• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin lutfen

Arkadaslar allah rizasi icin yardim etmenizi rica ediyorum cunku gercekten yoruldum bastan anlatayim 1 kizim var 2.cocugu cok istedim 2 kere bos gebelik yasadim sonunda kizim 3 bucuk yasina girince tekrar hamile kaldim hemde sogum gunumde ogrendum hamile oldugumu cok mutlu oldum suanda da ellerinizden oper 3 aylik kizim var benim sorunum hamileligimin ilk gununden basliyorum surekli bir sekilde hastalniyorum dualar okuyorum olmuyor isyan etmekte istemiyorum hep bir halsizlik var bebgimle ilgilenmek bile zor geliyor o kadar bir hastaligim bitiyor oburu basliyor babaanneme okuttum kendimi çocukta cok nazar var sana gecmis bunyen guclu oldugu icin yataga düşürmemus seni cocukta kalsa yasayamazdi dedi internetlerden heryerden coxuklarimin fitosunu sildim felak nas ayetel kursu okuyorum kurani kerimi uyurken bas ucumdan ayirmiyorum hastaneye gidiyorum psikolojik diyor biri nazar diyor ne yapacagimu sasirdim hamileliginden beri sorun yasayan sonradan sagligina kavusan arkadaslrim gercekten bir yol gosterin lutfen 😢😢😢😢
d vitamini eksikliği. lütfen 40 dan aşağıya düşürme.

Doktora gidip genel bir muayeneden geçin derim.Arkadasim doğumdan sonra kucağına bebeğini aldığında bile yorulduğunu ,hicbirseye hevesinin olmadığını fark etti...psikoloğa gitti "lohusa depresyonu " geçirdiğini sanıyordu.psikolog önce olayın fizyolojik boyutuna bakılmasını tavsiye etti ve arkadaşımın kalp yetmezliği yaşadığı anlaşıldı.

3 yas ve 3 aylık iki cocuklu bir anne olarak konuyu takipteyim:kahve:.degerli tavsiyelerinizi yazin tecrübeli anneler..ustelik alerji diyetindeyim..coklu gida alerjimiz var 💆‍♀️🤷‍♀️

Büyük çocuğunuz kaç yaşında ?
Hem çocuk hem 2 boş gebelik hem de 3 aylık bebek eğer çok sık zaman aralıgında olduysa bedenen ve ruhen yorulmuş olabilirsiniz.
Suan 4.5 yasinda 1 sene ara ile 2 bos gebeligim oldu ruhen yoruldugum kesin

Canım oncelıkle bebısın hayırlı ugurlu olsun Rabbım cocuklarinin hayrını gostersın analı babalı saglikla buyusunler ınsallah AMİN🙏

Bende ilk Dogumumdan sonra boyle olmustum kendımı hep halsiz hep hasta hissederdim cocuguma zor odaklanıyordum. Senın yazını okuyunca ogunler geldı aklıma hıcbır fark yok. Yıllarca surdu ilaçta kullanmadım psikologa felanda gitmedim kendim atlattım ise girdim kariyer yaptım ve bu bana cok ıyı geldı. Ama esinin destegı olmalı muhakkak ve muhakkak ona cok ıs dusuyor. Kafanı dagıtmaya bak kendını dinleme evham yapma asla ve asla DUA yı bırakma cok ıyı gelıyor.. Lohusalık depresyonu gıbı bısey insan uzun sure atamıyor ustunden gebelıgınde zor gecmıs olmalı onunda etkisi vardır hormonlar altust oluyor cunku.. Troıt hormonlarına baktır endokrinolojiye görun gercekten hormonların yuksekligi insanı bitiriyor onların duzene girmesi psikolojik ılaclar kadar rahatlatıyor insanı... sureklı ben ıyıyım Hıcbırsey im yok ben saglikliyim cocuklarım saglıklı mutluyum diye teselli et kendını şükret Allahina özelden bana yazabılırsin stres muzıklerı var insan ruhuna cok ıyı gelen tavsiye edebilirim ama asla pes etme gercekten cok ıyı gelıyor.. Ikınci bebegim suan 4 aylık gebelıgım okadar zor gectıkı oncekıne nazaran ama lohusalıgı daha kolay atlattım cok sukur ıyıyım. Tavsiyelerimi muhakkak uygula. Allah yar ve yardımcın olsun AMIN🙏

