merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bana yardımcı olursanız çok sevinirim, yeni ev aldık 2+1 salon mutfak bir arada mutfak dolaplarımı siyah beyaz düşünüyorum
plazmanın arkasına taş görünümlü duvar kağıdı yapmak istiyorum gri tonlarında, eski koltuklarımı da kaplatmayı düşünüyorum gri mi kırmızı mı yapsam karar veremedim kahverengiden cok sıkıldım yemek masam da kahverengi onuda siyah beyaz yapmayı düşünüyorum sandalyeleri ise pop art kumaş düşünüyorum perdelerimi halımı nasıl kombin yapsam fikirlerinizi bekliyorum
koltuklarım bunlar gri yapıp yastıkları ve berjeri pop art kumaş mı yapsam sandalyeler de pop art olcak çokmu boğar yada berjeri ve yastıkları düz kırmızı yapıp sandalyeler mi pop art olsa yardım edin 
plazmanın arkasına taş görünümlü duvar kağıdı yapmak istiyorum gri tonlarında, eski koltuklarımı da kaplatmayı düşünüyorum gri mi kırmızı mı yapsam karar veremedim kahverengiden cok sıkıldım yemek masam da kahverengi onuda siyah beyaz yapmayı düşünüyorum sandalyeleri ise pop art kumaş düşünüyorum perdelerimi halımı nasıl kombin yapsam fikirlerinizi bekliyorum