- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
Canim hic takma kafana gececek ben panikatak gecirdim takinti gecirdim obsesif ve depresyon gecirdim hatta 3 unu ayni anda yasadigim donemler bile oldu benim panik atagimda olum korkusuydu ama benim ki ya anneme bisey olursa sabaha kadar uyumazdim o atak anlarini cok yasadim kaynar sular dokulur gibi olur istifra edersin ishalolursiun bacaklarin titrer kalbin gum gum carpar hepsi ayni anda olur bir sekilde o atak ani gecio ama surekli o beyindeki dusunceler gitmio kendini yiyorsun ben atlattim cok sukur pisikolog esliginde ilaclarla sende atlatrirsin git bir doktora ilaclarini duzenli ic aksaltmadan hepsi gecer oyalanacak seyler yapiorum diosun inanki ben en sevdigim seyleri bile yaparken en fazla 10 dakika oyalaniyodum 10 dk sora gene aklima geliodu o en sevdigim isler bile migdebulandirici geliodu sadece kendini dinleme aslinda kendinle konus kendine anlat olecegini zannediyorsan Allah bilir de olursa olur de napim olacakdsa de ben mesela kendime derdim kivvi amaaann neyi takiosun olum herkez olcek dunyada tek kalsam dahami iyi mesela nisanlinla konus ben o zamanlar esimle nisanliydim hep konusurdum bana cok destegi oldu