Yardım edin ne olur

aceline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
7
0
belki banada yardımcı olursunuz diye düşündüm.

:gitme::gitme::gitme:

benim yaklaşık 9 aydr bir erkek arkadaşım var.ben çok duygusal bir kızım herşeye ağlıyorum çockluğumdan beri böyle bu.20 yaşındayım.birine bağlandım mı tam bağlanıyorum. yine öyle bi durum oldu :KK43:ben biraz rahattimdir istediğim hemen olsun isterim süprizlerle doluyumdur.ama erkek arkadaşım benim tam tersim. ama işte bir şekilde bağlandık bulduk birbirimizi.geçmişine baktığımda partilerden arkadaş toplantılarından geçilmiyor.ama konu bana geldiğinde yapamassın olmaz bize yakışıyor mu diye başlıyor susmuyor.facebookumda çok erkek arkadaşım var diye kapat dedi ilk ay kapatmadım.sonra kapattım.barıştık.keşke kapatmasaydımda ipleri eline vermeseydim.ondan sonra dışarıya çıkma demeler arkadaşlarınla çıkma demeler başladı.üniversite öğrencisiyim.yurttan çıkartmadığı için hüngür hüngür ağladımı biliyorum:KK43:yazarkn bile ağlıyorm off ne sulu gözm:KK43: hepsini aşık olduğum için yapıorum zannediyorum ama değil bence sadece bağlılık herşeyi beraber yaptığımız için boşluğa düşücem zannediyorum ayrılamıyorum.o benimle bir gelecek düşünüyor ama ben istemiyorum.çünkü o evlilik yürümez. ben sadece sussun diye yine tamam der içime atar böle sitelerde derdime çare ararım :KK43:neyse bunun 5 yıldr msn inde tanımadığı ama derdini paylaştığı bi kız varmış bana 2. ay falan söyledi takmadım hiç olablir dedim.geçenlerde bi foruma üye oldum evde vakit geçmiyor diye öğrendi, üye oldu neymiş paylaştıklarıma erkekler yorum yapıyormuş bana bi asılmadıkları kalmışmış.ya sadece teşkkür ya anlamıyorum ben mi abartıyorum diye.kızdı falan işte yine bana tamam dedirtti ve kapattrdı üyeliğimi.sonrada o msn den konuşmadığını sandığım kızı faceden eklemiş.onun ne hissttiğini hissedicekmişim.aptalsın sen dedim ama işte yine üste çıktı.sonrada sildirdim faceden de msn dende sonra 2 de bi böyle kızlara gönderilmiş arkadaşlık istekleri var iletilerde kabul edildi diye. kim bunlar tanımıyorum ben öyle bişey yapmam bana güven diyor artık .senden önce eklemişimdir diyor.şimdi eklesem görürsün bütün gün faceme giriyorsun diyor.güvenemiyorumda.ayrılmaktanda korkuyorum:KK43: dayanamam ararım diye.ilişkimiz baya ilerlemiş durumda ailesiyle falan tanıştım.bana karısıymışım gibi davranıyor.o facebookuda kapatmıyor ama bana kapattrmasını biliyor :KK43: güzel bi kızımda okuldaki herkes hayranlıkla bakıyor bana onun yüzündende nerdeyse bi eşarp tak pardüse giy demediği kaldı.kaç kere yurda gönderip üstümü değiştirtti.hep tamam diyorum boşluğa düşersem toparlalanamam diye .offfff durum bu işte az çok konuyu dağınık yazdım ama yardım edin ne olur geleceğim için ayrılmam lazım ama yapamıyorum ne yapmalıyım daha fazla dayanamayacağım.hastanelik bile oldum doktor antidepresan verdi. kullandım sigara içmeye meğillendim hemen bıraktım.doktorada beraber gittik.bana kafana neyi bukadar takıyorsun diyor.başlı başına onu takıyorum ama anlamıyor odun YARDIM EDİN DELİRİCEM
...

