• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin ne yapmalıyım ? :(

gamzecik93

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
1
0
16
Ankara
Öncelikle merhaba ablalarım arkadaşlarım size bi konuda danışmak istiyorum günlerdir kafamı kemiriyor ne yapıcam bilmiyorum çok yardıma ihtiyacım var tavsiyelerinizi yazın..

Tam 2 yıldır süren bi ilişkimiz vardı arada kavgalar ederdik ama sonra barışırdık 2 gün önce ip koptu sanırım ayrıldık daha konuşmadık çok pişmanım. 19 yaşındayım sevgilim 20 yaşında geçen 2 yıl sürede her istediğini yaptım oda benim istediklerimi yaptı evlilik bile düşünüyorduk annesiyle bile tanıştırmıştı beni yanlış anlamayın çok seviyordum oda seviyor sanıyordum hala bilemiyorum bu sürede dediğim gibi her istedigini yaptım söylemeye utanıyorum ama ilişki yaşadık ve ben aileme açıklayamam bunları ne yapmalıyım gerçekten çok pişmanım halada seviyorum ama bilemıyorum ne yapmalıyım nolur yardım edin :(

Öncelikle merhaba ablalarım arkadaşlarım size bi konuda danışmak istiyorum günlerdir kafamı kemiriyor ne yapıcam bilmiyorum çok yardıma ihtiyacım var tavsiyelerinizi yazın..

Tam 2 yıldır süren bi ilişkimiz vardı arada kavgalar ederdik ama sonra barışırdık 2 gün önce ip koptu sanırım ayrıldık daha konuşmadık çok pişmanım. 19 yaşındayım sevgilim 20 yaşında geçen 2 yıl sürede her istediğini yaptım oda benim istediklerimi yaptı evlilik bile düşünüyorduk annesiyle bile tanıştırmıştı beni yanlış anlamayın çok seviyordum oda seviyor sanıyordum hala bilemiyorum bu sürede dediğim gibi her istedigini yaptım söylemeye utanıyorum ama ilişki yaşadık ve ben aileme açıklayamam bunları ne yapmalıyım gerçekten çok pişmanım halada seviyorum ama bilemıyorum ne yapmalıyım nolur yardım edin :(

öncelkle utanacak bişey yok duygularına kapılıp cahillik etmek suç değil..önemli olan ders almak..anlattkların çok tanıdık bana :(
keşke bişeyler yaşamasaydın o zaman ipler kopuyor yaşın çok küçük daha :/
senn hatan onun her istediğini yapmakta olmuş öncelikle..
bak sana tavsiye kimseyi kaybetmekten korkma sakın..olursa olur olmazsa olmaz diye düşün hep!! ben yaşadığım için söylüyorum sonra çok pişman olursun
bence kendini geri çek..o artık senn elinin altında oluduğunu düşünüyordur..bu izlenmden kurtlmak için umursamaz görün..
ayrıca bu iş olmazsada yaşadkların içinde tövbe et.. evleneceğin zaman çözümü var!!namusunla yaşadktan sonra herkez hata yapar

Son düzenleme:
ben anlamıorum yaa seviyodum o yzden yaptım diyenleri...
at gözlüğüyle bakmıorum etrafa kimin ne yaşadığı beni ilgilendrmez ama ilşki yaşanıp bitince ah vah yapıosan cnsellk yaşamıcaksın , yaşıosanda ah vah yapmayıp arkasında durcaksın ... ne bu yani yaşadım pişmanım seviyodum evlenicektik geç bunları...

bu saatten snra yapıcağın şey kendine çeki düzen verip hayata kaldığın yerden devam etmek ve erkeklere bu kadar çabuk güvenmemek... yolun açık olsun...

ben anlamıorum yaa seviyodum o yzden yaptım diyenleri...
at gözlüğüyle bakmıorum etrafa kimin ne yaşadığı beni ilgilendrmez ama ilşki yaşanıp bitince ah vah yapıosan cnsellk yaşamıcaksın , yaşıosanda ah vah yapmayıp arkasında durcaksın ... ne bu yani yaşadım pişmanım seviyodum evlenicektik geç bunları...

