Saç Rengi ve Saç Boyama yardım edin saçlarim gitti

Hanımlar merhaba hemen konuma gelmek istiyorum, yıllardır saçlarımı siyaha boyadım bundan iki gün önce iki kutu saç açıcı aldım şu mavi toz saçımı açtım bakir gibi bir şey oldu dün yine gittim iki kutu aldım yine saçımı açtım saçım portakal rengine geldi ve tabi alacalı oldu. Sonra aynı gece üstüne altın karamel yaptım ama kutudaki renk nerede ben nerede en yine bakır oldum, şimdi elimde bir kutu altın karamel bir kutu siyah boya var ikisini karıştırıp saçıma yapsam koyu bir rengi bulur muyum ve şunu sormak istiyorum dün gece 23 te duştan çıktığım halde saçım hala kurumadı bir türlü kurumuyor

illa evde boyayıp sonuç alacaksan siyah kına yap bari, saçın da güçlenir biraz. ben de bu tarz işlemler yapmıştım yıllar önce, naylon gibi olmuştu.

normalde benim saçlarım çok güçlüydü siyaha boyadım sonra açtırdım karamel yaptım sonra sarıya döndüm sonra tekrar siyah yaptım bu aşamaya kadar tek bir kırık yoktu
ne zaman ki o son siyah boyayı kendim açma hatasını yaptım bir buçuk yıl oldu hala toparlanamadı saçım
bileydimmm ah bileydiimmmm
çok iyi bakım yapmanız ve düzenli olarak uçlardan kestirmelisiniz ben 4 kere saçımı açtırdım 1 kere perma yaptırdım perma yaptıktan sonra saçım çok kötü olmuştu çokta iyi bir yere gitmemiştim her elimi saçıma attığımda tutam tutam kopan saçlarım vardı gözümü karartıp kısacık kestirdim ve şöyle bir bakım yaptım; badem yağı zeytinyağı çam terebentin yağını fısfıslı şişede karıştırdım çam terebentinden şampuanıma da damlattım cumartesi akşamı saç uçlarıma ve diplerime karışımı uyguladım bir gece bekletip yıkadım hem hızlı uzadı hemde sağlıklı uzadı gürleştide saçlarım çok çabuk yağlanıyordu ama olsun en azından pörçük pörçük değil di :KK49:

Esmerseniz saçınız kızıl tonlarına açılır, isterseniz kuaföre gidin başka bir şeye açamaz. Bakır-kızıl bir şey oluyor. Üzerine küllü renkler boyamanız gerekirdi o kırmızılığı alması için. Şu an saçınız dinlensin zaten.

çok iyi bakım yapmanız ve düzenli olarak uçlardan kestirmelisiniz ben 4 kere saçımı açtırdım 1 kere perma yaptırdım perma yaptıktan sonra saçım çok kötü olmuştu çokta iyi bir yere gitmemiştim her elimi saçıma attığımda tutam tutam kopan saçlarım vardı gözümü karartıp kısacık kestirdim ve şöyle bir bakım yaptım; badem yağı zeytinyağı çam terebentin yağını fısfıslı şişede karıştırdım çam terebentinden şampuanıma da damlattım cumartesi akşamı saç uçlarıma ve diplerime karışımı uyguladım bir gece bekletip yıkadım hem hızlı uzadı hemde sağlıklı uzadı gürleştide saçlarım çok çabuk yağlanıyordu ama olsun en azından pörçük pörçük değil di :KK49:
valla çam esansı badem yağı onun dışında bu minik tüpler varya vitaminler onları karıştırıyorum bakalım ne olacak yine toprladı eskiye göre ama henüz kırıklarım geçmedi..

bence kısa kestirmessi gerek..

Canım ne yapmışssın ya :KK57::KK57::KK57: bu kadar şeyi yapmadan önce keşke burda sorsaydın veya araştırsaydın bir kere saçı ilk açtığın için dorelik normal karamel renklerde zaten bakırımsılık vardır üzerine küllü bir renk boyayacaktın ki dengeleyecekti aşama aşama açacaktın sonra rengi koyu gelirse.

Bir de saçını yeni açmışssın o nedenle çok şey fark edemezsin ama bir hafta sonra kuruluğu matlığı göreceksin eğer sürekli bakım yapmazsan saçın parça parça dökülcek uçlardan,yağlar saç kremleri filan 3 günde bir bakım yap ısıtıcı kullanma.

robert-de-niro-taxi-driver-alkis-gif.gif

Hanımlar merhaba hemen konuma gelmek istiyorum, yıllardır saçlarımı siyaha boyadım bundan iki gün önce iki kutu saç açıcı aldım şu mavi toz saçımı açtım bakir gibi bir şey oldu dün yine gittim iki kutu aldım yine saçımı açtım saçım portakal rengine geldi ve tabi alacalı oldu. Sonra aynı gece üstüne altın karamel yaptım ama kutudaki renk nerede ben nerede en yine bakır oldum, şimdi elimde bir kutu altın karamel bir kutu siyah boya var ikisini karıştırıp saçıma yapsam koyu bir rengi bulur muyum ve şunu sormak istiyorum dün gece 23 te duştan çıktığım halde saçım hala kurumadı bir türlü kurumuyor
oriyelle açılan saç yanmış demektir ve yıkandığı vakit çoook zor kurur..fön çeksende şekil almaz..uzamasını bekle sürekli her ay kestir ..bir dahada oriyele tövbe et..

X