Merhabalar ben annemi kaybedeli 42 gün oldu gece uykum kalmadı artık uyuyamiyorum annemi düşünmekten kendimi alamıyorum ağlıyorum kafayı yicem uyumaya çalışıyorum anılarımız geliyor aklıma gözümün önünden gitmiyor gece uykum.kalmadi doktorada gidemiyorum koronadan dolayı bitki çayları var mı uyku getiren yada eczanede satılan bir ilaç
Rabbim nur için de yatırsın, o Yaradanına kavuşmuş, köprüyü aşmış gitmiş, huzura kavuşmuş. Kimse Allah'tan daha merhametli değildir, siz kendinize bakmakla sorumlusunuz, bedenen ruhen, kayıplarınızın arkasından endişe etmek sizi aşar, ruhunuzu hırpalar. Anneniz sizin böyle olmanızı isteyebileceği en son durumdur, toparlandım lütfen, sizin mutluluğunuz onun mutluluğudur. Papatya çayı çok sakinleştirici bir özelliği var. Gün içerisinde sizi huzursuz edecek olaylardan kaçının ve devam ederse mutlaka doktora başvurun, korkmayın herkes hastanelerde, doktorlar maskesiz geziyor bile. Kısa bir ilaç tedavisi ve terapi ile tamamen çıkarsınız bu ruh halinden. Sizi tanımıyorum ama yürekten dua ediyorum size, atlatacaksınız ⚘⚘⚘⚘Merhabalar ben annemi kaybedeli 42 gün oldu gece uykum kalmadı artık uyuyamiyorum annemi düşünmekten kendimi alamıyorum ağlıyorum kafayı yicem uyumaya çalışıyorum anılarımız geliyor aklıma gözümün önünden gitmiyor gece uykum.kalmadi doktorada gidemiyorum koronadan dolayı bitki çayları var mı uyku getiren yada eczanede satılan bir ilaç
O kadar zor bir sürecti ki bende korona oldum annemin Cenazesine gidemedim onu hastaneye gidip goremedim bile kabullemiyorum çıkıp gelicek diyorum anneme çok düşkundum annemin kiziydim köye giderdik peşinde gezerdim onun hala 7 yaşındaki kızı gibi 24 yaşındayım ama ben hala küçüğüm keşke beni bırakıp gitmeseydi diyorum her akşam hergun düşünüyorum kafayı yicem acaba mezarda yaşıyor mu kurtarmami bekliyordur diyorumBaşınız sağolsunBen ölümün en kabul edilebilir yanının bizimde bir gün ölecek ve tüm sevdiklerimizle ilelebet beraber olacağımız düşüncesi olduğuna inanırım. Dünya sınav yeri, bir gün hepimiz aynı yerde buluşacağız, geçici bir ayrılık gibi düşünün. Bir psikiyatrist yardımı da alın mutlaka, çift maskeyle, mesafeye dikkat ederek bir sorun olacağını sanmıyorum. Bitki çayı olarakta Melisa sakinleştirir ve uyutur. Pasiflora çayı var bide eczanelerde onu da deneyebilirsiniz
O kadar güzel yazmışsınız ki çok teşekkür ederim gerçekten kafami dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyor kendimi suçluyorum Anneminn içinde birşey kaldı mi isteyipte alamadığım birşey gece olunca yatağa yatınca özlüyorum ağlıyorum eşim uyuduktan sonra kalkıyorum evde geziyorum keşke benim annem dönebilse rabbim izin verse diyorum ama gidenn gelemiyor kabullenemiyorum bir türlü . Belki bu halime çok kızıyor ama ben onu duymuyorum görmüyorum kendimi yıpratıyorum çok . Zaten herşeyi kafama takan birisiyim düşünüp dururum içimi kolay kolay kimseye acamiyorum derdimi sabaha kadar konuşup annemi anlatasim var . Çok teşekkür ederim dualarin sayesinde inşallah toparlanirim Allah razı olsun sendenRabbim nur için de yatırsın, o Yaradanına kavuşmuş, köprüyü aşmış gitmiş, huzura kavuşmuş. Kimse Allah'tan daha merhametli değildir, siz kendinize bakmakla sorumlusunuz, bedenen ruhen, kayıplarınızın arkasından endişe etmek sizi aşar, ruhunuzu hırpalar. Anneniz sizin böyle olmanızı isteyebileceği en son durumdur, toparlandım lütfen, sizin mutluluğunuz onun mutluluğudur. Papatya çayı çok sakinleştirici bir özelliği var. Gün içerisinde sizi huzursuz edecek olaylardan kaçının ve devam ederse mutlaka doktora başvurun, korkmayın herkes hastanelerde, doktorlar maskesiz geziyor bile. Kısa bir ilaç tedavisi ve terapi ile tamamen çıkarsınız bu ruh halinden. Sizi tanımıyorum ama yürekten dua ediyorum size, atlatacaksınız ⚘⚘⚘⚘
Tek dayanagim o insAllah annem cennettedir ve bende oraya giderim nasipse kavuşurum ona sımsıkı sarılırım bazen diyorum hemen ölsem anneme kavussamLimon melisa al aktardan sabah akşam taze demle bir kupa iç. Rabbim sabır versin. Ahirette görüşeceksin az kaldı sabret onun cennette olduğunu hayal et çok dua et annen için hayırlar yap sadakalar ver bu seni rahatlatır.
Yok öyle hemen ölsem düşüncesi sen annene bol bol dua et bol bol hayır yap evliysen eşine çoluğuna çocuğuna sarıl onlarla teselli bul bol bol zikir çek maneviyatını arttıracak şeyler dinle sohbetler dinle , herkes bir gün ölecek biz bilemiyoruz ki ne zaman öleceğiz belki bugün belki yarın belki on sene sonra belki 20 belki 30 sene sonra. Allah’tan sabır dile merak etme ilk günkü gibi kalmayacak zaman geçtikçe.Tek dayanagim o insAllah annem cennettedir ve bende oraya giderim nasipse kavuşurum ona sımsıkı sarılırım bazen diyorum hemen ölsem anneme kavussam
Cok aci bir durum Rabbim basimizdan eksik etmesin.Pasiflora cayi var yeni cikti.Ama bence bi doktorada danisabilirsiniz. Boyle hissetmeniz inanin cok dogal.Aciniz bi sure sonra dinicektir.Zaten anneniz unutmayi beklemeyin.Bolca dua edin annenize inanin yapabilceginiz bundan daha degerli birsey olamaz anneniz icin.Allah yardimciniz olsun Rabbim size sabir versin insallah.Merhabalar ben annemi kaybedeli 42 gün oldu gece uykum kalmadı artık uyuyamiyorum annemi düşünmekten kendimi alamıyorum ağlıyorum kafayı yicem uyumaya çalışıyorum anılarımız geliyor aklıma gözümün önünden gitmiyor gece uykum.kalmadi doktorada gidemiyorum koronadan dolayı bitki çayları var mı uyku getiren yada eczanede satılan bir ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?