istiyorum dün gece 23 te duştan çıktığım halde saçım hala kurumadı bir türlü kurumuyor
normalde benim saçlarım çok güçlüydü siyaha boyadım sonra açtırdım karamel yaptım sonra sarıya döndüm sonra tekrar siyah yaptım bu aşamaya kadar tek bir kırık yoktuay o haldede gezmek yürek ister valla ben gözümü karartıp direk siyaha boyardım birdahada evde saç boyama işine son verirdim