Saç Rengi ve Saç Boyama yardım edin saçlarim gitti

Mavi acici mi . Evde kendiniz mi yaptiniz.Normalde onun cok hizli bir sekilde saclara surulmesi gerekiyor. En fazla 20 dakika icinde.Sonrada sacinizi jelatinle sarip bekleticektiniz. Sac derinizi yakmadiginiza dua edin. Sac telleriniz naylonlasmis ve parlak durdugu icin size oyle gorunuyor .Saciniza bol bol sac kremi sac serumu kullanin yumusak tutun.Sac rengi icinde ya 4.1 ile 5.1 karistirip yapin..kullu tonlar bunlar.Alacaliligini kapatir. sakin caramel ile siyahi karistirmak gibi bir hata yapmayin..Kendiniz yapamazsaniz kuafore gidin.

Kızlar bu saçı koyu yapmam gerek ya siyahla karamel karıştırsam olur mu

Siyah karıştır, karamel karıştır, hatta oryel koy biraz. Birazda kızıl, kahve rengi, sarı tonları vs ekle.
Bu karışımı haftada 3 ya da 5 kere sür saçına 2 şer saat beklet. İstediğin rengi ede edersin sanırım.
:KK53::KK53::KK53:

Hanımlar merhaba hemen konuma gelmek istiyorum, yıllardır saçlarımı siyaha boyadım bundan iki gün önce iki kutu saç açıcı aldım şu mavi toz saçımı açtım bakir gibi bir şey oldu dün yine gittim iki kutu aldım yine saçımı açtım saçım portakal rengine geldi ve tabi alacalı oldu. Sonra aynı gece üstüne altın karamel yaptım ama kutudaki renk nerede ben nerede en yine bakır oldum, şimdi elimde bir kutu altın karamel bir kutu siyah boya var ikisini karıştırıp saçıma yapsam koyu bir rengi bulur muyum ve şunu sormak istiyorum dün gece 23 te duştan çıktığım halde saçım hala kurumadı bir türlü kurumuyor
geçmiş olsun :KK43: açıcı uygulanan saç kurumaz fön tutmaz, pişmaniye gibi olur arkadaşım ne yaptın öyle, saç açma işlemi CİDDİ BİR İŞLEMDİR. ( benim bu konuda da ustalık belgelerim var ondan bilerek konuşuyorum) karamelle siyahı karıstır, saçın siyah bile olmaz artık, zeminini çok kusturmuşsun.alacalı derken şuan ne halde tahmin edebiliyorum
herşeyi bi kenara bırak , o aldıgın mavi tozuda ( biz ona orial diyoruz ki ,ciddi bilinçli kullanılması gerekir) bi kuaföre git saçın yanma konumuna gelmiş üst üste boyayarak sonuç alamassın, kuaför bı baksın saçına , saç açma işlemi falan kuaförle pazarlık yapılarak ta olur, fazla para ödeme pazarlıgını yap,
saçımızı normal düz renge boyarken bıle vucut ısımız onemlı, eger relg ısen boyan kalıtelı değilse bıde sonuc tam alamassın, nerede kaldı saç açma işlemi ,siyahtan sıkıldın o saçını bikaç ton kırmak gerekır, bakalım dayanıcakmı bu işlemlere. bide relg isen saç açma , rofle tarzı işlemlerden iyi sonuç alamazsın ...bı kuaföre gıt boyama derım ben artık saçını,

o mavi açıcı dediğiniz şey saçı mahveder.

elinin herhangi bir yerine bulaşmışsa fark etmişsindir. derini eritir resmen.

dolayısıyla saçına bir kaç kez yaparak epey yıpratmışsın kopabilir bu yüzden işini iyi bilen bir kuaföre gitmelisin çünkü bazı kuaförler bile bu tarz uygulamalarda saçları yakabiliyor.

Hiç mi bir şey okumuyorsun arkadaşım sen?
24 saat arayla açıcı kullanmak ne demek? Bir de ikincinin ardından boyamak. Pes.
O istediğin renkten daha mı az kıymetli saçların?

