Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu yardım edin lütfen :(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

20eylul

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
34
0
16
Kocaeli
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bana yardımcı olursanız çok sevinirim, yeni ev aldık 2+1 salon mutfak bir arada mutfak dolaplarımı siyah beyaz düşünüyorum
plazmanın arkasına taş görünümlü duvar kağıdı yapmak istiyorum gri tonlarında, eski koltuklarımı da kaplatmayı düşünüyorum gri mi kırmızı mı yapsam karar veremedim kahverengiden cok sıkıldım yemek masam da kahverengi onuda siyah beyaz yapmayı düşünüyorum sandalyeleri ise pop art kumaş düşünüyorum perdelerimi halımı nasıl kombin yapsam fikirlerinizi bekliyorum $Fotoðraf0148.webp koltuklarım bunlar gri yapıp yastıkları ve berjeri pop art kumaş mı yapsam sandalyeler de pop art olcak çokmu boğar yada berjeri ve yastıkları düz kırmızı yapıp sandalyeler mi pop art olsa yardım edin $Fotoðraf0149.webp

canım yemek takımını siyah beyaz yapıcaksın değilmi.ona göre koltuklarını düz kırmızı yapıp kırlnetleri popart deseni yapabilrsin berjeleri yine düz kırmızı kırlnetleri popart yapıp perdelerini aynı desen popart yap.objelerini siyah beyaz seçebilirisin halını ise düz renk seçmelisin derim.

koltuklarını düz renk yaptırıp kırlentlerini ve berjerlerini popart yaptır. koltuklarının renginede bulacağın popart kuaşını seçtikten sonra karar ver. bence sandalyelerin kırlentlerini elleme düz renk kalsınlar bence çok boğarsın evini:20:

saolun arkadaşlar cevaplarınız için
bugün döşemeciyle konuştum ama fazla fiyat cıkarttı vazgectim yenisini alırım daha iyi :)

Back
X