yardım edin nolur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

damlaaababy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2023
15
1
21
merhaba bende hastalık hastalıgı var aşırı ileri derecede sürekli kanser kalp yetmezliği kalp krizi beyin tümörü teşhisi falan koyuyorum kendime en son meme kanseri demiştim aha dedim kesin gidiyorum bu sefer sonra doktora gittim hiçbisey yok simdi de haftalardır kalp krizi geçiricem sanıyorum kalbime bıçak saplanıyo gibi oluyo durup dururken otururken kalkarken mutluyken mutsuzken 2 gün önce sabah kalp çarpıntısısıyla uyandım kalp dpktoruna bile gitmiştim onda da bişey çıkmadı benim gibi bunları yaşayan var mı nolur yardım edin

merhaba bende hastalık hastalıgı var aşırı ileri derecede sürekli kanser kalp yetmezliği kalp krizi beyin tümörü teşhisi falan koyuyorum kendime en son meme kanseri demiştim aha dedim kesin gidiyorum bu sefer sonra doktora gittim hiçbisey yok simdi de haftalardır kalp krizi geçiricem sanıyorum kalbime bıçak saplanıyo gibi oluyo durup dururken otururken kalkarken mutluyken mutsuzken 2 gün önce sabah kalp çarpıntısısıyla uyandım kalp dpktoruna bile gitmiştim onda da bişey çıkmadı benim gibi bunları yaşayan var mı nolur yardım edin

Obsesif bozukluk var gibi geldi bana, psikiyatra mı görünseniz?

Cidden aynılarını yaşıyorum hatta aynı şekilde birçok kez böyle soru sordum internette falan. Aynı cümleleri kullanarak sjşadkş. Gerçekten yaşayan için inanılmaz zor bir durum çok iyi anlıyorum seni. Özellikle bu kalp krizi korkusu beni çok ama çoook yormuştu hala tam geçmedi bu arada ama saldım yani takmıyorum çok. Ben bunun için psikiyatrist bir hocam vardı onunla görüşmüştüm. Bana bunun en iyi zamanla hiçbir şey olmadığını görünce geçeceğini söylemişti ben ilaç da kullanmak istemediğim için pek bir şey yapamadı açıkçası sadece düşüncelerimin gerçek olmadığını böyle yaparak kendime en fazla psikolojimi hayat kalitemi bozacağımı vs söylemişti. Çok da haklıymış. He hala sanki çok zorlarsam kendi kendime kalp krizi geçirebilirmişim gibi geliyo djşandşdlf ama aşırı zorladım bir süre hala yaşıyorum o yüzden amaaaaan diyorum yani bir şey olacaksa olur. Ben artık yaşadığım her anı keyifli geçirmeye çalışıyorum şuan bugününü yaşıyorsun ve hayattasın ileride keşke boş yere kendimi üzmeseydim dememek için olabildiğince güzel yaşa. Son olarak şuan geçmez gibi gelen düşüncelerin illaki geçiyor sadece sabrett hiçbir şey olmayacak güven banaaa

Arkadaş çevreniz yada sosyal çevreniz pek yok mu acaba. Yanlış anlamayın ama hani biraz ilgi çekmek için olabilir mi diye düşündüm

Siz doktor degilsiniz ki kendi kendini teshis koyuyorsun? Direk psiyatri ve pskolog‘a gideceksiniz. Bu takintidan kurtulmaniz icin aksi halde bu sekilde düsünüp kafaya takmaktan vucudunuz hastalanacak. Bir sal kendini rahatla nefes al her gün yürüyüs yapin ve temiz bir oksijen cek icine oohh misss deyip pozitif‘e dogru yönlendirilmeye calis kendine. Ölümü varsa kaderimizden kacamayiz bunu lütfen kabullenin :)

Spor yapın, yuruyus yapin, bol su için sağlıklı beslenin..Kahveyi çok içiyorsanız azaltın..Baktınız iç sesiniz hala devam ediyor bir psikoloğa gidin.

Siz doktor degilsiniz ki kendi kendini teshis koyuyorsun? Direk psiyatri ve pskolog‘a gideceksiniz. Bu takintidan kurtulmaniz icin aksi halde bu sekilde düsünüp kafaya takmaktan vucudunuz hastalanacak. Bir sal kendini rahatla nefes al her gün yürüyüs yapin ve temiz bir oksijen cek icine oohh misss deyip pozitif‘e dogru yönlendirilmeye calis kendine. Ölümü varsa kaderimizden kacamayiz bunu lütfen kabullenin :)
ya gittim psikolog psikiyatrist herşeye gittim hepiniz aynı şeyleri yazmışsınız buralara düşmeden önce her yolu denedim ben

kahve içmiyorum psikologa gittim psikiyatriste de gittim ilaç da kullandım hiçbiri işe yaramıyor
O öyle olmuyor "gittim işe yaramadı bıraktım"
Başka psikiyatr bulun ilaçları düzenli kullanın doktor izni dışında keyfi bırakmayın.Kesin ilaç iyilestirir diye mucize beklemeyin aynı zamanda hobi edinin,sosyal ilişkilerinizi geliştirin İlaç alıp oturup ekran başına neyim var diye bakmaya devam ederseniz iyileşmezsiniz........

ya gittim psikolog psikiyatrist herşeye gittim hepiniz aynı şeyleri yazmışsınız buralara düşmeden önce her yolu denedim ben
Burdan ne bekliyorsunuz ki doktorun yapamadığını biz nasıl yapalım,ayrıca doktor değiştirin,yani 3 sene nasıl işe yaramaz siz çabaladınız ki değişmek için çünkü dr istediği kadar konuşsun sizde bitiyor

gittim 3 sene en son işe yaramayınca bıraktım

Ben de 3 sene önce kulak ağrısı şikayetiyle gittim verdiği ilaç yaramadı. Şimdi yine aynı belirtiler başlasa doktor nasılsa işe yaramıyor diye evde kendi kendime iyileşmeyi mi beklemeliyim? Ruh hastalığının da normal bedensel bir hastalıktan farkı yok. Şimdi iyi olmadığına göre şimdi gitmeye ihtiyacınız var demektir. Biz sizi tanımayız etmeyiz siz bizi tanımazsınız etmezsiniz nasıl bir yardım bekliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X