- Konu Sahibi gamzecik93
-
Öncelikle merhaba ablalarım arkadaşlarım size bi konuda danışmak istiyorum günlerdir kafamı kemiriyor ne yapıcam bilmiyorum çok yardıma ihtiyacım var tavsiyelerinizi yazın..
Tam 2 yıldır süren bi ilişkimiz vardı arada kavgalar ederdik ama sonra barışırdık 2 gün önce ip koptu sanırım ayrıldık daha konuşmadık çok pişmanım. 19 yaşındayım sevgilim 20 yaşında geçen 2 yıl sürede her istediğini yaptım oda benim istediklerimi yaptı evlilik bile düşünüyorduk annesiyle bile tanıştırmıştı beni yanlış anlamayın çok seviyordum oda seviyor sanıyordum hala bilemiyorum bu sürede dediğim gibi her istedigini yaptım söylemeye utanıyorum ama ilişki yaşadık ve ben aileme açıklayamam bunları ne yapmalıyım gerçekten çok pişmanım halada seviyorum ama bilemıyorum ne yapmalıyım nolur yardım edin
ben anlamıorum yaa seviyodum o yzden yaptım diyenleri...
at gözlüğüyle bakmıorum etrafa kimin ne yaşadığı beni ilgilendrmez ama ilşki yaşanıp bitince ah vah yapıosan cnsellk yaşamıcaksın , yaşıosanda ah vah yapmayıp arkasında durcaksın ... ne bu yani yaşadım pişmanım seviyodum evlenicektik geç bunları...
bu saatten snra yapıcağın şey kendine çeki düzen verip hayata kaldığın yerden devam etmek ve erkeklere bu kadar çabuk güvenmemek... yolun açık olsun...
doğru söylüyorsun ama herkes senn gibi doğru düşünmeyeblir..cahillikte var işin içinde tutupta 25 yaşındaki bi kız bu hataya düşmez dimi!!!
evet samimi olmayan kızlarda vardr illaki ama kızın saflığını kullanan erkelerde çok..niye geç bunları diyosun bu arkadaşı tanımadan??? herkes aynı değildr.. genelde suçlu erkeler
yaa ben ilişki yaşamasına bişi demiyorum ama cinsel ilşki yaşayacak kadar olgunlastıysa bunun sonuçlalrını bilecek kadar büyümüş olması lazım dmi her cnsellik yaşayan o kişiyle evlenicek diye bi garanti yok bunu bile bile yaşamalı ona gre davranmalı sonra bak görüyosun ergenlik çağındaki kızlar merdiven altı diye tabir edilen yerlerde kürtaj oluyolar... cinselliğin bilinçli yaşaması gerektiği kanısındayım
Öncelikle merhaba ablalarım arkadaşlarım size bi konuda danışmak istiyorum günlerdir kafamı kemiriyor ne yapıcam bilmiyorum çok yardıma ihtiyacım var tavsiyelerinizi yazın..
Tam 2 yıldır süren bi ilişkimiz vardı arada kavgalar ederdik ama sonra barışırdık 2 gün önce ip koptu sanırım ayrıldık daha konuşmadık çok pişmanım. 19 yaşındayım sevgilim 20 yaşında geçen 2 yıl sürede her istediğini yaptım oda benim istediklerimi yaptı evlilik bile düşünüyorduk annesiyle bile tanıştırmıştı beni yanlış anlamayın çok seviyordum oda seviyor sanıyordum hala bilemiyorum bu sürede dediğim gibi her istedigini yaptım söylemeye utanıyorum ama ilişki yaşadık ve ben aileme açıklayamam bunları ne yapmalıyım gerçekten çok pişmanım halada seviyorum ama bilemıyorum ne yapmalıyım nolur yardım edin
kesinlkle haklısın..artık herkese normal bişey gibi geliyor..bende üzülüyorum böyle duyunca açıkcası..
ben şuan evliyim zamannda bende yaşadım..çok sevip karşındakinn seni parmağnda oynatmasına engel olamıyorsun..
keşke diyorum ama iş işten geçiyor..kolay geliyo dışardan o yaşayana sormak gerek bide eminim oda istemez böyle olmasını ama insan bazen aklını kullanamıyor,mantıksız olabliyor işte
sende haklısın yaşamayan bilemez bende küçük yaşta aşkla tanıştım 18 yaşındaydım henüz... üniversite dönemi bde aileden ayrı karsımdaki insan kötü niyetli olsaydı belki bnmde saf bi anıma denk gelirdi bilemiorum ama ben yaşasamda sonradan napsam die düşünmezdim dobra olurdum yaşadığımın arkasında dururdum...
bu hayatta bazıları çok şanslı bnce bende onlardanım 18 yaşında aşkı tattım dedim ya işte o kişi şuan benm eşim :)) 1.5 yıldır evliyz 5 sene çıktık :)aralıkta 7 yılı deviriyoruz o yaşlarda bile o kadar aşıkken aileden ayrıyken özgürken hatta yeri geldi aynı evi paylaşmışken ben cinsellik yaşamadım tabularım vardı yıkmadım ... evlenmeyi bekledim... beklemeyenede saygım var ama dediğim gbi eğer yaşadığı tecavüz vb bi ilişki değilse kendi istemiş demektr ve arkasında durmalı bunu kendinde eksiklik görmemeli...[/QUOT
şimdi anlıyorum demek istediğini..
cidden çok şanslısın o zamn ilk aşkınla..
tebrik ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?