Al yazımı guzel de bir renk yaptım sana için açılsın :KK66:
Allah razi olsun canim evet gebeligimde cok stres yasadim anlatsam roman olur derler ya o cinsten bide ustune corona cikinca katlandi stresim

Doktora gidip kan değerlerinize baktırmayı düşünmezmisiniz?
Doğumlarınızın arası yakın,boş gebelikler derken bence önemli vitaminler eksik vucudunuzda. B12,Demir vb.
Aile hekiminize bile gitseniz yaparlar bu testleri,bebeğinizi aşıya götürdüğünüzde yaptırın derim.
Yaptirdim canim kizim cok gec dogdu 42.haftayi buldu resmen hicbir eksiklik cikmadi

ne gibi hastalaniyorsunuz? anlayamadim
Ilk basta 2 bos gebeligimden dolayi ozelde doktorum karindan vurmak icin igne verdi ben orda bittim dedim ege universitesi gittim neden cocugum olmuyor diye arastirdim esimde bende muayene olduk kromozomlar dna lar baktirdik herhangi bor problemimiz cikmadi igneyi dusuk yapanlar karninda olenler kullaniyor hem igne yazdi hemde kan sulandirici verdi sonra ne dese begenirsin herhangi bir kanama olursa hemen gel durduramazsak meftasin dedi baska seylerde dedi de ben kisacasini diyorum ben bittim orda sonra devlete gittim cunku inanmiyordum ogne kullanicagima 1 hafta kullandim cok zorlanarak devletteki doktor kullanmana gerek yokn dedi rahatladim sonra bogaz agrisiyla basladi oksuruk hamileyken doktora gittim faranjitin var dedi antibiyotik verdi o an gcti sonra tekrardan basladi surekli olarak bogaz agrisi cektim yediklerime de dikkat ediyorum yok dogumdan sonra dis agrisi bas agrisi goz agrisi ile ayri ayri doktorlara gittim biseyin yok nörolojiye git dedi bu arada kolumda da uyusma var dedim ona da baktilar biseyin yok istersen yardim al kendini mutsuz mu hissediyorsun dedi doktorum aslinda baksan biseyim yok tomografi cektirdim emar cektirdim 2 hafta da bir kan tahlili yaptirdim saglik ocagi troidin var dedi gittim ultrasona baktirdim dogumsal suanda bisey gozukmuyor dedi bunlarin ustune kolumun uzerine dustum 1 hafta kolluk taktim siskinlik ve agri vardi kendimi hep motive ediyorum ben saglikliyim allahim sagligima kavustur diye dua ediyorum kuranda okuyorum felak nas ayetel kursu surekli biseyler cikmasi psikolojik olarak cok yoruyor biri bitiyor oburu basliyor esim cok yardim ediyor git yat dinlen ben cocukla ilgilenirim diyor yemek yapma ben gelince biseyler hazirlarim diyor noye surekli rahatsizlandigimi gercekten anlam veremiyorum birgun bugun cok iyiyim agrim yok diyemedim cok karisik anlattim farkindayim ama kafamda ayni bu sekil karisik

Bana evham yapıyorsunuz gibi geldi
Yardım almayı deneyin
Yapim geregi annemde de vardir evham olayi ilk kizimda ne hamileligimde ne de omdan sonra hicbir sorunum yoktu ki kis cocugudu bide normal dogum olmustu bu kizimda yaz cocugu olmasina ragmen sezeryan oldum sorunum bitmedi

Allah razi olsun canim evet gebeligimde cok stres yasadim anlatsam roman olur derler ya o cinsten bide ustune corona cikinca katlandi stresim
Bılmezmıyım o corona belasını ben dogum yaptım hastanedeyken patladı ilk vaka ahh ahh lohusalıklada birleşince etkiledi tabi tum gebeleri

