dafidaf seni tebrik ederim umarım çok güzel rahat ve saglıklı bı hamılelık gecirirsin ve huzurla bebegını kucagına alırsın yerimseniben
bende 15 haftalık hamileyim inan ilk öğrendiğim zaman tepkilerim senin bahsettıgın gıbı oldu aslında sevinçten aglamam yada gülmem gerekırken kalakaldımm afalladım yani biri görse hamile oldugumu öğrendıgıme uzuldum sanır ama bu cok baska bır duygu cok sevınmıstım ama afallamıs vazıyetteydım. bı kac gune kadarda hamıle oldugumu unutuyordum mesela bırıyle konusurken yada durduk yere aklıma gelıyordu aa ben hamıleyım dıye cok tuhaf hisler bunlar :1rolleyes:
ayrıca hamile oldugumu ögrendıımız gunden ıtıbaren esım bı zaman kendıne gelemedı ck abarttı dedıgın gıbı oturma seklıme bıle mudahele eder oldu öksürme tıksırma çok gülme yavas otur yavas kalk bu aylar tehlıkelı aman wc de ıkınma düşer( afedersınız).. artık gülüyordum yanı ama sımdı yavas yavas kendıne geldı sadece pek bırsey yemıyorum dıye kızıp duruyor.. umarım hayırlısıyla saglıkla bebegının dogacagı gunler cabucak gelır sevgiler canım !.. :içelim: