yardım edin nolur

hulyaksakal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
4
0
36
Kocaeli
Arkadaşlar nianlıyım ailemden ayrılmaya çok az kaldı ve ben buduruma dayanamıyorum kahrediyor beni...
ağlıyorum sürekli onlardannasıl ayrılcağımı bilemiyorummmmm.aramzıdaki yol mesafesi1,5-2 saatt gibi aranızda böle sorunlar yaşayan oldumu ve naıl atlattınızz..

Ailenize bu kadar bağımlıysanız evllilik işini bir daha düşünün..
Nasıl erkeklerin ailesine aşırı düşkünlüğünden rahatsız oluyorsak sizin durumunuzdan da pek hoşlanmayabilir nişanlınız..

hayır o anlayışla karşılıyor ilk defa onlardan ayrılacağım için bu kadar zorlandığımızn farkında ve çokta destek oluyor.ama ben bir türlü çıkamadım şin içinden:(

Bişe olmaz, alışırsınız.

Ya benim gibi anne babanızı senede bir görseniz naparsınız.:delphin:

hayır o anlayışla karşılıyor ilk defa onlardan ayrılacağım için bu kadar zorlandığımızn farkında ve çokta destek oluyor.ama ben bir türlü çıkamadım şin içinden:(

Şu anda anlayışla karşılar elbet..
Ben evlenince yaşayabilme ihtimali olan sıkıntılarınızdan bahsediyorum..

iki saat uzaklik cok büyük bir mesafe degil aslinda
alisirsiniz sanirim insan nelere alismiyorki

laalenin dediklerine katılıyorum. bi arkadaşımda aynı senin gibiydi. aynı şehir içinde ewlendi öyle 1-2 saat mesafede değildi. ailesine düşkünlüğü yüzünden çok kawgalar sorunlar yaşadılar.. 1-2 saat aman aman bi uzaklık değil sonuçta yurtdışına gidenler var onları düşünerek ağlama bence.

ailemden 12 saatlik uzaklıktayım şimdide dua ediyorum bari 1-2 saatlik uzaklıkta bi şehre yerleşsek diye
hiç olmazsa haftasonu gideriz 2 saat ne ki takma kafana alışırsın o evlilik eninde sonunda olacak ha şimdi ha sonra annen nasıl ki kendi ailesinden ayrıldı bi yuva kurdu kendine sende ailenden ayrılıp bi yuva kuracaksın kendine ...
beterin beteri var canım yurtdışına gitmiyorsun bide bu taraftan bak olaya kendini alıştırmaya bak ....

2 saat mesafe ne ki canım.istersen her haftasonu ailenin yanına gidebilirsin
birde ailesi yurt dışında olanları düşün.benim babam ve 2 kardeşim yurt dışındalar.yerimde olsan ne yapardın acabamafoldumben
zor ama alışırsın canım

Back