bu saatten snra yapıcağın şey kendine çeki düzen verip hayata kaldığın yerden devam etmek ve erkeklere bu kadar çabuk güvenmemek... yolun açık olsun...

doğru söylüyorsun ama herkes senn gibi doğru düşünmeyeblir..cahillikte var işin içinde tutupta 25 yaşındaki bi kız bu hataya düşmez dimi!!!
evet samimi olmayan kızlarda vardr illaki ama kızın saflığını kullanan erkelerde çok..niye geç bunları diyosun bu arkadaşı tanımadan??? herkes aynı değildr.. genelde suçlu erkeler

doğru söylüyorsun ama herkes senn gibi doğru düşünmeyeblir..cahillikte var işin içinde tutupta 25 yaşındaki bi kız bu hataya düşmez dimi!!!
evet samimi olmayan kızlarda vardr illaki ama kızın saflığını kullanan erkelerde çok..niye geç bunları diyosun bu arkadaşı tanımadan??? herkes aynı değildr.. genelde suçlu erkeler

yaa ben ilişki yaşamasına bişi demiyorum ama cinsel ilşki yaşayacak kadar olgunlastıysa bunun sonuçlalrını bilecek kadar büyümüş olması lazım dmi her cnsellik yaşayan o kişiyle evlenicek diye bi garanti yok bunu bile bile yaşamalı ona gre davranmalı sonra bak görüyosun ergenlik çağındaki kızlar merdiven altı diye tabir edilen yerlerde kürtaj oluyolar... cinselliğin bilinçli yaşaması gerektiği kanısındayım:34:

yaa ben ilişki yaşamasına bişi demiyorum ama cinsel ilşki yaşayacak kadar olgunlastıysa bunun sonuçlalrını bilecek kadar büyümüş olması lazım dmi her cnsellik yaşayan o kişiyle evlenicek diye bi garanti yok bunu bile bile yaşamalı ona gre davranmalı sonra bak görüyosun ergenlik çağındaki kızlar merdiven altı diye tabir edilen yerlerde kürtaj oluyolar... cinselliğin bilinçli yaşaması gerektiği kanısındayım:34:

kesinlkle haklısın..artık herkese normal bişey gibi geliyor..bende üzülüyorum böyle duyunca açıkcası..
ben şuan evliyim zamannda bende yaşadım..çok sevip karşındakinn seni parmağnda oynatmasına engel olamıyorsun..
keşke diyorum ama iş işten geçiyor..kolay geliyo dışardan o yaşayana sormak gerek bide eminim oda istemez böyle olmasını ama insan bazen aklını kullanamıyor,mantıksız olabliyor işte :31:

minet etme boyun eğme seni daha fazla kullanmasına izin verme . olan olmuş artık karşısında ezilecegine başını dik tut. ölüm yok ucunda. bigun seni sevicek mutlu edicek adam gibi bi adam çıkıcak karsına. çıkmasa ne yazar ? sen sana yetersin günçlü oldugun sürece .

Son düzenleme:
birde kendini daha fazla kullandırmadan ve uzaklaşmaya bu çocuktan..keşke demek istemiyorsan!! :31:
ben şuan evliyim ama zamnnda ki hatalarıma öyle pişmanım ki!!
uzaklaşamıyorsan mesafe koy biraz..bu durumdan sonra seni avucunun içinde göremesin..ona mecbur olduğunu belli etme sakın
hatta mantığını kullan sevgiyi geç diyeceğim ama yaşamadan bu dediklerimi anlayamazsn sanırım :44:

neden ayrıldınız ki?
ve daha konuşmadık demişsiniz...

tamamen ayrılmadan ne yaparım ne ederim derdine düşmeyin..

gururlu elbet olunur yeri gelince ama henüz madem ayrılmadınız sadece ipler koptu galiba diyorsunuz o zaman sorgulayın...
şayet suç onda ise..

