yardım edin makarna halılar nasıl silinir?

yasamsaleda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
26
0
36
İstanbul
krem rengi makarna halım var ayda bir yıkatmak zorunda kalıyorum ama artık kendimde silebilmek istiyorum...neyle ve nasıl silmeli....:8::9::94:

yapcak bişey yok...artık yıkatmıyorum rengi değişti......

canımm tabi değişir rengi ayda bir yıkatıyorsan yazık halına. Yıkamacılarda çok sert şekilde yıkıyorlar yıpranır da halın ayrıca. Koslan halı çok iyi temizliyor tavsiye ederim ayrıca süngerle felan değil bir bezle sil. Ayda bir kirlenmez ki halı zaten ok iyi süpür aralarını felan aslında halı temizliğinde elektirik süpürgesiyle çok iyi şekilde temizlemek önemli. O zaman halın temiz kalır. Ben 2 ayda bir felan kendim sliyorum ama makarna halı değil benim tabii.. Senede bir kere de genelde yaza doğru tüm halılarımı yıkamaya veriyorum.

canımm tabi değişir rengi ayda bir yıkatıyorsan yazık halına. Yıkamacılarda çok sert şekilde yıkıyorlar yıpranır da halın ayrıca. Koslan halı çok iyi temizliyor tavsiye ederim ayrıca süngerle felan değil bir bezle sil. Ayda bir kirlenmez ki halı zaten ok iyi süpür aralarını felan aslında halı temizliğinde elektirik süpürgesiyle çok iyi şekilde temizlemek önemli. O zaman halın temiz kalır. Ben 2 ayda bir felan kendim sliyorum ama makarna halı değil benim tabii.. Senede bir kere de genelde yaza doğru tüm halılarımı yıkamaya veriyorum.

sağol canım normal halı olmadığı için zor silmek....bide ayda bir rengi değişiyor beyaz oldupu ve ben takıntılı bir temizlik ruhuna sahip olduğum için...kosla halı şampuanını mı diyorsun sen yoksa normal kosla sıvımı....

sağol canım normal halı olmadığı için zor silmek....bide ayda bir rengi değişiyor beyaz oldupu ve ben takıntılı bir temizlik ruhuna sahip olduğum için...kosla halı şampuanını mı diyorsun sen yoksa normal kosla sıvımı....

KOsla halı canımm. Benimde beyaz ağırlıklı ve güzel yapıyor leke olan yerlere biraz dök bekler diğer normal yerlere de kovanın içindeki suya dök ve köpürt öyle sil üstünde yazıyor zaten yazık halına canımm..

Merhaba...Konuları forum da rastgele başlıklara konu açmayınız lütfen..Konunuzun içeriği ile Aile, Evlilik ve Çocuklar başlığının alakası nedir ?

Konunuz Faydalı Bilgiler başlığına taşınmıştır..

makarna hali ne:53::53::53:neden her ay yikatiyorsunuz ynisini alsaniz daha karliymis kendiniz yikayin ben banyoda yikiyorum cocuk odasinin halisini uc kez yikamistirim bu sene....artik az deterjan atacagim zararliymis...

Back