konu buydu bundan sonra ben bi konuşma yaptım ve bana fazla karışmamasını we bana güwenmesni istedim.fazla üstüne gitmiş olmalıyım ki herşeye tamam dedi.kendime facebook bile açtım ama gelin görün ki kafa yerdticekmisin sen bana diyor.kapat şunu yoksa hiç bişey beni bağlamaz diyor.beni seviyor biliyorum ama geleceğim için bu ilişkiye dewam edemem diye düşünüyorum..ailelerimiz bile çok farklı ben hayatı dolu dolu yaşamak isterken o beni çok kısıtlıyor.sevdiğim içi ayrılamıyorum.boşluğa düşmekten yanlız kalmakan ve tekrar aramaktan çok korkuyorum ne yapmalıyım nasıl atlatırım sizce bu durumu ? eğer daha fazla ilerlerse yine ayrılamam diyip hayatımı karartacağım.sanırım umarım yardımcı olursunuz
TEŞEKKÜRLER:sinifsinif::sinifsinif:.:gitme: psikiyatr a bile gitmeyi düşündüm hayatımın alt üst olduğunu düşünerek.ama arkadaşlarım insanların ne problemleri var orda oturup seni dinlemezler diyorlar.bilmiyorlar ki içten içee kendimi yiyorum .belki ilgi alanınız değildir ama ne olur bi cevap?

en yakın arkadşm da aynen senin durumunda hatta bi an o sandım sordum kndsne. onun da sevglsi aynen byle 5 senedr kaç kez ayrılp barştılar ama 2 sde mtlu değil. arkdşm çok neşeli yernde duramaz dolu dolu yaşamk istyo herşeyi ama o kısıtlıyo ama kndsi yapıyo. aynı facebook problmi onlarda da war.onada hep söylyrm madem bu ilşknn gelecğinn olmadğnı biliosun ayrlmaktan bşka çare yok zor olcak ama byle de nereye kdr..
güzel bir kız oldğnu söylüosun eminim gönlne gre brini bulursun. bu sevgi yda bağlılık diosun ii hoş tmm onsuz yapamazsında byle de nereye kdr....
iice düşünp vazgeçmeyi bilmelisin. ayrldğnda yakın çevren yardmcı olmalı. arkadaşm aldatılmasına rağmen hala ayrılmıyo ve vazgeçemiyo.sorununu anlattğnda çocuk tmm tmm dyp geçiştryo hç değer vermyo. yani ayrılıktan bşka çare var mı?? bnce kndni hazrla ve vazgeçeblceğine inandr.
pskytri için arkdşlarnn dedğine katılmyrm tmm herkesn derdi war kminn byk kiminn kçük ama herkesn ki kndne büyük sonçta..bnce herşey sana bağlı vazgeçebilmelisin

en yakın arkadşm da aynen senin durumunda hatta bi an o sandım sordum kndsne. onun da sevglsi aynen byle 5 senedr kaç kez ayrılp barştılar ama 2 sde mtlu değil. arkdşm çok neşeli yernde duramaz dolu dolu yaşamk istyo herşeyi ama o kısıtlıyo ama kndsi yapıyo. aynı facebook problmi onlarda da war.onada hep söylyrm madem bu ilşknn gelecğinn olmadğnı biliosun ayrlmaktan bşka çare yok zor olcak ama byle de nereye kdr..
güzel bir kız oldğnu söylüosun eminim gönlne gre brini bulursun. bu sevgi yda bağlılık diosun ii hoş tmm onsuz yapamazsında byle de nereye kdr....
iice düşünp vazgeçmeyi bilmelisin. ayrldğnda yakın çevren yardmcı olmalı. arkadaşm aldatılmasına rağmen hala ayrılmıyo ve vazgeçemiyo.sorununu anlattğnda çocuk tmm tmm dyp geçiştryo hç değer vermyo. yani ayrılıktan bşka çare var mı?? bnce kndni hazrla ve vazgeçeblceğine inandr.
pskytri için arkdşlarnn dedğine katılmyrm tmm herkesn derdi war kminn byk kiminn kçük ama herkesn ki kndne büyük sonçta..bnce herşey sana bağlı vazgeçebilmelisin

ilgilendiğin için teşekkür ederimbenimle ayın durum da biri olması beni şaşırttı açıkcası onunlada konuşmak paylaşmak isterdim içimdekileri beni en iyi o anlar sanırım:).

yazdıklarını okurken inan kendimi gördüm sende çünkü yaşadıklarımızın hepsi noktasından virgülüne kadar aynı.. umarım bunun bir yolunu bulursun, buluruz..

X