Ilk basta 2 bos gebeligimden dolayi ozelde doktorum karindan vurmak icin igne verdi ben orda bittim dedim ege universitesi gittim neden cocugum olmuyor diye arastirdim esimde bende muayene olduk kromozomlar dna lar baktirdik herhangi bor problemimiz cikmadi igneyi dusuk yapanlar karninda olenler kullaniyor hem igne yazdi hemde kan sulandirici verdi sonra ne dese begenirsin herhangi bir kanama olursa hemen gel durduramazsak meftasin dedi baska seylerde dedi de ben kisacasini diyorum ben bittim orda sonra devlete gittim cunku inanmiyordum ogne kullanicagima 1 hafta kullandim cok zorlanarak devletteki doktor kullanmana gerek yokn dedi rahatladim sonra bogaz agrisiyla basladi oksuruk hamileyken doktora gittim faranjitin var dedi antibiyotik verdi o an gcti sonra tekrardan basladi surekli olarak bogaz agrisi cektim yediklerime de dikkat ediyorum yok dogumdan sonra dis agrisi bas agrisi goz agrisi ile ayri ayri doktorlara gittim biseyin yok nörolojiye git dedi bu arada kolumda da uyusma var dedim ona da baktilar biseyin yok istersen yardim al kendini mutsuz mu hissediyorsun dedi doktorum aslinda baksan biseyim yok tomografi cektirdim emar cektirdim 2 hafta da bir kan tahlili yaptirdim saglik ocagi troidin var dedi gittim ultrasona baktirdim dogumsal suanda bisey gozukmuyor dedi bunlarin ustune kolumun uzerine dustum 1 hafta kolluk taktim siskinlik ve agri vardi kendimi hep motive ediyorum ben saglikliyim allahim sagligima kavustur diye dua ediyorum kuranda okuyorum felak nas ayetel kursu surekli biseyler cikmasi psikolojik olarak cok yoruyor biri bitiyor oburu basliyor esim cok yardim ediyor git yat dinlen ben cocukla ilgilenirim diyor yemek yapma ben gelince biseyler hazirlarim diyor noye surekli rahatsizlandigimi gercekten anlam veremiyorum birgun bugun cok iyiyim agrim yok diyemedim cok karisik anlattim farkindayim ama kafamda ayni bu sekil karisik
psikologa gittin mi?

İnsanların başına bazen üst üste olumsuz şeyler, hastalıklar falan gelebiliyor. Bunları savuşturmaya çalışırken, ister istemez psikolojiside etkilenebiliyor.Gebelik ve lohusalık zaten başlı başına hormonlardan dolayı, psikolojiyi birebir etkileyen bir şey.Sakin olun.Vakit buldukça bol bol dinlenin. Herşeye yetişmeye çalışmayın. Uyku ve beslenme düzeniniz iyi olduğunda, kendinizi daha iyi ve güçlü hissedeceksiniz.
Güle güle sağlıkla büyütün evlatlarınızı inşallah.

İnsanların başına bazen üst üste olumsuz şeyler, hastalıklar falan gelebiliyor. Bunları savuşturmaya çalışırken, ister istemez psikolojiside etkilenebiliyor.Gebelik ve lohusalık zaten başlı başına hormonlardan dolayı, psikolojiyi birebir etkileyen bir şey.Sakin olun.Vakit buldukça bol bol dinlenin. Herşeye yetişmeye çalışmayın. Uyku ve beslenme düzeniniz iyi olduğunda, kendinizi daha iyi ve güçlü hissedeceksiniz.
Güle güle sağlıkla büyütün evlatlarınızı inşallah.
Amin insallah canim sagolasin

Arkadaslar allah rizasi icin yardim etmenizi rica ediyorum cunku gercekten yoruldum bastan anlatayim 1 kizim var 2.cocugu cok istedim 2 kere bos gebelik yasadim sonunda kizim 3 bucuk yasina girince tekrar hamile kaldim hemde sogum gunumde ogrendum hamile oldugumu cok mutlu oldum suanda da ellerinizden oper 3 aylik kizim var benim sorunum hamileligimin ilk gununden basliyorum surekli bir sekilde hastalniyorum dualar okuyorum olmuyor isyan etmekte istemiyorum hep bir halsizlik var bebgimle ilgilenmek bile zor geliyor o kadar bir hastaligim bitiyor oburu basliyor babaanneme okuttum kendimi çocukta cok nazar var sana gecmis bunyen guclu oldugu icin yataga düşürmemus seni cocukta kalsa yasayamazdi dedi internetlerden heryerden coxuklarimin fitosunu sildim felak nas ayetel kursu okuyorum kurani kerimi uyurken bas ucumdan ayirmiyorum hastaneye gidiyorum psikolojik diyor biri nazar diyor ne yapacagimu sasirdim hamileliginden beri sorun yasayan sonradan sagligina kavusan arkadaslrim gercekten bir yol gosterin lutfen 😢😢😢😢
Tamam duanızı edin ama sonra gerisini Allah a bırakın. Sonra da bir doktora gidin kan değerleri demir ve d vitamini depolarinizi kontrol ettirin

Back
X