kolay değil öyle bitti demek çekip gitmek diye de insan sorabilmeli (istisnai durumlar dışında)

utanılacak bir şey yok, 2 senelik ilişkisinde bir takım şeyler yaşamışsın iyi veya kötü, yaşın gereği normaldir. o yaşta herkes hata yapıyor :(
çok büyük değilim senden, ama ben de o yaşta buna benzer hatalar yapmıştım.

kimi ilişki iyi gittiği gibi, bazıları da ne yaparsan yap, istersen melek ol her istediğini yap, olmayınca olmuyor. zorlamanın, kendini yıpratmanın, üzerine düşmenin, kendini yok yere kullandırmanın anlamı yok canım.

sen bazı şeyleri öne katıp "ayrılamam" dersen sevgiline, o da acizliğinden faydalanıp bir güzel yıllarca kullanır senin sevgini, sevgin gereği yapabileceklerini.

kimseye de bir şey açıklamak zorunda değilsin, kendi ayaklarının üzerinde durup, ailenin yüzünü kızartmadığın, namusunla ilerlediğin yıllar boyunca.
son erkek o olmayacak hayatında unutma..

Bir de o kadar küçük yaşlarda kimseyle evlilik planı kurma bence

kesinlkle haklısın..artık herkese normal bişey gibi geliyor..bende üzülüyorum böyle duyunca açıkcası..
ben şuan evliyim zamannda bende yaşadım..çok sevip karşındakinn seni parmağnda oynatmasına engel olamıyorsun..
keşke diyorum ama iş işten geçiyor..kolay geliyo dışardan o yaşayana sormak gerek bide eminim oda istemez böyle olmasını ama insan bazen aklını kullanamıyor,mantıksız olabliyor işte :31:

sende haklısın yaşamayan bilemez bende küçük yaşta aşkla tanıştım 18 yaşındaydım henüz... üniversite dönemi bde aileden ayrı karsımdaki insan kötü niyetli olsaydı belki bnmde saf bi anıma denk gelirdi bilemiorum ama ben yaşasamda sonradan napsam die düşünmezdim dobra olurdum yaşadığımın arkasında dururdum...

bu hayatta bazıları çok şanslı bnce bende onlardanım 18 yaşında aşkı tattım dedim ya işte o kişi şuan benm eşim :)) 1.5 yıldır evliyz 5 sene çıktık :)aralıkta 7 yılı deviriyoruz o yaşlarda bile o kadar aşıkken aileden ayrıyken özgürken hatta yeri geldi aynı evi paylaşmışken ben cinsellik yaşamadım tabularım vardı yıkmadım ... evlenmeyi bekledim... beklemeyenede saygım var ama dediğim gbi eğer yaşadığı tecavüz vb bi ilişki değilse kendi istemiş demektr ve arkasında durmalı bunu kendinde eksiklik görmemeli...

sende haklısın yaşamayan bilemez bende küçük yaşta aşkla tanıştım 18 yaşındaydım henüz... üniversite dönemi bde aileden ayrı karsımdaki insan kötü niyetli olsaydı belki bnmde saf bi anıma denk gelirdi bilemiorum ama ben yaşasamda sonradan napsam die düşünmezdim dobra olurdum yaşadığımın arkasında dururdum...

bu hayatta bazıları çok şanslı bnce bende onlardanım 18 yaşında aşkı tattım dedim ya işte o kişi şuan benm eşim :)) 1.5 yıldır evliyz 5 sene çıktık :)aralıkta 7 yılı deviriyoruz o yaşlarda bile o kadar aşıkken aileden ayrıyken özgürken hatta yeri geldi aynı evi paylaşmışken ben cinsellik yaşamadım tabularım vardı yıkmadım ... evlenmeyi bekledim... beklemeyenede saygım var ama dediğim gbi eğer yaşadığı tecavüz vb bi ilişki değilse kendi istemiş demektr ve arkasında durmalı bunu kendinde eksiklik görmemeli...[/QUOT

şimdi anlıyorum demek istediğini..
cidden çok şanslısın o zamn ilk aşkınla..
tebrik ederim :)

Back