30 yaşındayım daha hiç boyatmadım. Eniştem kuaför o bile senin saçını boyamam diyor sen düşün artık. Beyazlarım çoğalmadan da boyatmam zaten.

Saçınız kimyasaldan başka bir şeye evrilmiş herhalde kurumayan saç ne demek :KK57:
Acilen bir kuaföre gidin derdi neymiş öğrenin.

Kafamda böyle bir şey canlandı çünkü.

IMG_6763_picnik.jpg
Koptummm :)

Saçları evde açıcıyla rengini açıp ta istediğiniz rengi tutturabilmek çok zordur. Daha fazla vakit kaybetmeden gidip iyiyi bir kuaförden bilgi edinin.

O kadar çok boya yapmışsın ki almaması normal, benimde öyle oluyor ama oryeli keşke üst üste yapmasaydın , çok incelip çıt diye kopmaya başlayacak çok iyi bakım yapman lazım yoksa çok dökülür saçın, renk tonunu eşitlemek için koyu tonlar şart , boya akınca eşitleniyor ama siz yinede en iyisi bir kuaföre gidin. Dediğiniz gibi bende bir arkadaşa açtırdım , kafam rengarenk olmuştu , denizli horozu dediler:KK45:menemen yemişsinde öylece bırakmışsın gibi şeyler söyleyip dalga geçtiler:KK70:

Hanımlar merhaba hemen konuma gelmek istiyorum, yıllardır saçlarımı siyaha boyadım bundan iki gün önce iki kutu saç açıcı aldım şu mavi toz saçımı açtım bakir gibi bir şey oldu dün yine gittim iki kutu aldım yine saçımı açtım saçım portakal rengine geldi ve tabi alacalı oldu. Sonra aynı gece üstüne altın karamel yaptım ama kutudaki renk nerede ben nerede en yine bakır oldum, şimdi elimde bir kutu altın karamel bir kutu siyah boya var ikisini karıştırıp saçıma yapsam koyu bir rengi bulur muyum ve şunu sormak istiyorum dün gece 23 te duştan çıktığım halde saçım hala kurumadı bir türlü kurumuyor

tam olarak ne ren k istiyorsun

dur!!!
yapma kurbanın olurum yapmaaaaa
elleme bidaha sakın
belimde olan sırma saçlarımı kaybettim aynen böyle ben aylardır uçlardan kırılıyo kestiriyorum yine kırıklar fırtlıyo sağdan soldan bir türlü uzamıyor..
aynen anlattığın gibi siyah saçı saf gibi kendim açmaya çalıştım o renk değişimlerini o alacalı sarıyı çok iyi bilirim elleme bir daha sakın biraz dinlendir sonra bir kuaföre git..

dur!!!
yapma kurbanın olurum yapmaaaaa
elleme bidaha sakın
belimde olan sırma saçlarımı kaybettim aynen böyle ben aylardır uçlardan kırılıyo kestiriyorum yine kırıklar fırtlıyo sağdan soldan bir türlü uzamıyor..
aynen anlattığın gibi siyah saçı saf gibi kendim açmaya çalıştım o renk değişimlerini o alacalı sarıyı çok iyi bilirim elleme bir daha sakın biraz dinlendir sonra bir kuaföre git..

ay o haldede gezmek yürek ister valla ben gözümü karartıp direk siyaha boyardım birdahada evde saç boyama işine son verirdim

Ya bu kadar kimyasalı ard arda nasıl saçlarına sürüyorsun.Bu kadar mı önemli saçının rengi.Git bir kuaföre adam akıllı boyat

ay o haldede gezmek yürek ister valla ben gözümü karartıp direk siyaha boyardım birdahada evde saç boyama işine son verirdim
normalde benim saçlarım çok güçlüydü siyaha boyadım sonra açtırdım karamel yaptım sonra sarıya döndüm sonra tekrar siyah yaptım bu aşamaya kadar tek bir kırık yoktu
ne zaman ki o son siyah boyayı kendim açma hatasını yaptım bir buçuk yıl oldu hala toparlanamadı saçım
bileydimmm ah bileydiimmmm

X